Suhted

Kodukiusamine: "Pilt on, aga häält ei ole!" (15)

LISA KOMMENTAAR

****13. detsember 2015, 23:17
Ei hakka tasulist artiklit ostma aga suutsin veel lugeda kuidas see õllega liialdaja külmutuskapi ukse ees passib ja vahib. Jumal tänatud, et ma selliste inimestega kokku ei puutu, sest ilmselt leiaksin viisi kuidas selline töll veel rohkem täis joota ja lumehange lükata, et ta seal surnuks külmuks.
****13. detsember 2015, 23:13
Vastik lausa lugeda. Kord paar nädalas õllega liialdajad liialdagu rohkem ja joogu end surnuks. Meil keegi õllega ei liialda ja vait olemist ka ei ole, just täna võtsin teema üles, et kui midagi on vaja rääkida, siis teen seda kohe. Mõnikord ei oota isegi koju jõudmist vaid helistan kas pojale või mehele, et asjad, mis vaja rääkida saaks kohe räägitud.
Risto13. detsember 2015, 18:22
Hullem on siis, kui hääl on , pilti ei ole :D
sama seis13. detsember 2015, 17:04
Käin tööl ja olen pere ainuke ülalpidaja, mees saab kõik mis tahab, joob sõpradega ja viriseb ikka. Oleks ise jalad seinal ja jookseks väljas ringi küll oleks hea..
kai14. detsember 2015, 17:10
troll13. detsember 2015, 10:58
Ma praegu ei süveneks detailidesse. Kõigil meil on probleeme. Probleeme peab oskama lahendada. Situatsioon on sisuliselt sama, kui mehele miski ei meeldi, annab naisele pisut kolakat. Kas siis mehel ei võigi hobisid olla? Ok, suitsetamine ja õlle joomine pole just parim. Aga mõõdukas koguses pole veel ka maailma suurim patt. Ilmselgelt oleks hea, kui ta leiaks alternatiivi. Samas täitsa võib olla, et kui mees hakkaks spordiklubis või kirjandusringis käima, tekib veel suurem probleem naise jaoks. Aga vaikides ja ka kolakat andes kohe kindlasti probleemi ei laheda.
12. detsember 2015, 22:19
Ma ei saa aru miks üldse niimoodi õelusest koos elada.
paluks täpsemalt12. detsember 2015, 20:48
Väga lihtne aritmeetika. Sigaretipakk maksab keskmiselt 3 eurot. Kui pakk päevas suitsetada siis jõuab aastas 1095 eurot ära põletada. Ongi selline välisreisike.
abc12. detsember 2015, 17:37
Mul mees elab minu rahast ja on väga kergesti ärrituv ka. Kui kasvõi väike asi häirib, siis istub vait ja mossitab. Niipalju kui sõbrannadega juttu on olnud, siis ka nende mehed on mossitajad ja vingujad. Vast siis siinsed mehed sellised ongi. Naisi ei oska kommenteerida kahjuks. Ise olen heatujuline ja väga harva virisen või vihastan. Õnneks teenin piisavalt, et mees praegu mõnusat elu minu kulul saab elada.
aga te13. detsember 2015, 13:03
sõbrannadega tehke perioodiliselt meestevahetust öösiti, kohe kaob meeste mossitamine ja ka rõõmsad.
Ly12. detsember 2015, 11:24
Huvitav, miks mees ise süüa ei tee? Kus see kirjas on, et söögitegemine on naise kohustus? Minu peres ei ole naistetöid ja meestetöid. Teeme mehega kordamööda süüa. Sama on koristamise ja muude kodutöödega. Kodutööd võiks naise kohustus olla vaid juhul, kui naine on kodune ja on mehe ülevalpidamisel.
raivo12. detsember 2015, 09:11
Kellele ei meeldi ,kõndigu minema.aga pirtsutaja tuleb lihtsalt välja visata.selleks peab lihtsalt olema oma ja jagamatu elamis pind ja oma raha kott.ja kedagi ei tohi rohkem armastada,kui ise ennast.ja elu ongi ilus.ja naiste puudust imelik aga pole.
Naised on õrnad asjad12. detsember 2015, 08:52
Neid tuleb hea sõnaga meeles pidada ka siis kui hilisõhtuselt õlleläbult koju jõuad. Saapaid ja riideid võid mööda tuba laiali loopida siis kui üksi elad. Mida otsid, seda saad ka.
paluks täpsemalt12. detsember 2015, 07:41
_kord-paar nädalas liialdab õllega_
Et siis nagu mitu korda nädalas? Üks? Kaks? Kolm? Ja mida liialdamise all on mõeldud? Mällarisse joomist, lihtsalt ringi kakerdamise? Äkki on tõesti aeg alkoholiprobleemiga tegelda?
P.S. Pakk sigarette päevas tähendab, et saasta läbi kopsude filtreerimise asemel saaks iga aasta naisega korraliku välisreisi teha. Selle asemel on 20 aasta pärast vaja hakata kopse ravima ja 40 aasta pärast hapnikuballooniga ringi tatsata. Aga seda vist autor ka probleemiks ei loe?
välisreis?12. detsember 2015, 16:13
Ma pole kunagi suitsetanud ega saa ka välisreisi teha.