Eesti uudised

ÕHTULEHE VIDEO | Kadri Simson: "Kaotus on alati kibe..." (52)

LISA KOMMENTAAR

ak.2. detsember 2015, 01:26
Kuigi keskerakonnast ei arva vähimatki,on mul kahju,et Kadri ei võitnud.Äkitsi oleks arvamagi hakand...midagigi.
Mina 1. detsember 2015, 13:11
kahtlen valimise tulemustes ,sest TV 2 ja TV3 es oli uuring rahva kaest ja tulemus oli KADRI KASUKS 84 JA EDKARI 16 PROSSE seda tulemust tuleks kontrollida .Kadri oled tubli .
Sama siin, Kadri, edu ja õnne!30. november 2015, 18:41
Tark ja andekas noor inimene, Kadri Simson, pigem heidaksin ette tema isa Aadu Musta aastatepikkust sinisilmsust Keskerakonnas.
Kadri, ükskord võidad sa nii kui nii, ja ausal teel.
Urmas. Rahvarindest saadik keskerakonna liige Hõbedase märgi omanik.30. november 2015, 13:36
Tubli oled Kadri, et jääd edasi keskerakonda ega lase keskerakonna vastastel meie vahele kiilu lüija ja sellega keskerakonda nõrgestada . Küll jõuad olla veel ka peaminister kui ka president kui keskerakonnas jätkad. Sul ju alles elu ees
Edgaril tuleb....30. november 2015, 13:24
Simson tuleb riigikogus fraktsiooni juhi kohalt MAHA VÕTTA! Siis pole ta enam ka KE juhatuses ja on TAVALINE kesik. Mõne aja pärast unustatakse Kadri täielikult ära......
ehhee30. november 2015, 12:59
Ma mitte ei usu.et kui Kadri meeskond võitnud oleks.et midagi muutund oleks ehk ainult see kaldumine sinna oravate vankrisse,sest ikke see võimule saamine ole üks raske vägi.Kui võimule saadakse lubadused kõik ununend.Valimistel selgelt ju näha neid lubadusi.Sest miks Varem pole keskis neid muutusi Kadri meeskond teinud, kõike oleks võinud teha võimalused kui suured.Miks nüüd just valimiste eel tullakse muutustega välja ,kahtlane värk.
maamiis30. november 2015, 12:33
plika mine parem mehele,või ootad negrusi,pidavat olema jah ägedamad
to: maamiis, 12:3330. november 2015, 13:00
Kas Kadri eneseimetlemist jääb nüüd VÄHEMAKS? Kas hakkab aru saama, et ta ei ole maailma naba? Kas tuleb rohkem TAGASIHOIDLIKKUST või ei aita tema mõistusele ussi- ega püssirohi...? Elame - näeme!
maamiis30. november 2015, 12:33
plika mine parem mehele,või ootad negrusi,pidavat olema jah ägedamad
See 30. november 2015, 12:32
on selle partei siseelu- põnev ja dramaatiline heitlus, suurepärased ja väga eriilmelised tegelased,
mõtlemapanev võit ja väärikas kaotus- tarkust, kannatlikkust ja õnnistusi KÕIGILE edaspidiseks!
tõdemus30. november 2015, 12:32
Simsoni kaotus tähendab ka seda, et ei saanud hakata ümber kasvatama kui mitte Savisaart, siis tema suurt toetajaskonda, et teha nad vääritutest väärilisteks ja parketi kõlbuliseks- Reformierakonnale
Teadja30. november 2015, 12:28
Kadi pane kodinad kotti, ega sellest nuumatud Ratasest kasu ei ole.
Alar130. november 2015, 11:56
Kadril pole mõtet põdeda. Või arvas ta tõsimeeli, et Savisaar võitleb ausalt? Kaotus oli juba ammu enne võitlust ette määratud! Küsimus oli vaid selles, kui suure/väikese kaotuse oli Savisaar määranud. Seekord määras Savisaar napi kaotuse, et Kadri rohkem põeks. Brüsselisse ei tahtnud Savisaar minna ja lasi Toomil võita. Esimehe valimistel poleks Savisaar Toomile võimalustki andnud.
Kadri ei peaks enam uskuma Savisaare jutte demokraatiast ja aususest! Või arvab ta ikka veel, et istub Edgari põlve peal ja kuulab Savisaare muinasjutte?
Lõuna Eestlane30. november 2015, 11:33
Pole midagi kadrikene,tuleb etsi põlvele istuda ja midagi teha pole,ega teised erakonnad ka sind taha.Juhul kui,siis ainult erakonna lammutamiseks.Ära mele Lõuna Eestisse küll tule,meil siin üks hull on juba.
30. november 2015, 12:34
liiga suur, et põlvele istuda.
Rahu, ainult rahu...30. november 2015, 11:13
Kadri, olite eile väga tubli ja Te ei ole mingi kaotaja! Ligi pooled olid ikkagi Teie poolt, tähendab, see osa inimesi olid Savisaare vastu! Soovin Teile rahulikku meelt ja küll aeg kõik paika paneb.
ise30. november 2015, 11:01
Kadri ,-jah kaotus on kibe , aga ükskord tuleb su võit ja see võit saab olema veel magusam , kui oleks see olnud eilsel kongressil .
Küsimus.30. november 2015, 11:01
Järjekordselt üks räpane poliitiline mäng. Kas tahtlikult nii lavastatud vms. Mind on aastaid vaevanud üks teine küsimus, millele oskab vastata vaid Edgar Savisaar ise. MIDA lubas Savisaar Rahvarinde ajal NL-le, et Eesti sai NII rahumeelselt ja veretult Liidust välja astuda? Mõni teine oleks tol ajal tema asemel igaveseks kadunud, aga Savisaar on siiani Venemaaga heades suhetes.
Ähh30. november 2015, 11:14
Siis olid teised mehed pukkis, ühe Mainori noorkommunisti arvamust ei küsinud keegi, ole kuss.
Aga kas sina tead, mida on kolmikliit lubanud Brüsselile? Sahistatakse, et fosforiiti.
Praegu ostetakse see Marokost ja pidi tulikallis olema.
vaataja30. november 2015, 10:56
Ei usu ka Kadri, sest tema kehakeel on läbipaistev ja lausa vastik.
Mh.30. november 2015, 11:15
Sa vahi enda kehakeelt, ehk ei taha peeglistki vaadata!
Kogu tõde30. november 2015, 10:55
Eks see Edgari võit suuresti ikka kaastunde võit on. Arvan , et suurem osa ka keskerakondlasi saab aru, et see on stagnatsiooni minek, aga lihtsalt kaastunne on nii suur, et ohverdavad selle nimel erakonna tuleviku. Ma arvan küll, et kui nüüd Kadri meeskond teeks uue erakonna, siis suurem osa tuleb üle. Pole ju mõtet Kadri meeskonnal aega raisata ja oodata uusi valimisi, sest Lenk ju ütles, et põhikirja tehakse muudatus, et selline vastuhakk järgmistel valimistel ei oleks võimalik.
mitte kaastunne30. november 2015, 18:01
mitte kaastunne vaid hirm oma sooja koha pärast.
aru ma ei saa30. november 2015, 10:54
küll on kole vaadata, noored tibid rassivad vanamehe tooli lükata, üks pühkis eile Savisaare prille.
Kas Lenk või Sarapuu ei võiks teda vedada, rääkimata Toobalist, kes vanakesele suu sisse vahib ja naeratab.
no30. november 2015, 10:52
Mingit müstilist ülekaalu Kadril ei olnud. Olid Ratase ja teiste tema toetajate hääled. Kui oleks tõesti olnud rohkem hääli, siis miks neid oli väga napilt Pärnus, isegi kuhugi ei pääsenud. Täna ratta jürkat ja teisi.
arvan1. detsember 2015, 08:48
et vast sellepärast, et inimene on suurelt osalt harjumuse ohver - kui soe koht kindlustatud, ega ta siis naljalt midagi ei muuda. Ja enamusel neist on soe koht. Nad teavad ju täpselt, et nagu midagi muutub, on töökoht lännu. Nii et kogu see jama oleks pidanud olemata olema - see vaid tsirkus rahvale. Aga kui Kadri ei talu kaotust, peab mõtlema enne, kui midagi teeb. Ehk siis minu arvates puudub Kadril eneseanalüüsioskus näha oma tegevuse tagajärgi...aga tänaseks on selgeks saanud, et K.E. on nii lõhenenud, et ka E.S.i tagasivalimisega ei päästa seda enam. Nad lõhenevad ise ja meedia elatab sellega ennast üpris hästi veel mõni aeg.
kadri tegelikult võitis30. november 2015, 10:44
ja palju võitis. ausalt ka. tegija naine.
savisaar on 5 aastaga meeletult kaotanud. tohutult palju kaotanud. milline toetust on tema seljatagant ära läinud. see on mehele mõtlemise koht.
Lyli30. november 2015, 10:52
Kas saab perfertsemat kommentaari olla,kadri tegelikult võitis.Kadri ei võitnud ju.Täiesti harimatu inimene kirjavigadega jne,sellised on meie riigi üles ehitajad.
Kuule haritud ja kirjavigadeta inimene...2. detsember 2015, 01:34
perfertsem?!?
Hari rumalat-mis tähendab?
Anu30. november 2015, 10:44
Väga tubli oled KAdri. Olen kindele, et ka sinu päev tuleb. Naerata ja elu naeratab sulle.
Haritud pensionär30. november 2015, 10:41
Ei tee see säutsuv linnupojake või piiksuv hiireke riigi heaks midagi kui vana kommunisti järglase veri voolab veenides.Ei ole keskide pooldaja kuid mõtetu keski ka solvata eriti savi pätsu kui endist kommunisti.Mida meie tahame kui riigi eesotsas on hetkel kõik kommunistid nagu kesikudki.Võtame brüssele,kelam:vana kommunist,ansip:vana kommunist,lauristin:vana kommunist,tarand:kommunisti poeg,kommunisti järglane voolab kindel vana kommunisti veri veenides,toom:venelane kommunisti järglane,paet:kommunisti poeg,kodumaa reetur piirilepinguga lunastanud pätsi kombel pool Eesti riiki.Kallis rahvas mida Teie kostate sellepeale rääkimata savi pätsust.
Piiksuv hiireke nurgast:30. november 2015, 10:53
Ainus pluss Savisaarele, et tema visati komparteist välja, teised on siiani kommud.
Marta30. november 2015, 10:31
Kui Savisaart huvitaks Eesti areng ja tulevik, siis ta oleks taandanud oma kanditatuuri erakonna esimehe kohalt ja toetanud Kadri Simsonit. Poliitiku ja mõtleva inimesena peaks ju aru saama, et temast ei ole erakonna valitsusse viijat, aga seal tagakambris Eesti elu ei paranda ja keskerakonna ideed jäävad n.ö hüüdja hääleks kõrbes. Aga Kadrist on. Tõesti kahju, et nii läks. Aga kui s......, siis uuesti. Edu Teile.
Sa, Marta, oled sama püsimatu30. november 2015, 10:52
kui Kadri. Miks peab kedagi iga hinna eest valitsusse vedama? See näib ju silmakirjalik. Savisaarel on väga kannatlik plaan: Valitsemine jookseb ise Keskerakonnale sülle. Taipad? Ega vist. Sest oravad "Ei tee mingitel tingimustel koostööd Keskerakonnaga". See tähendab, ei lase läbi ühtegi kesikute ideed (sinu dikts: "... jäävad n.ö. hüüdja hääleks kõrbes"). Oravatel aga omi ideid enam pole(maa tühjaks jooksnud), kesikute omad ei kõlba. Nii seisabki Eesti praegu paigal (A. Karis). Õige pea lükkab sisse tagurpidi käigu. Vot ja kukubki valitsus ise. Pole vaja närveerida, nagu teeb seda sama tormakas rahvas, kes kaugemale kahest meetrist ei näe. Just nagu Savisaare ütluses Rõivasele Ossinovskit vaadates. Olgem kannatlikud ja näete, mida Savisaar plaanib. Igatahes pensioniaastad hakkavad kõigile normaalset jooksma. Kas sinnani, noored, ikka jaksate mõelda?
Kadrile30. november 2015, 10:19
Anna kohe protesti avaldus sisse ,kogu Edgari kampaania on üles ehitatud miljonite maksumaksja rahade eest ja palgatud sadade propagandistide poolt Tall TV-s ja igas meedias.Edgar on puhas kui prillikivi ,sest töö teevad ära teised .Toobal võis vabalt sedelitega tegutseda nagu ta tegutses bensiini tšekkidegagi .Edgari kavalus läks läbi aga ta tuleb paljastada.Edu Kadrile.
nii ja naa30. november 2015, 10:18
Kadri kaotus on võidumekiline, Edkari võit Pyrrhose oma
Jehhoova.30. november 2015, 10:16
Meie oleme kaotanud imelapse keda ei võta teised patused ka vastu.Olgu talle muld kerge aamen.
Kadri!!!30. november 2015, 10:10
palun ära jää savipätsi peksukotiks
jah30. november 2015, 10:07
Kadriga oleks keskerakond varsti sama olnud mis reform
KADRI, te olete võitnud!30. november 2015, 10:05
Te tegite midagi hämmastavat ! erinevalt reformaritest, kes Taavikese vaikselt võimu juurde sokutasid, julgesite te tuua uued tuuled eesti demokraatiasse. See oli võimas, see on ja jääb eestimaa ajalukku kui demokraatia TAASSÜND ja aastate pärast meenutatakse Edgarit selle valimistega seoses seniilse korrumpeerunud saatjaskonnaga vanakesena, kes kuidagi ei tahtnud oma võimust loobuda kasutades selle juures inetuid võtteid ja matslikku sõimu omaenda erakonnakaaslase pihta.
30. november 2015, 10:00
pole hullu tee oma erakond üle poolte savi omadest tuleb sinu poolele
Õige.30. november 2015, 11:25
Just, oleks ka põhjust valima tulla ja on kelle poolt valida.
30. november 2015, 09:54
Kahju , et valituks osutus võimuahne Savisaar ja rõõmustavad tema ustavad sabarakud. Loodan väga , et Kadri ei kaota lootust ja võitleb vapralt edasi. Jõudu Kadrile!
penskar30. november 2015, 09:47
Kahju neist kesikuist kes ei oska mõelda tulevikule!! Mul oli selge,põhiline toetajaskond ikka venelased ja penskarid,eriti memmed-mutid!! Meenub nende hala ja nutt Hundisilmas,Edgar ikka see ainus....................!! Kui inimesed ei oska mõelda ja ajudesse tambitud-ikka Edgar-,siis pole sellel erakonnal mõtet!! Kadri tahtis midagi esiviivat teha aga......................mida teha kui ta sabarakud hoiavad ainult oma sooja kohta!! Lenk ju tunnistas,et nagu nõus kasvõi opositsioonis istuda aga ikka toetada Edgarit!! See näitabki,et lihtsalt hoitakse omale sooja ja tulusat kohta!! Penskaritele vist ka ajudesse mõjunud need suured Edgari plakatid,kui mitu tundi ainult neid vahtida siis hääletamisel muud ei teagi kui..........!! Näha oli reklaamides kuidas terve erakonna Edgari tallalkkujate koondis ja linnavalitsuse tegelased oma iidolit taevasse tõstsid!! Ei ole ühegi erakonna liige aga seda penskarite lollitamist,Edgariga jumaldamist,ei saa ikka vaadata!! Kadriga oleks veel mingit arengut aga nüüd saab olema langus,memmed-eided,ärgeke ja jätke see Edgari haletsemine,mõelge-otsustage ise ka midagi!!
MIINA30. november 2015, 09:43
ha ha Savisaar meenutab vene president Bresnevit kes ka kuidagi ei tahtnud valitsusest lahkuda!!!!!
Ah, oinas30. november 2015, 10:53
president Bresnev - oli selline amet tal vää ?
Ajalugu30. november 2015, 22:28
Brezhnev oli kommunistliku partei esimene sekretär. Presidenti NSVLis ei olnudki.
Sunnitud naeratus30. november 2015, 09:30
läbi krokodilli pisarate.
et siis30. november 2015, 09:28
Edu edaspidiseks. Kaabakatega võideldes on raske ise samale tasemele mitte laskuda, Kadril see õnnestus jäi enesele kindlaks.
Edgari fänn30. november 2015, 09:27
Ah arvad nii?! Sa said Edgar Suurele kuradima ohtlikuks, sinusugust erakonnas pidada ei saa. Edgar jääb isegi siis esimeheks kui ta Tartu vanglasse pannakse, kriminaalkaristus enam pole takistuseks erakonna juht olemisel.
Kadri!!!30. november 2015, 09:26
Kadri palun löö selg sirgu ja tee oma toetajatega uus erakond,Usu lisaks sinu praegustele toetajatele saad ka uusi palju juurde.Hetke poliitika on Toompeal end ammendanud.Vajaksime sinusugust kes tooks uued tuuled.
Edu ja pea püsti!30. november 2015, 09:23
Kadri Simsoni esinemine eilsel kongressil oli väga tugev. Savisaare jutt oli sõna otseses mõttes kohati ebaadekvaatne ja ätilik - selline inimene ei sobi erakonna etteotsa. Savisaar on olnud tugev poliitik , miks küll tema lähedased lasevad tal ennast nii täis teha ja äpuna inimestele meelde jääda? Aseesimeeste valik oli Savisaare poolt eriti hale - vastavalt teenetele Simsoni mustamise eest .Kadri Simsonile ja tema toetajatele ( te olete Keskerakonnas tugevas ülekaalus , Savisaare trikid kongressil napi häälteenamuse saamiseks on köömes ) palju jõudu ja pea püsti , ärge andke alla!!!