Foto: Oliver Moosus
Ilu ja mood
27. oktoober 2015, 11:56

GALERII | Carmen Kass esitles Tallinna moenädalal Diana Arno loomingut!

Eelmisel reedel toodi Tallinn Fashion Weeki raames vaatajate ette Diana Arno sügiskollektsioon, kus moelavale astus ka supermodell Carmen Kass.

Kollektsioon oli kompaktne, näidati mantleid ja päevakleite, ei puudunud ka casual-joon. Eelolevat pidudehooaega silmas pidades olid poodiumil erinevate pikkuste ja siluettidega siid- ja pitskleidid.

Carmen Kass avas moeshow satiinist detailidega kašmiirvestiga, mille juurde olid sobitatud siidšifoonist püksid, teise laval käigu ajal oli tal seljas Diana Arno kollektsioonist juba tuttava siluetiga pikendatud kehaosaga midikleit. Show lõpetas aga pitsist õhtukleit, mille valmistamiseks kulus meetreid pitskangast ning tehti hulgaliselt käsitööd.
Diana Arno: "Lisaks inspiratsioonile, mis tulenes käesolevast aastaajast, oli selle kollektsiooni loomisel minu suurimaks muusaks Carmen, kellele mõeldes kogu kontseptsiooni lõpuks kokku panin."
Diana Arno uus sügis-talvine kollektsioon on inspireeritud sügisesest loodusest ja selle erinevatest toonidest ja varjunditest. Materjalidena on kasutatud peamiselt naturaalseid kangaid nagu siid, vill ja nende segud.