Suhted

Kaasa ei suhtle oma perega! Kas siiski käia tema sugulastega läbi? (10)

LISA KOMMENTAAR

Heleri le.31. jaanuar 2016, 12:13
Lihtne asi,Sa oled seal liigne,põhjus ongi selles. Kas said minust õieti aru? Jäta see elukaaslane ja loo endale abielu,Sa oled elus kellelegi vajalik.Õnne Sinu eluteel.
oo31. jaanuar 2016, 07:03
Lihtne öelda, et valik on sinu. Esmane valik peab muidugi olema rahu sinu oma peres . Aga kas võib olla, et su mees , kui temaga rahulikult ja argumenteeritult räägid, lööb käega ja ütleb, et sina võid nendega suhelda, kui sa neid oma peresse, oma koju , ei too.
Muidugi võib olla, et sinu suhtlemine sugulastega ärritab teda nii, et see segab teie suhteid. Siis pole ilmselt midagi teha . Siis tuleks sul sugulastele öelda, et võib-olla su mees kunagi leebub ja suudab oma vimma maha matta, ja loodad nendega siis läbi käia, seniks aga tuleb distantsi hoida viisakalt.
Teie lapsed vajaksid väga loomulikult vanavanemaid. Võib-olla õnnestub nendegi jaoks läbikäimine välja rääkida?
Survega, süüdistamisega, õpetamisega, susserdamisega pole midagi peale hakata .
Aeg teeb kunagi oma töö ja tõenäoliselt lepib ka kunagi su mees oma sugulastega, aga kahju on kaotatud aastatest. Jääb vaid loota
Mida teha? Tuleb vaid loota mehe võimele andeks anda
see30. jaanuar 2016, 17:34
on sinu otsustada,sina tunned neid kõigeparemini .Me ei tea milles point.
minu poeg30. jaanuar 2016, 15:46
ka arvab,et tal on halvad vanemad ja vaesed kuigi olen toetanud teda igati, et lõppuks tööle saaks ja iseseisvaks.Ikkagi juba 31 aastane. Kuna tema pruut kellega koos hakkas elama otsustas ka end minu rahakotile sättida jätsin mõlemad rahule.Las mängivad kodu omadest vahenditest.
Kommenteerijale "minu poeg".31. jaanuar 2016, 13:04
Poja kasvatuses olete ise süüdi.Teie vastu on juba vihavaen mille on tekitanud poja kaasa.Teil tekib sama seis nagu Heleri l.
Pille30. jaanuar 2016, 14:13
Ära mingil juhul susserda sinna vahele! Omad koerad kaklevad ja lepivad, aga Sina ei ole siiski oma. See ei vii kusagile.
khm30. jaanuar 2016, 11:41
Kui on normaalsed sugulesed, st ei ässita üles ega peta lapsi ja lapsed tahavad nendega suhelda siis võiks seda võimaldada, lastele on hea teada, et neil on seljatagust ka seal. Tehku see kaasa siis mida iganes, see on tema probleem kui ta oma lastega suhelda ei oska/ei taha/ei suuda. Kui laps enam ei taha nendega suhelda siis ta ei lähe, jälgi lapse meeleolu ja käitumist, kui ta sugulaste juurest tuleb, see annab piisavalt infot, et otsuseid teha.
ära30. jaanuar 2016, 11:19
Nagu eelnevalt öeldud - ära susi!!! Sellest ei tule midagi head.
oh seda mõistust30. jaanuar 2016, 11:03
helerikene, sa oled puhta loll ja otu peast. miks sa torgid seda mis ei ole sinu asi. ole õnelik, kui sinul on tore, lähedane pere, naudi kuniks antakse. halvast perest ongi tark eemale hoida, see mürgitaks vaid sinu meest, teie peret. midagi head sest ei tule, ära parem kutsu kurja välja. tahad, et mees oma halva pere küljes tilpneks, ise oleks samasugune, mis elu teil siis oleks. sul on vedanud oma mehega ja ära susi.
ants30. jaanuar 2016, 09:51