Foto: Aldo Luud
Inimesed
26. november 2015, 00:00

Värskes ajakirjas Naised: Toomas Lunge tütar ei luba isal kodus laulda

Muusik Toomas Lunge (51) usub, et just viiekümnendates oskab mees elu nautida. Toetav naine, armsad lapsed ja edukas bänd on siin kindlasti abiks.Justament sai tänavu 35aastaseks ja see on Toomas Lunge meelest täiesti paras vanus anda välja uus plaat. Märkimisväärne on aga seik, et seekordsel plaadil on enamiku lugude tekstide autor Toomase noor ja andekas abikaasa Inga Lunge (34).

Toomas ütleb oma elu kohta, et aastatega on kõik ainult paremaks läinud. Vanasti küpsesid mehed Toomase arvates kiiremini, meie ajal saadakse meesteks alles pärast viiekümnendaid. "Enne seda käib üks meeletu põrsapõli, töö on kõige tähtsam ja suur õnn on see, kui elu annab veel võimalusi," nendib Toomas.

Isaks saamine hilisemas eas on mehe jaoks äärmiselt väärtuslik kogemus. "Kui sul on kahekümnesena väikesed lapsed, on see normaalne nähtus, seda ei mäletagi," meenutab Toomas. Esimesest abielust on Toomasel kaks täiskasvanud last, poeg Ott Marten ja tütar Hanna-Marta.

"Nüüd on see kõik teisiti, nüüd on mul aega jälgida, nautida ja tahtmist iga päev selle väikese tegelase elus osaleda. Need avaldused, mis minu tütre Nora Anni suust tulevad, on võrratud." Toomas naerab, et Inga ja tema kolmeaastane tütar on ilmselgelt geeniused.

Nora arvates Toomas aga kodus laulda ei tohiks. “Ma ei tea, miks, aga kõik mu lapsed on mulle kodus öelnud, et sina ära laula," naerab Toomas.

Loe edasi värskest ajakirjast Naised!