.Foto: Vida Press
Inimesed
6. jaanuar 2016, 12:33

Šoppamisharjumused, mis aitavad Sul raha säästa!

Ilmselt on kõigil juhtunud, et lähed poodi ja eneselegi märkamatult kulutad oluliselt rohkem raha kui plaanis oli. Mõndade lihtsate nippide omandamisel, on seda aga võimalik vältida.

1. Võta poodidesse kaasa ainult sularaha ja jäta pangakaart koju. Nii on kergem püsida kindla eelarve piirides.

2. Osta ainult selliseid asju, mida sa saad kanda täpselt sama palju kordi, kui suur on number nende hinnasildil. Ehk siis kui pluus maksab näiteks 30 eurot, siis veendu, et sa seda ka vähemalt nii palju kordi kanda saad.

3. Osta toidukaupu kõige odavamast poest. Kaup on ju tegelikult sama igal pool, lihtsalt ühes poes pead selle sama juustu eest välja käima mitu eurot rohkem.

4. Ära pelga kasutada sooduskuponge.

5. Investeeri asjadesse, mis on kõrge kvaliteediga ja peavad seetõttu väga kaua vastu. Kokkuvõttes hoiad nii väga palju raha kokku.

6. Ära kuluta raha rämpstoidule. See on kallis!

7. Meigitooted on kallid, kuid tegelikult saab mitmeid tooteid kasutada ka mitmel erineval otstarbel. Näiteks võid vabalt kasutada lauvärvi ka lainerjoone tegemiseks. Seega, osta ainult selliseid meigitooteid, mida saab mitmel eri moel kasutada. Kuna meigitooted on reeglina küllaltki kallid, hoiad niimoodi samuti raha kokku.