Foto: YouTube
Inimesed
4. jaanuar 2016, 17:38

UUEL AASTAL UUE HOOGA: Strippar Marco lajatas pöörase muusikavideoga – "Rita Rita vana lita"! (107)

Eesti tuntuim meesstrippar Marco Tasane möödunud aasta lõpukuul loorberitele puhkama ei heitnud, vaid töötas lisaks naistele kanni välgutamisele oma uue muusikavideo kallal. Nimeks sai Marco järjekordne hullusest pakatav üllitis "Rita Rita vana lita".

Muusikavideo ühes osaks riietas Marco oma semu sadomasoaksessuaaridesse, pani ta koera kombel keti otsa ja jalutas Tartu kesklinnas. Osa videost on filmitud ka Londonis. "Lugu räägib sellest, kuidas kassimamma kusetab oma kassi ja kass kuseb minu uuele aiaplangule, misjärel tekib skandaal," selgitab Marco.

Kassimammat kehastab videos Diana Klas. "Ta on suurepärane näitleja," kiidab Marco.

Videos saab veel näha seksikaid kiisupoisse ja ühte veetlevat neidu. "Nagu ikka nõretab minu muusikavideo glamuurist, huumorist ja tükike on võetud ka tõsielust, aga kõik oleneb sellest, kuidas keegi seda võtab," naerab Marco talle omasel kombel.

Sõnad mõtles loole Margit Peterson, refrääni mõtles strippar aga ise välja. "Oo, Rita Rita, vana lita, ma söödan sulle nati kassi sitta, et tuleks mõistus lõpuks sul siis pähe, sa topi kassile jalga oma mähe," kõlab Marco üllitatud lüürika.