Blogid

Kelle huvides oli Seli minema kangutada? (81)

LISA KOMMENTAAR

kuhu kadus kommentaar?28. detsember 2015, 23:33
to külamees28. detsember 2015, 22:54
lust ei olnud tv3-s krimireporter. vaatamata sellele oli ta esimene telereporter, kes sündmuskohale filmima tõttas. mingi isiklik huvi pidi tal mängus olema.
hardo aasmäe äsjailmunud raamat on aimekirjandus, seltskonnaajakirjaniku jaoks seal midagi huvitavat pole. ometi läks lust raamatu esitlusele kohale saadet tegema. võimalik, et tahtis kuulda, kas aasmäe sõbrad pole vahepeal midagi ette võtnud, et kahtlase surmajuhtumi asjaolusid välja selgitada.
kurr25. detsember 2015, 12:49
kes küll lusti nime all siin üles pole astunud? sel korral siis neinar seli isiklik suhtekorraldaja janek mäggi.
aga on olnud märksa nõrgemaid kirjutajaid. indrek meltsas, kes oleks üldsusele täiesti tundmatu tegelane, kui poleks avalikkuse silmis kahtlusalune hardo aasmäe surma põhjustamises. huvitaval kombel käis kats hiljuti hardo aasmäe raamatu esitlusel hardo sõpru intervjueerimas.
indrek riputas 19. aprillil blogipostituse juurde oma lemmikpildi. samal ajal pani ta sama pildi ka oma fb seinale. pilt pakub mõtlemisainet. kui kats oma isikliku eluga edasi ei liigu, siis võib temast saada teine tulev.
piltlikult öeldes said indreku piitsa suvel tunda ka blogi püsikommenteerijad. ilmselt asja eest. nimelt loobusid aserid katsi ja co teenetest naftariigi promomisel, leidsid, et tase on kehv. võimalik, et enne otsuse tegemist lasid isegi ära tõlkida mingi jupi blogist ja kommentaaridest. püsikommenteerijate minemapeletamiseks võttis kats kasutusele ennekuulmatu abivahendi - webmaster tuli ise kommentaariumisse kohale ja avalikustas suure saladuse. nimelt olevat mõni püsikommenteerija üles astunud erinevate nimede all.
aga nüüd on jõulurahu. indrek-sulev on vaikinud. aserite naftadollarite voog on katkenud. pole enam mille nimel kakelda. kats peab kokkuhoidlikumalt elama. ja kui ühine aserite promomise bizness läbi on, siis võivad jaheneda isegi tunded. elts nõuab siin pidevalt, et kats räägiks oma isikliku elu pööretest. aga ta ei räägi. üht-teist võime aimata üksnes sellest, et poed, milliseid kats nüüd külastab, ei asu majaka tänava kandis. ja meeletu sms-ide hulk viitab uuele kireleegile.
miks ma kallil pühade ajal nii pika jutu kirjutasin? mõeldes kamraad detroidile. kuigi katsi blogi pole enam see mis ta oli oma kuldaegadel, on ta praegu siiski täiesti talutav koht. sulev enam siin libamas ja kaklemas ei käi...
külamees28. detsember 2015, 22:35
ajakirjanduses räägiti vahepeal, et indrek meltsas olevat hardo aasmäe trepist alla lükanud, iseloomude ja rahanumbrite sobimatuse tõttu. Peale selle sosistati siin-seal, et k.lust olla aidanud seda lugu kinni mätsida. kas keegi teab, kas asjalood tõesti nii olidki?
Nipikas12. jaanuar 2017, 22:57
Õnneks katrin ei ela ammu juba majakas!!! Väga huvitav kommentaar sul
msi21. detsember 2015, 01:09
milline tore üllatus - detroit on tagasi!
vilja savisaare puhul arvavad mõned inimhingede insenerid, et ta ei suuda kuidagi edgarit unustada. nii arvas edgar isegi katsile antud intervjuus, et ega viljal muust polegi rääkida kui temast.
kats jällegi ei suuda unustada rein kilki. isegi siis mitte kui ta oma teeneid reinu verivaenlasele neinar selile pakub.
kummalisel kombel on kats viimasel ajal samas paadis moraaliapostli janek mäggiga. katsi raamat presidendiprouast oli mõeldud THI kompromiteerimiseks. ja nüüd on kõige vihasem ilvese häbiposti riputaja mäggi. samas paneb ta ka selile sõnad suhu, kui on vaja anda hinnangut riigikohtu otsusele.
Mongol16. detsember 2015, 23:31
Lust näeks näost täitsa enam-vähem välja, kui tal seda labast ülespidi otsaga sadulnina poleks. Äkki võtaks midagi ette, see on tõesti labane ja kole....
Tatar19. detsember 2015, 05:08
põhiprobleem on ikka ajupuudulikkuses
Radist15. detsember 2015, 23:47
Kuna Neinar Selist on saatus mind säästnud, ma sel teemal kaasa ei räägi. Küll aga vastan ühe kommentaatori küsimusele illustratiivfoto osas. Nimelt figureerib antud pilt siin juba kolmas kord, kui õigesti mäletan. Algul mahepiima teemas 2009, seejärel Argentiina bensiinis 2010. Foto daten kannab ise kuupäeva 15.08.2008. Detroit arvas omal ajal, et Katil on seal jalas botikud. Tegelikult on ketsid.
detroit20. detsember 2015, 18:51
Radist, ma jälgin Katsi allakäiguspiraali endiselt huviga kuid sõna võtan ainult siis kui on vaja midagi täpsustada.
Ma mäletan seda lugu natuke teistmoodi - Katsil olid jalas kummikud. Ma avaldasin natuke imestust sellise väljanägemise üle: niisugune kleit, siidisukad ja sinna otsa tõmmatud sõnnikused kummikud. Nagu oleks köögitüdruk vaba pühapäeva saanud. Mitte et köögitüdrukutel midagi viga oleks vaid see oli karjuvas vastuolus Katsi, inglise kõrgaadli graniitvundamendi, imidziga.
.
Kats kogus natuke jõudu vasturünnakuks ja pani ükskord üles loo Inglismaa igapäevaelust.
Alguses heietas pikalt-laialt ilmast ja paduvihmadest, mis kartulisaagi ähvardavad hukka saata. Siis libises sujuvalt riietuse arutellu, kirjutas, et just selliste ilmade tõttu on inglise seltskonnadaamid hakanud kandma õhtutualettide juurde kummikuid. Kummikud olid mingi kindla firma toodang ja igatahes mitte kroksid, Põhjala, Nokia ega Skorohod ( rohkem ma peast ei suuda nimetada) Kats mainis veel tagasihoidlikult, et temalgi on sellised kummikud ja lõpetas võidukalt, et inglise kuninganna kannab ka samasuguseid. Neid ja Diori kingi.
.
Ma hakkasin sellepeale kuninganne fotosid tähelepanelikumalt jälgima kuid riigivisiidile saabunud kummikutes kroonitud päid pole siiamaani tuvastada suutnud.
Kats omakorda muutis pildi formaati ja edaspidi on see foto alati ilmunud äranüsitud alaservaga.
Millega Kats järjekordselt endale näppu lõikas, sest niimoodi näeb ta välja nagu mingi masajalg. Need jalad on tegelikult ikka tükk maad pikemad - sinna lisanduvad veel pika varre ja kõrgete kontsadega saapad.
Vaenlane14. detsember 2015, 12:31
Parts on selgelt Eesti Rahva ja Riigi vaenlane, rääkimata veel Eesti spordivaenlasest. Ainuüksi Lihulas kokku keeratud jama pärast peaks tal mune väänama.
peeter14. detsember 2015, 12:18
Eesti Vabariigi huvides.
Jürka14. detsember 2015, 09:16
Katrin Lust ei jaga spordist midagi. Seli valik EOK presidendiks oli suur viga. Seli on suur aferist ja sahkerdaja. Vaadake tema Tartu linnas "äri" ajamist, siis on pilt selge
erks13. detsember 2015, 20:31
See Parts on ikkagi väga kahtlase väärtusega riigitegelane. Alates Lihula jamast ja lõpetade Eesti Energia rahapõletamisega Ameerikas ja Jordaanias ja kui palju veel muid jahmerdamisi enda kui ministrite poolt näiteks suhkrutrahv jne.
veteran13. detsember 2015, 18:10
Seli oli meie suurvarastele risti jalus ja valitsusvargad pidid midagi ette võtma. No kui ka Partsti oma kõvera kaelaga seal tegija siis on asi otsustatud.
HS.13. detsember 2015, 18:10
Aga Tallinna sadam ei eraldanud spordi toetuseks 250000€, sest Parts keelas ära. Niikaua kui Neinar Seli oli Tallinna sadama näukogu esimees olid asjad seal korras. Pärast seda kui Parts sõi Seli nõukogust välja hakkasid asjad allamäge minema. tuleb välja, et Seli oli sulidele pinnuks silmas. Kas mitte Parts ei määranud uut nõukogu ja selle juhatuse esimeest. Juhul kui ta nad määras, siis on ta ju sulidega ühe mütsi all. Väega kahtlane mees on see Juhan Parts. Kui tahate ka edaspidi nuuti saada, siis kiitke Partsi ja tehke maha Eesti spordi edendajat Neinar Seli
MAAMEES13. detsember 2015, 15:28
Tuletan meelde ,et pole see Selil mitte esimene kohtulik karistus mis on jöustund .Ju ei möistnud eelmiste karistuste pöhjal ,et kärbitakse tiibu kuna nuud hakkas kisama löpuks .Mäletatavasti oli Selil köik lubatud Tartus nuudseks kohtulikult suudimöistetud prefekti ajal .Seli on mänginud kogu aeg kahel käel alates sellest kui oli Tartus KGB ,et kui oli vaja kedagi pildilt ära saada siis Seli puudis seda valimata vahendeid ellu viia .Nuud kui jätkuvalt probleemid omal siis kisab ,et liiga tehakse kuna samuti käitus ka ammustel aegadel .Seli nägemus onngi ,et vöib köike teha ja kui tekivad probleemid läheb kaebama arvestamata ,et on tegelikult seadusega vastuolus .Pole välistatud ,et antud artikel on tellimustöö ja kui see nönda on siis on kahjuks valitud suht nörk ajakirjanik kellel pole erilist vöimet asju kallutada .
iga asi maksab13. detsember 2015, 14:48
kuigi ilmselgelt pole lust seda lugu ise kirjutanud, tuleb tema nime kasutajatel talle ikka veidi pappi maksta.
lust võiks jõulumeeleolus veidi mõelda abivajajate peale. ma ei pea silmas tõlk omari, kes minu arust on lihtsalt üks aferist, kes arvab, et valgetelt inimestelt tuleb pidevalt pappi välja pressida.
pean silmas miljonivaadet nautinud kodutut, kellele lust võiks oma tühja taara loovutada.
hehh13. detsember 2015, 13:00
See artikkle pole Lusti kirjutatud. Klassikaline näide, kuidas Lusti nime kasutatakse tankistina.
013. detsember 2015, 13:21
see haiseb lobjaka ja muu sellise punaste politrukkide seltskonna järgi. Need, kes mängivad pimedate bridži.
Teadmiseks Katrin Lustile13. detsember 2015, 11:21
Neinar Seli oli aastate 2009 kuni 2014 Tallinna Sadama Nõukogu esimees s.o. ajal milpandi toime ulatuslikud raha kantimised juhtkonna taskutesse, kaks neist on praegu vahi all. Uurimine peab välja selgitama kes ja kui palju sai. Nii Katrtin Lust, enne kui hakkad siin kaitsma Neinar Selit, tee siiski eelnev analüüs, mida kirjutada. isiklikult soovin, et EOK juhiks eesti rahva poolt lugupeetud inimene nagu seda oli Arnold Green.
013. detsember 2015, 11:53
tegelikult ikkagi on selle sadama ja muude jamade taga kogu võimul olev seltskond - peaministrist erakonna juhatuse- ja tavaliikmeteni. See on kuritegelik ühendus. Kuritegelik võim.
to Teadmiseks13. detsember 2015, 12:19
Lust on hakkaja noor ajakirjanik. Tal lihtsalt ei ole nooruse tõttu piisavalt elukogemust, sestap viskus seekord parrikaadidele vales kohas. Samas võiks ta teha nüüd niiöelda keskpunktist uuriva ajakirjanikuna tagasikäigu hoopis vastupidises suunas. Kirjutamist oleks küll ja veel.
No nii noor13. detsember 2015, 15:46
ta enam ka ei ole! St muidugi noor füüsiliselt, aga pisut 30+, seega vales kohas barrikaadile ehk enam ei roniks?
Veel: "Artikkel on minumeelest arutlev" - koolis oli sihuke mõiste nagu "arutlev kirjand", midagi sihukest siis või? Kes selle Katrini sõps seal toimetuses üldse on, kes talle ikka jälle leheruumi annab?
aga to teadmiseks13. detsember 2015, 13:43
lugesin veelkord ja mina ei loe välja, et K.Lust on artikli kirjutanud selleks et nn. kaitsta Neinar Seli. Artikkel on minumeelest arutlev, paisatud erinevaid infokilde (jah, neid võiks veelrohkem olla!). Aga, kas see ei olegi mitte ajakirjaniku töö (et milles K.Lusti nüüd süüdustada?), ja kuidas keegi selle info oma peas kokku paneb, .... selle eest peaks siiski iga täiskasvanud inimene ise vastutama.
Loo autorile13. detsember 2015, 11:06
Kas kriminaalkorras karistatud isik Neinar Seli näol oleks EOK presidendina parim lahendus Eestile. Peaksid teadma, et Seli teod Tartus ärimehena ei tee au ühelegi Eesti ärimehele. Või siis selle "keemia Alaveri" kaitsmine Seli poolt?! Mida veel öelda autorile: tellitud lugu Neinar Seli poolt.
Rain18. detsember 2015, 19:19
Mis vahet seal on kas inimene on karistatud või mitte?
L@SSIE13. detsember 2015, 10:37
Aga pange tähele, kallid kaaskannatajad. Tegelikult ei muuda see kohtuotsus mitte midagi. Seli võeti sellega vastu suurte ja rikaste ringi ja peagi on ta minister või suisa peaminister.
kuidagi13. detsember 2015, 10:33
nagu loogika lonkab. Kui reffid oleksid nii mõjukad, nagu nad kõigi kommijate arvates on, siis poleks ju Seli pidanud tagasi astuma? Mul on küll mõned mõtted, miks seda lahkumist läbi sururti, aga kuna keegi siinsetest kommijatest pole selle peale tulnud, siis jätan oma teada.
andy13. detsember 2015, 10:22
Huvitav kui palju selline artikkel maksab?
täpsustame13. detsember 2015, 08:18
ebavajaliku jäälõhkuja ostmine kümneid miljoneid üle turuhinna, Saaremaa laevaliikluse segane tehing või siis juhatajate altkäemaksu võtmised miljonites.
...............................................................................................
Kas ta on pupujuku või lihtsalt tuhajuhan?
Thule nendib13. detsember 2015, 06:31
Selge. Ka preli Lust sai Sulilt füüri, varsti astub kuulsusrikka rehvormierakonna ridadesse, eesti rahva vastase genotsiidipoliitika eestvedajate teenistusse.
Baltimaade viimane13. detsember 2015, 00:30
PALJU SUUREM KURJATEGIJA ON KÕVERLÕUG PARTS. SELLE MEHE OLEKS PIDANUD VASTUTUSELE JUBA AMMU VÕTMA JA KÕIGE TÄIEGA KINNIMAJJA PISTMA, AGA MITTE VEEL PÜÜDMA EDUTAMA BRÜSSELISSE. MEIE RIIGIS PAISTAB ET KÕIK KÄIBKI TAGURPIDI . EGA ME MUIDU POLE JÄÄNUD BALTIMAADE VIIMASEKS.
imestap12. detsember 2015, 22:28
miks kurjategija ei võiks ROK juht olla?
seda või?
Ruts12. detsember 2015, 20:35
mida kuradit, haige pealkiri, mis me peame järeldama, et mingisugusel selil on samasugune sündroom nagu savipätsil, olen ainukene päike siin maal ja mine keelan, käsen, poon ja lasen. Tü.., kui sa oled eksinud reeglitega, siis kehtivad sellisele jopskile samad põhimõtted kui tava inimesele, mitte ei ole nii, et teen kuidas tahan mida tahan. tegid, siis ole mees ja vastuta, mitte ära lehvita rahaga ja mine kohtusse õigust nõudma ja süüdistada enda lauslolluses teisi. wtf
Juku12. detsember 2015, 20:33
Lust12. detsember 2015, 18:34
Võiks lõpetada arutlused poliitika teemal. See on üks neist valdkondadest, mida ta üldse ei jaga
Elts12. detsember 2015, 18:25
Mida on Neinar Suli teinud Eesti spordi heaks? OK, Tartu Ülikooli dopingulaborisse on ta pumbanud nii mõnegi kopika aga ta on saanud sellest investeeringust ka korralikult kasu. EOK presidendiks kanideerides oli tema peamine argument, et ta toob sporti raha erasektorist. Nüüd saame lugeda "Katrin Lusti" kirjutatud loost, et EOK eelarvest moodustas vaid 6 protsenti erakapital. Well done, Neiku!
Jürgen12. detsember 2015, 16:52
Lust on peast põrunud, kogu see Tallinna Sadama punt on üks reformarite ussipesa ning hakata miljonilistes altkäemaksudes ja korruptsioonis Partsi süüdistama on sellinde demagoogia, et annab ka Savikale silmad ette. Olgu see Parts mist ta on kuid erinevalt reformarite kilekotipandest koos Seliga ei kahtlusta et Partsi et ta oleks teinud mõne tehingu isiklikust kasust või erakonna võimulpüsimise nimel. Keegi kunagi tabavalt ütles et reform ja kesk on ühe perse 2 kannikat, üks lihtsalt veidi räpasem, kuid muud vahet pole. Ka EA kõigi pattude ja rahastuse 1 inimese kaela ajamine tundub veider -antud juhul ei saa konsensuseta isegi 1 inimest kuskile brüsselisse saata aga tuleb välja et 1 inimest eesti õhu toetamise eest saab süüdistada küll. Suurim viga polnud seal mitte toetamine (mis oli juba varasemate vigade tagajärg) vaid algusest peale valed ootused ja äriplaan. See on tüüpiline kui poliitikud alguses suure hurraaga soovivad maailma vallutada ja hiljem "arve saabudes" tuleb pohmakas.
just12. detsember 2015, 21:25
käsi peseb kätt ja kaks kätt taguotsa
to 14.1612. detsember 2015, 16:45
olen nõus sellega, et lustil on ka helgemaid hetki kui eelmise blogipostituse kirjutamise ajal. lust armastab kõige rohkem raha ja kuulsust. neil juhtudel, kui ta iseenda rumaluse pärast rahaasjades vastu pükse saab, ärritub ta kohutavalt. ja tormab oma viha blogisse välja valama. nii sünnivadki tema kõige rumalamad ja naeruväärsemad kirjatükid.
lusti silmaring on kitsas ja õigekirja ta pole senini selgeks saanud. tabavalt viitas üks Expressi ajakirjanik hiljuti sellele, et lusti ampluaa on absoluutselt midagi muud kui majandus ja korruptsioon.
pärast seda, kui seli esimese astme kohtus süüdi mõisteti, ilmus lusti nime all intervjuu seliga. seli rõhutas, et see on ainus intervjuu, mille ta sel teemal annab. küsimused olid formuleeritud selliselt, et oli ilmne, et neid esitab asjatundlik seli maine kujundaja.
seli võib küll olla kahtlase mainega, aga ta pole rumal. ammugi mitte nii rumal, et ta arvaks, et tema majanduslik seis ei võimalda enda huvisid kaitsma palgata paremat ajakirjanikku kui katrin lust.
loomulikult on seegi kirjatükk kirjutatud seli tellimusel. ja mitte lusti poolt.
kas lusti tasub kadestada? arvan, et ei tasu. välimusel pole tal tõesti viga, aga ta on juba 33-aastane. viimasel ajal on ta hakanud ennast millegipärast kõvasti meikima...
tema kuulsus? minu jaoks on see umbes sama kui Hillar kohvi oma. . ja ega igaüks ei tahagi kuulus olla.
aga12. detsember 2015, 17:10
jääb mulje et sul on allasurutud tunded K.Lusti vastu. Kas midagi olulist jäi veel märkamata siit tekstist?))
012. detsember 2015, 17:23
mida te kisute nüüd? Mõlemad olete väärakate armee teabeohvitserid.
to O12. detsember 2015, 17:47
aga mida sina tõmbled?) sinuga pole keegi isegi rääkinud.
o12. detsember 2015, 22:31
ja sa ise?) ka sinuga pole keegi rääkinud.
Jüri12. detsember 2015, 15:51
Katrin-Linda, ilusad ja targad noorikud astuvad Keskerakonda.
ohoh12. detsember 2015, 15:03
kõigi nende süüdistuste puhul, mis Partsile esitatakse, unustatakse ära, et kõigil neil ettevõtetel olid nõukogud. See käib nii EE, EA kui sadama kohta. Tekib küsimus, milleks nõukogu, kus istuvad igasugu tähtsad asjapulgad.
Nõukogu?13. detsember 2015, 10:02
Tegelikult nad seal enamasti lihtsalt istuvadki ja saavad vana tutvuse poolest selle eest raha - lisaks kasutavad oma sidemeid, kui midagi vaja kellegi nina alt seaduslikkuse kattevarjus "ära tõmmata".
Katrin-Leida12. detsember 2015, 14:44
Vôiks endale selgeks teha asjaolu, et Reformierakond on Sadama nôukoguliikmete enamusosaluse kaudu juhtinud Tallinna sadamat, mitte majandusministee
012. detsember 2015, 14:39
see on nende isikute pärusmaa, kes kunagi tegelesid elamislubade müügiga. Res Publica. Tasub ainult vaadata, kes selles osalesid kui ilmnevad seosed. Seli on muidugi pätt ja kaabakas, temaga seotud Tartu KGB-l on aastaid rind puhevil olnud. Igasugused vargused jne. jõupositsioonilt tehtud ettevõtmised. Eks ülbus maksab kätte. Kuid siiski - mulle tundub, et tegemist on sellise "päästame mis päästa annab" mänguga. Vahetatakse suli välja, punt jääb terveks - ühe ropsuga võidavad nii rp pärdikud, reformi-uusmustlased, saab puhtaks pestud prokuratuur, on mängust välja lükatud politsei juhtkond. "Me paneme kõigile võrdselt." Mina näen selle asja taga äraostetavate mahhinatsioone, koostöös reformimaffia katsega pesta käsi puhtaks. Mis on muidu ilus ja tore, aga enam pole see võimalik. Ainus käik on viisakas taandumine ja kadumine pildilt, muu enam seda küürakat ei aita.
Mõnus12. detsember 2015, 14:38
Mõnus naljanurga lugemine. Kats näitab järjekordselt kui erapooletu ta on.
Joonas12. detsember 2015, 14:22
mumm12. detsember 2015, 14:17
ausate inimeste huvides näiteks. varas peab vanglas istuma...
12. detsember 2015, 14:39
Kas ta oma tasku pani selle raha või siiski läks see EOK käsutusse? Ma ütelks et põhiprobleem üldse jäi lahendamata, et riigifirmad selliseid sponsimise otsi teevad, kuigi see raha peaks liikuma eelarvesse ja eelarvest edasi vastavalt RK otsustele, aga võetakse vahel. Lõpuks ei taha keegi teada, kuhu raha riigist kanditakse ja kelle poolt, peaasi, et riik oleks stabiilses hävingus.
niisiis kõik hakkame robinhuudideks 12. detsember 2015, 18:01
ja härra stalin oma eksproprieerimisega oli kihvt vana, sest rahastas ja pangaröövimistega parteid, kellele riigikassa keeldus maksmast...
12. detsember 2015, 23:27
Stalin vähemalt teadis, mida tegi ja milleks, erinevalt meie reeturitest, kes kõik hävitavad, sh iseennast ja järgmised põlvkonnad.
saame12. detsember 2015, 15:16
näha, kellele koht vabaks tehti...
Kõigi ausate inimeste huvides12. detsember 2015, 14:16
Kriminaalne rämps ei saa parasiteerida maksumaksja rahal!
kuidas teha vahet12. detsember 2015, 14:05
millised lood on lust ise kirjutanud ja millised mitte?
üks terane kommenteerija selgitas hiljuti nii - kui autorina on kirjas katrin lust, siis on lust ise loo kirjutanud. kui autorina on kirjas katrin-linda lust, siis on loo kirjutanud keegi teine.
mida lust selle pildiga öelda tahab?
vastus küsimusele12. detsember 2015, 14:56
Loomulikult Lusti enda huvides kangutati Seli minema. Küsimus on,kuhu minema? No eks ikka lustima.
huvitav12. detsember 2015, 13:54
Lugesin huviga. Igasugune kangutamine ja "välja viskamine" ja "lahti laskmine" jne. need inimesed, kes nii oa asju ajavad, on defektiga!! neil puudub isegi mõtlemis- ja analüüsivõime. Demokraatiast ei saa sellised inimesed aga üldse aru. Ja vaatame nüüd meie omaarust kasvõi demokraatlikke parteisidki, kui palju on seal parteist välja viskamisi, välja arvamisi. Firmadest pole üldse mõtet rääkima hakatagi. Mida tähendab koostöö, kuidas teha koostööd, iga inimene on väärtus ... paljud sellest aru saavad? Masendav ja primitiivne kamp, poleks neile üldse tohtinud raha andagi.
12. detsember 2015, 14:04
Neil on just õige JOKK demokraatia, aga sinul on mingi isiklik ettekujutus demokraatist, mida Eestis EI OLE OLEMAS seaduste järgi. Demokraatia sõna ei maksa midagi, loe seadusi, alates valimisseadusest!
to /12. detsember 2015, 14:49
demokraatia sõna maksab ja ma ei mõtle seda JOKK demokraatiat, aga ikka käibelolevat demokraatia definitsiooni ja sellele vastavat sisulist tähendust. Kas kõik seadused on demokraatlikud, kindlasti mitte.
12. detsember 2015, 23:30
Kas meil on kuskilt otsast rahva võim? Ei ole ju, parteide võim on, sealjuures nähtamatute telgitagustega, millest siis üldse rääkida?
to /13. detsember 2015, 08:34
kuid miks sellepärast demokraatia ideed devalveerida? Demokraatia ei ole mingi minu isiklik ettekujutus vaid juba väga vana idee. Ja demokraatia ei seisne ainult rahva võimus.
"Demokraatia põhimõtted:
*Kõrgema võimu kandja ja allikas on rahvas.
*Rahvas teostab oma võimu kaudselt oma esindajate valimise teel.
*Võimulolev valitsus tugineb valijate enamusele.
*Rahvaesindajad pole seotud konkreetsete valijatega, vaid nad tegutsevad oma ametialal iseseisvalt.
*Demokraatia tähendab huvide, seisukohtade ja vaadete paljusust.
*Vähemusse jäänul on õigus oma seisukohtadele kindlaks jääda.
*Erinevate jõudude, huvide ja seisukohtade vaba konkurentsi ning vähemuse kaitseks peavad kõigile kodanikele olema tagatud demokraatlikud vabadused (informatsiooni-, ajakirjandus-, koosolekute-, ühingute-, ettevõtlusvabadus jne).
*Demokraatlike vabaduste ja üldiste inimõiguste kaitseks peab olemas olema sõltumatu kohtuvõim."
to /13. detsember 2015, 08:47
kahjuks sellist valimissüsteemi, täielikult demokraatlikku, millegipärast ei ole praegu tehtud, kuid valimisi nimetatakse demokraatlikeks... silmakirjalikkus, pahatahtlikkus või oskamatus?
Veljo12. detsember 2015, 13:52
Mina arvan , et Veerpalu ja Smigun tahavad endi stopingu kuritegusid varjata .
oot- oot12. detsember 2015, 13:48
kõigi nende süüdistuste puhul, mis Partsile esitatakse, unustatakse ära, et kõigil neil ettevõtetel olid nõukogud. See käib nii EE, EA kui sadama kohta. Tekib küsimus, milleks nõukogu, kus istuvad igasugu tähtsad asjapulgad.
12. detsember 2015, 14:01
Palgaraha väljakantimiseks, penionilisa teenimiseks, mida sa siis mõtlesid? Nad ei vastuta ju millegi eest! Ükski nõukogu ei ole vastutanud suurvarguste eest neis ettevõtetes.
seadusandja12. detsember 2015, 13:48
Seadused maksavad kõigile ühtemoodi, Neinar Selil puudus õigus hääletada Tallinna Sadama nõukogu esimehena enda juhitavale olümpiakomiteele raha eraldamiseks. Ja nii ongi, on ka teisi inimesi karistatud sellise teo eest, kõik on seaduse ees võrdsed. Kui keegi arvab, et ta on võrdsem, teab millega riskib, nii juhtus ka Teile kalli Neinar Seliga. Raha oli maksumaksja oma, mitte Seli Isiklik.
Ehk valgustaksid?12. detsember 2015, 13:59
Kes on varem samasuguse tehingu eest karistatud?
12. detsember 2015, 14:12
ei olegi, Seli on esimene, sest selleks oli tellimus.
uihh12. detsember 2015, 13:45
seli plekkis artikli vä?
hm12. detsember 2015, 13:45
Lusti "erapooletu" "analüüs".
kes on loo tegelik autor?12. detsember 2015, 13:41
hans h. luik?
saatuse iroonia - kvalifitseeritud pr-tegelase kirjutis kõrvuti lusti eelmise eriti rumalat autorit iseloomustava looga.
12. detsember 2015, 14:16
Ära ole nii kade, Lustil on helgemaid hetki kah olnud, isegi pime kana leiab vahel. Sinul on tohutud eelarvamused, mis ei lase näha fakte.
leo.12. detsember 2015, 13:39
Eks ikka kt-del , kes koha loodab endale saada !
Optimist12. detsember 2015, 13:35
Seli süüdimõistmine (Lusti jutu järgi kangutamine) oli kõigi huvides, kellele ei meeldi korruptsioon- Lust muidugi nende hulka ei kuulu.
poliitik12. detsember 2015, 13:56
ja korruptsioon on vennad. Vaadates palju miljoneid rahva raha Parts süüdimatult taevasse lennutas peaks ta küll kinnises asutuses olema raskete juhtimisvigade tõttu.
12. detsember 2015, 14:32
Selile näidati koht kätte hoopis suuremas mastaabis, tõugati krahv mudaliigasse ja krim karistusega kaasnavad muudki " hüved." . See ikka päris niisama korruptsiooni vastu võitlemise käigus ei toimu riigis, kus korruptsioon on nii üleüldine nähtus, et inimesed on selle suhtes peaaegu pimedaks muutunud.
MMM Lust12. detsember 2015, 13:30