Foto: Daisy Lappard
Inimesed
2. veebruar 2016, 00:00

Sandra Ashilevi saab välimuse pärast komplimente

Tõmmu kaunitar Sandra Ashilevi (28) on eelkõige tuntud seriaalist "Viimane võmm", kus ta mängib Kassandrat, kes saab kolleegilt alatasa rassistlikke märkusi. Tegelikus elus tehakse Sandrale oma erilise välimuse pärast hoopis komplimente.

Tallinna Ülikoolis reklaami ja imagoloogiat õppinud Sandra töötab hoopis juuksurina. Ta naerab, et tegelikult on tal üheksa ametit nagu hunt Kriimsilmal. Sandra on harjunud, et nädalavahetustel tal puhkepäevi ei ole. Kui töö meeldib, pole vaja oma tegevustest puhkust võtta. Ühe tööga puhkabki teisest. Tööd jätkub tal nii juuksurina, modellina kui ka lauljana ja teleseriaalis näitlejana.

Päris elus ei ole patoloogi mängival Sandral õnneks kokkupuudet laibakuuri ega mõrvatutega olnud. Meditsiinitöötajast vanaema kõrval on ta sellest raskest tööst siiski aimu saanud, verd ta ei karda ja oskab elu hinnata.
Sandra sõnul on teletöös tema ette asetatud "laibad" teinekord nii reaalsed, et võtavad põlved nõrgaks ja käed värisema. "Meil on imelised meigikunstnikud. Eks see seriaalis mängimine on omapärane kogemus. Saan olla igapäevaselt elavate laipadega koos. Näitlejad on väga tublid, hoiavad hinge kinni," naerab Sandra.

 Loe edasi värskest ajakirjast Naised!