Pilt on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Blogid
2. november 2015, 11:56

Tegelinski, kes pildistab seelikualust? Mind on juba sellise eest hoiatatud! (11)

Möödunud nädala "Pealtnägijas" räägiti tüübist, kes avalikes kohtades naiste seelikualust pildistab ja siis fotod kuhugi üles riputab. Täielik pervert, eks ole. Ma olen sellist juttu juba varem kuulnud. Aga mitte Eestis.

See oli minu esimene hommik Peruu pealinnas Limas ning pidin minema linna avastama ühe hosteli töötaja Eduardoga. Tulin trepist alla ja ütlesin, et olen valmis minema. Eduardo vaatas mu kleiti ja ütles, et võib-olla paned midagi muud selga. Ma teatasin selle peale, et väljas on piisavalt soe, ma lähen kleidiga. Ma olen alati eelistanud kleiti enam kui lühikesi pükse.

Hiljem selgus aga, et Eduardo ei pidanud silmas üldse mitte ilma.

"Peruu meestel on komme naiste seelikualust pildistada," teatas ta mulle. Mis mõttes!?

"Vaata, kui nad käivad telefon käes, siis tihti kaamera filmib. Nad hoiavad seda piisavalt all, et turistide lühikeste seelikute alla piiluda. Kui tuul natuke tõuseb, siis on see imelihtne. Kohalikud naised juba teavad seda ja nemad eriti lühikesi kleite ei kanna," rääkis Eduardo.

Istusime taksosse ning Eduardo hakkas minuga inglise keeles rääkima. "Ma räägin inglise keeles, et taksojuht aru ei saaks. Panid tähele, kuidas ta tahapoole vaatas, kui me sisse istusime? Sa ju tõstad jalga üles ning siis on natuke seeliku alla näha," tegi Eduardo mulle kõik puust ja punaseks ette.

Kui palju olen ma reisinud, aga sellist asja kuulen küll esimest korda! No mis ma oskasin öelda – kui pole näinud, eks ta siis vaadaku sekundi murdosa! On ikka mõned perverdid küll.

Pärast seda päeva kandsin rohkem lühikesi pükse.

Ela minu tegemistele kaasa ka kodulehel ja Facebookis!