Foto: Daisy Lappard
Mitmesugust
31. detsember 2015, 12:47

Värskes ajakirjas Naised: Tanja küsib nõu inglikaartidelt

Lauljatar Tanja Mihhailova (32) on nagu piparkook: kirevate kirjadega ja vürtsikas, ent samas nii omane. Argine, müstiline, lihtne, glamuurne – naine suure algustähega.

Vastu aasta lõppu tundub, et Kaliningradis sündinud, ent Kohtla-Järvel sirgunud Tanjast nõutumat naist Eestis polegi. Teda on pea võimatu üheks muhedaks aastalõpuvestluseks tabada. Just on lõppenud populaarne telesaade "Su nägu kõlab tuttavalt", kus Tanja oli üks armastatumaid kohtunikke. Eelmisel kuul tuli välja ka Tanja juba seitsmes plaat "Elan päeva korraga". Detsembris on olnud Tanjal vaid üks vaba päev – jõululaupäev. Kõike seda arvestades on paras ime, et Tanja suudab ühel hommikul näpistada Naiste jaoks tunnikese oma väärtuslikust uneajast. 

Aastalõpp on veidi maagiline, tulevikku vaatamise aeg. Milline on sinu suhe maagiaga? Kas sulle on ennustatud? 

Skeptik ma pole. Mu mees on skeptik, mina olen kõike muud. Kummalised erilised inimesed on öelnud mulle asju, mida nad ei tohiks teada. Mul on isegi olemas üks konkreetne persoon, keda aeg-ajalt külastan. Ta ei ole otseselt ennustaja, aga näeb mingeid pilte ja tajub energiaid. Näiteks kui ma mingi projekti puhul kahtlen või mul on selle suhtes arusaamatu paha tunne, küsin talt nõu. Või kui ma vahel ei saa ise ka aru, miks mõne inimesega on raske koos olla. See teadja tajub, kui keegi röövib mult energiat. 

Oled sa ka ise mõelnud, et võiksid endas selgeltnägemisvõimet arendada? 

Jah, mulle see väga meeldiks, aga usun ka, et see võib olla üsna kurnav. Mul endal on kodus inglikaardid, mida vahel endale panen. Mulle need meeldivad, kuna nende seas pole ühtegi halba kaarti. Kõik on positiivsed.  

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!