Suhted

10 asja, mida naised teevad ja mis meestele tõeliselt närvidele käib! (20)

LISA KOMMENTAAR

irw26. oktoober 2015, 22:06
jajah närvihaigele käib palju asju närvidele. Normaalne mees selliste asjade puhul võtab appi vana hea huumoorisoone.
-o26. oktoober 2015, 22:08
to irw26. oktoober 2015, 23:33
Oleneb mis küsimustes mees võtab appi huumorisoone. Ja oleneb mis asi käib närvidele. Aga see on juba kõik liiga filosoofiline värk. Minu mõtted lähevad esimesena ikka tööasjadele kui teemaks on närvidele käimine, jne.
hüperaktiivne irw ka platsis27. oktoober 2015, 07:34
Sellisele küll ei pea vist selgitama, mis on hea ja mis pole hea ja võileiba ta voodis ei söö. Selgitan siin poolfrigiididele elutõdesid, egas noist nagunii elulooma saa.
irw27. oktoober 2015, 13:00
oi kui tore, enne olin lihtsalt frigiid ja nüüd ainult pool..
to irw27. oktoober 2015, 18:59
Egas ma poolfrigiidide all sind mõtlend. Ja kui oleksidki poolfriigid, siis sellest ma raviks su kiirelt terveks. Tingimuseks muidugi see, et sul oleks piisavalt võhma ja kiiremini taastuksid.
heh, krrt27. oktoober 2015, 21:06
poolfrigiidi mõtlesin ikka. Ei tea kas ta on oma bandega mürgeldamise juba lõpetanud?
irw27. oktoober 2015, 22:16
asoh, ma mõtlesin, et tingimuseks kõrgharidus ja muud iluvärgid. Kunstripsmed, kuntsküüned, pruntis huuled, peenike piht ja silikorinnad.
to heh...mis bandest sa koguaeg jahud...äkki hoopis sina oma bandega nuhid mu järel? Vahepeal oli selline tunne , et keegi juba nii lähedal ja hingab mulle kuklasse...
to irw28. oktoober 2015, 01:22
IQ on tähtsam kui paberid. kunst--, silikoonid, jne. on beibede jagu. Mina ei oska mitut tegelast kehastada, naistel pidavat olema nii, kuis tuju, kust tuul, nii nad muutuvad-tujutsevad. krrt, aastaid maadelnud unetusega, väljamaal probleeme pole sellega, tulen tagasi sealt, mõne aja pärast hakkab Ee-s jälle peale, arstid aidata ei suuda, unetabl. ei mõju, igatsugu tüsistused, peavalud, närvipisted, mõned teised siin närvis, jälle näevad mu vaevatud nägu, krrt. 2 ränka tööd ees, Vald-u firmale suur hunnik raha kompunnida, sai toetust ka. Mul väsimatu füüsis, aga kuskilt mujalt annab järgi, taastun jälle väljamaal, jne. see käib. Kolin varsti siit kontorast välja mujale, see peaks 1 päästerõngas olema. See aasta oli kõik korras jaanuarist kuni juuli alguseni, heh, kuigi Horv.-2 ei saanud aru, kus kohas ma täpselt olen ja 2-3 päeva kõndisin julmalt hotellist mööda, midagi ei mäleta. Aastaid-aastaid olen tahtnud aru saada, miks ma üksik olen, küsinud vaadates ka taevasse, aga vastust pole. Suurendan unetabl. kogust, krrt. peab ju aitama. Siiamaani aitas ka see, kui nägin sind kuskil netis siblimas-lobisemas, tuju läks heaks, energiat tuli juurde. Eks see kõik 1 suur kurnatus ole, tüdimus, asjata ma pole mõelnud isegi teise riiki kolimise peale. Praegu tahaks kuskil soojal maal täitsa üksi olla, oma mõtetega. Taastuks. P.s. mul on inimeste usaldamisega elus olnud väga suuri raskusi, v.a. mõned üksikud indiviidid. Oled muidu väga vahva tüüp. See oli siis minu nõrkusehetk, mis praegu kiiruga kribasin.
hingab kuklasse?28. oktoober 2015, 15:52
Ma ei ei hiili tagant naistele ligi ja seega ei hinga ka kuklasse, egas ma ahistaja pole. Eriti lähedal saab vaid ühtmoodi olla. Nii lähedal, see ei toida.
irwile lähedale?28. oktoober 2015, 16:14
siis olen tubli. Ise istutas ennast minu pealuu sisse, see on veel hullem. Pole see veel ühel naiselgi õnnestunud. Huuh, üle hulga aja sain ennast korralikult välja puhata väljapuhkamise, mitte magamise mõttes, nüüd mõistus selgem.
to to irw28. oktoober 2015, 21:46
oot..nägid mind kuskil netis siblimas-lobisemas? Vahva tüüp? Kle neid on nii palju, kel nimeks pandud ~ irw~ . Üksikud ongi need , kes kedagi ei usalda. Mina naudin üksi olemist, kuigi seda juhutub harva.
to irwile lähedale?ja jah...huvitav millega istutas pealuu sisse?Ma vist pean otsima seda õiget ~irw~. Kõik mehed juba nutavad teda taga. Oh seda salapärast irw-i. Ma olen siis edaspidi ~Masha~
naine26. oktoober 2015, 17:00
mis on teeseldud kohmakus ja raskesti kättesaamise teesklemine- kui ikka ei taha siis ei taha
On sul mõni viga külges?26. oktoober 2015, 17:44
Pole naist, kes ei taha, oska ainult märjaks rääkida.
to 17:4426. oktoober 2015, 19:38
Rääkimine rääkimiseks-suhelda võid ju ka distantsilt, kirjutistega. Ja nagu 1+1=2 matemaatikas, on täiskasvanud mehe ja vahelise kaugsuhtlemise periood max 6-9 kuud. Kuigi on kindlasti erandeid. Psühholoogia vana tõde juba aastatuhandeid meeste ja naiste vahelistes suhtlemises-vastastikku mõjuvad biovoolud (või mis ta nimi oligi), pilgud, kehakeel, hääl, jmt. Ja on ka mehi, kelle jaoks pole 1 konkreetse naise voodisse meelitamine ainus eesmärk, mõeldakse ikka palju kaugemale ette. Silmast-silma suhtlemine ei tähenda ka veel automaatselt, et nt. isegi mees mõtleb kiirelt naisega voodisseminekule.
Kas sa oledki27. oktoober 2015, 17:19
äärest ääreni vaid reegleid täis?
to 17:1927. oktoober 2015, 19:05
Mis kuradi reegleid täis? Mul on seda ordnungi verd küll sees, aga mõningatel juhtudel ma tean, mitte ei planeeri, oma käitumist ette.
käimise aeg26. oktoober 2015, 12:38
Selleks, et selliseid asju ei juhtuks, tulekski tegutseda nagu vanasti - teineteise tundma õppimiseks peaks olema niiöelda käimise periood. Et peidus olevad puudused avastada enne koos elama hakkamist. Muidugi selline tegutsemisstiil vähendab oluliselt šansse saada endale kaaslane, kuid see eest suureneb tõenäosus kohata kaaslast, kellega on võimalik pikka aega koos elada.
to 12:3826. oktoober 2015, 19:47
Mees toob ise tavaliselt oma puudused välja, et kiiremini reaalellu astuda, töö-, töökuse, hobide, jmt. kohta saab väga kiirelt info kätte, samuti selle kohta, kuidas teised temasse suhtuvad, jne. Naine võtab meest nagu ta on, muidugi kui pole takistavaid asjaolusid, aktsepteerib ja siis hakkab ta mängima mehe tunnetel, kaua vastu peab. Asjalikul mehel on aga loomulikult olemas ka varuvariandid, kui ta valib endale elukaaslast. Suur armastus mängib temaga üle, mees saab aru, et naine on edaspidi ka elus mängur-lollitaja ja lihtsalt valib endale sobivama variandi teiste seast ja elab rõõmsalt, kuigi kerge kibestumisega hinges edasi. Tark naine ütleb stopp mängimisele ja elu läheb edasi hoopis teises stiilis. Seda kõike võib lugeda vastavast kirjandusest kõrimulguni.
njahh26. oktoober 2015, 12:24
Punkt 5 on väljakannatamatu naiste juures. Ülejäänud punktid hu..njaa, neid ei pane tähelegi.