Eesti uudised

Edgar Savisaar valiti napilt esimeheks tagasi (3)

LISA KOMMENTAAR

Heli30. november 2015, 11:20
Nördinud selle tsirkuse peale. Kõik, kelle soe koht Savisaarest sõltub mõtlevad ainult enda heaolu peale, et ikka soe koht püsima jääks . Riigi ja rahva peale ei mõtle nendest keegi . Häbi! Ja kui inetult-alatult Edgar teiste kohta kõneles ja tema sõbrad vaatamata sellele, et see kõik toimus ja erakonna vanker on ammu kraavis. Pidasin minevikus temast väga lugu, kuid tule taevas appi, elada on vaja olevikus ja mitte näidata ärkamisaja filme. Peaksime olema juba ammu ärganud. Paistab , et mõni uneleb talle" truuduse" eest antud mullis edasi.
xxx30. november 2015, 08:20
No kuidas ikka nii saab,kui inimesel on süüdistused kaelas ja ikka valitakse keskerakonna esimeheks?No Eesti riigis puudub küll igasugune taktitunne.Miks peab invaliidist inimene ikka pukis olema?Kas siis tõesti ei leidu Eestimaal inimesi ,kes võiks seda ametit jätkata?Öeldakse,et asendamatuid inimesi ei ole. Pealegi on juSavisaarel suured süüdistused kaelas. Miks sellist tsirkust küll tehakse?
Toomas 30. november 2015, 09:49
Aga sa vaata, KES valisid! Samasugused sulid ju (Lenk, Toom, Kõlvart jms.). Ja see tsirkus on vesi vana Savisaare veskile - tema jaoks on esmatähtis VÕIM ja see, et teda lamba näoga kummardatakse. Aga nüüd, kus vanamees hakkab oma kampa vastandama tervele Eesti riigile, on asi juba tegelikult tsirkusest kaugel, ütleksin, et lausa OHTLIK!