Blogid

Pildikesi Tondirabalt ehk Piilume kongressi kulisside taha (29)

LISA KOMMENTAAR

rainz4. detsember 2015, 07:42
miks Lust ei uuri seda, kuidas on palju musta saasta meie tänavapilti päeval jõlkuma tulnud?
5. detsember 2015, 18:12
Tõlk Omar juba Eestis? Kiiresti tegutseb see Lusti-preili...
veeber4. detsember 2015, 01:10
Mõneti meenutas selline käitumine malepartiid, kus perekond Sarapuu oli n.ö. kahvli tekitanud. Võit sellele perele oli ju garanteeritud ükskõik kumb kandidaat oleks saanud Keskerakonna esimehe koha. Kaval, kas pole? Või äkki tõesti tülitsesid nad selle valiku tõttu igal õhtul kodus... Hea uudis on see, et Arvo töökoht kindlasti abilinnapeana nüüd säilib!
ei huvitanud see katsi saade peaaegu mitte kedagi3. detsember 2015, 20:20
siiski vähemalt üks papi seda vaatas. delfi kommentaariumis kaklevad savisaare pooldajad ja vastased seoses savisaare kongressi kõnega. üks savisaare fänn siis mainibki seda saadet, kiidab noorukest saatejuhti tema lugupidava suhtumise pärast. võrdluseks toob reikopi, keda ta peab liigselt ründavaks. parim nali on see, et just praegu saime me tänu reikopi intervjuule viljaga tuhat korda enam infi edgari abielu kohta kui lusti saatest. ringvaate saate alguses vihjati küll teemadele, millest viljaga juttu tuleb, kuid keegi ei kasutanud lusti kombel, et tulemas on midagi erakordselt ekslusiivset ja avameelset. ühed teevad asju, teised ainult kaagutavad.
p.s. seekordne kirjatükk on ehtsas lusti stiilis ja ohtrate kirjavigadega. kesikute kontori omad on peaagu ilma vigadeta...
?2. detsember 2015, 23:31
kurr2. detsember 2015, 23:14
lusti tänane saade savisaarest oli erakordne haltuura. pühapäevasest keskerakongressist on möödas 3 päeva. ei kongressi päeval ega järgnevatel päevadel pole saate autoril õnnestunud loo kangelase käest välja meelitada mitte silpigi. mida siis savisaar ikka oma kongressil peetud kõnedega saavutada tahtis?
lust plagieeris lusti. lõviosa saatest oli ju juba varem eetris olnud pika intervjuu kordus.
savisaar arvas, et tv3 ja etv näitavad ainult meelelahutust. no see saade polnud isegi mitte meelelahutus. lusti mage ülistuslaul oma leivaisale. tuleb vist hakata silma peal hoidma, kas produktsioonifirmalt linna valitsus ka mingeid töid tellinud on...
nii nagu lusti suurim oskus on blogipostitustele õrritavate pealkirjade väljamõtlemine, nii oli ta osav ka saate reklaamteksti koostamisel. "...poliitik räägib erakordse avameelsusega oma haigusest, abielust viljaga...". abielust viljaga ei rääkinud ta absoluutselt mitte midagi. haigusest ei kuulnud me ka midagi uut ega avameelset, varasema saate copy paste.
oeh2. detsember 2015, 12:08
millesks see seebiseriaalilik "vaatan aknast ja räägin mida näen" heietus hea oli?
Lumemöldrid-kroonikud1. detsember 2015, 00:38
Ta jõudis ju saali alles paar tundi peale hääletamist.
harakas30. november 2015, 23:47
Ütleks nii,
et peaaegu kõik ilusad naised on ikka tõelised tõprad. Mõned üksikud eksemplarid välja arvatud. Lust viimaste hulka ei kuulu. Rääkigu reaalsest elust-olust ja võidaks paljud lugejad...
Reaalne elu1. detsember 2015, 11:41
Välispangad viivad võimupoliitikute kaasabil päevas 3 miljonit € raha riigist minema. Sellest tuleneb ka meie vaesus, meeleheide ja töötus.
Oma kodanikel ei jätku elamisväärseks eksistentsiks raha, rääkimata hambaravist.
I&I lõik1. detsember 2015, 11:44
Eestis seni veel kehtiva põhiseaduse järgi on iga poliitiku püha kohus oma rahvuse säilitamine. USA saatkonnast rahvusküsimustes nõu ei saa, sest Ameerikas pole rahvust. Kuni Eesti poliitikud lömitavad ameeriklaste ees, ei mõju kuigi siiralt jutud sellest, et Savisaar lömitab venelaste ees. Kõik erakonnad peavad Eestis ajama selja sirgu ja mõtlema eeslkõige eesti rahvale, tema püsimisele ja kasvamisele.
msi30. november 2015, 16:23
võlgnen selgituse neile lugejatele, kes lusti varasema aja tegemistega kursis pole.
anu saagimit ei vihka lust mitte sellepärast, et bravuuritar temast julgem on ja rohkem kordi paljast ihu on demonstreerinud. anul pole kunagi arvatavasti olnud sooja ega külma sellest, mis elu kats elab ja kui tõelevastavad tema kirjatükid on. anu lihtsalt sai kroonikaga konkureeriva ajakirja peatoimetajaks ning otsustas konkurendile ära panna. selleks otstarbeks sobis hästi kroonika häbistamine. nimelt paljastas anu ajakiri, et terve aasta aega on kroonika avaldanud katrin lust-buchanani lugusid londoni kõrgseltskonna pidudest koos neile lisatud photoshopitud piltidega. samuti seati kahtluse alla lusti abielu polomängija-disaineriga ning ka tema osalemine kehadublandina ameerika filmis. kroonika maksis lustle korralikku pappi. anu tekitatud skandaali tagajärjel lõppesid kroonikas lusti londoni reportaazid. samal ajal kadus katsil ka tahtmine staaride pidudest osa võtta. kanal 2 saates põhjendas ta seda väga loogiliselt - vanemaks saades kaob pidudelkäimise isu ära. no 24-aastaselt on tõesti juba aega peod unustada!
nagu me kõik teame, on katsil väga hästi arenenud sotsiaalne närv. omal ajal avaldas ta vist siinsamas blogis loo sellest, et eesti maainimeste elu on üks rist ja viletsus. sellele reageeris eurosaadik kristiina ojuland, kes hakkas tõestama, et elu maal on ok, seal elavad edukad ettevõtjad jne. vist tituleeris katsi ebakompetentseks. kats on pika vihaga. seda ta ojulandile ei andesta elu lõpuni ja kasutab alati võimalust teda mõnitada. kui nüüd ojuland savisaarega liitub läheb katsil raskeks. kas ta suudab oma temperamenti taltsutada ja suu kiniini hoida?
kõige värskem lusti poolt vihatud tegelane on allar jõks, kes pole lustile midagi halba teinud. ainult kustutas ta oma fb sõprade listist. ja nüüd on kats asunud võitlusse, et takistada jõksi pääsu euroopa kontrollkotta. välis- ja sisepoliitiliste kirjatükkide autor lust ei ole siiani aru saanud, et tegemist ei ole koja juhi kohaga.
m30. november 2015, 20:01
Kui tekst läheb pikaks1. detsember 2015, 11:43
Kirjuta eràldi artikkel!
????30. november 2015, 15:14
Vaatasin ülekannet ja imestan -kes küll selle kõik kinni maksab (halli üür ja tv ülekanne päev läbi).Ja kui peaaegu 48 % protsenti häältest on väike rahulolematus,siis peaks küll asjaosalised sellest omad järeldused tegema...
msi30. november 2015, 14:48
tänane päev on katsi jaoks õudusunenägu.
kristiina ojuland peab edgariga läbirääkimisi, et ühendada oma partei edgari omaga. katsi guru ja leivaandja ja vihatud aastatetagune hirmkalli käekotiga katsi kirjatüki kritiseerija ühes paadis!
ja moekunstnik anu lensment tunnustab anu saagimi tualeti stiilseimaks, kleidi, mis on hoopis rohkem ihu paljastav, kui katsil sexi ja valede raamatu kaanel...
m30. november 2015, 20:03
mees30. november 2015, 11:52
tühja sellest savisaarest, mulle meeldib see pilt Lustist, miks see ainult nii udune on? Ja pepu võiks ilusti kaadrisse teinekord jääda! Tundub väga ahvatlev ja ilus ;)
vaataja30. november 2015, 10:28
Mis kulisside taha vaadata!! Polnud ju midagi muud vaadata kui kesikute lippe ja ,,IIDOL,, edgari plakateid ja ikka numbriga 1 !! See oli ajuvaba reklaam neile kes ei tea mis maailmas ja Eestis toimub!!!
h30. november 2015, 10:12
Ah ,ma ei viitsi nii pikka lugu lugeda!
lord30. november 2015, 10:07
vaadates katrini pilti siis on selge, et naine otsib keski kongressil meest , on ta ka ju sellises eas
sama siin30. november 2015, 09:54
tõepoolest, mida tegi Rooma esindaja seal, see oli huvitav tähelepanek, ootan järge, hea kirjeldus oli, ilma hüsteeriata, rahulik vaatlus. Tubli!
Lustija30. november 2015, 09:41
Ei huvita mind Keskerakond, ega nende kongress, vaid hoopis see, et mu arm näeb siin pildil ikka meeletult hea taas välja ;)
Thule nendib30. november 2015, 06:03
Seni üks parimaid kesikla kongressi kajastusi mida ma lugenud olen.
Hirmunud Randpere võrdlus Munchi "Karjega" oli kirss tordil:)))
Kai30. november 2015, 09:24
No kirjavigu on küll liiga palju:)
Jüri30. november 2015, 05:28
Tõ u30. november 2015, 00:56
Kadri ikka kõige suurem võitja
nõu30. november 2015, 09:05
Pole viga midagi, kui tulevad uued riigikogu valimised teevad teatritegijad uue promoürituse! Meie Edgar on Mooses, meie Edgar on messias au Edgarile ja jälle on tehtud. Hau!
kurr30. november 2015, 00:56
see on 1 väheseid kordi, kus ma katsiga nõus olen. Ojulandi koha pealt. kirss tordil sellel tsirkuseetendusel...