Blogid

Kopli liinidel ei saa enam peksa. See on nüüd paik romantikutele (69)

LISA KOMMENTAAR

Pulliküla14. november 2015, 20:01
Ära ütle,et nuga ei saa. Nüüd saab isegi sexi nagu öeldakse.
kurr28. oktoober 2015, 23:23
huvitav juhus. olen horrosega täielikult nõus, kui ta kommenteerib kivisildniku kolumni. mulle teeb nalja, kuidas kivisildnik kõigi tallinna linna teenete hulgas ülistab ka selle linna meediat.
samas ei märka ta seda, et kivisildnik ja lust on samas paadis. ja mõlemad on samal ajal keskendunud linna kiitmisele, jättes riigi kirumise korraks tahaplaanile. kivisildnik viitab ka otseselt ohtudele, mis tallinnat ees ootavad. teadagi, millega seoses. veider on aga see, et kritiseerides kivisildniku stiili näib ta rahule jäävat lusti algelise stiiliga. kas ilus pilt korvab sisutühjuse?
naiivne lootus28. oktoober 2015, 13:55
lust ei saa jääda eestimaa ilu imetlema. nii jääks ta nälga. vorst tuleb tema leivale ikka kesikute käest. osa vb isegi idanaabritelt.
seni kõige otsekohesem on olnud tema nõue, et eesti riik peaks kaitsekulutusi vähendama 1,5 protsendi peale. putin aplodeerib...
ahah,29. oktoober 2015, 18:59
et selle tegelikult 0,5% suuremaga Putin nutab?
Horros28. oktoober 2015, 07:24
Nii kallis Lust, olete /oled rohkem oma muudele seiklustele olnud pühendunud, kuis nüüd nii, et avastame Eestimaad versus "Avasta Eestimaad: abiks abiellujatele - kus on Eesti kõige armsam maakirik?" ???
.
Kas tekkis huvi tõega või .. Arvan, et huvi tekkis tõega. Näed siis inimesest saab inimene, kummardus. Ja pilt oli, nii armas.
Seda väikest tahtsingi vaid lisada.
kopli ballaad. pühendatud dishile27. oktoober 2015, 22:09
kutt pröökas teisele,
sa, pede, perse keri!
ning peagi üksteist naudinguga klohmiti, et lendas tatt ja veri.
eks kaklus värskes õhus ole tervisele hea.
eal ihu vaevamist sa ära paljuks pea.
on teada - sportlik eluviis see tagab kõrge ea
sest lööma-ajal ajupuhkust saab me piinat pea.
*
kaks meest nii kaunilt kaklevad. ent jõud saab otsa. nad
pea ühe korraga - ja juba leppinuina -
porri potsatavad.
*tegelik autor enn vetemaa
Horros28. oktoober 2015, 07:29
Labane, lihtsalt labane. Labasusele isegi vastata on labane. Piinlik. Häbenen.
lugeja26. oktoober 2015, 20:27
Katrin Buchannoni abielule said saatuslikuks naise joomaharjumused. Eks ta nüüd otsib sealt Koplist endale uut inimest, kelle hobiks on joomine.
mulk26. oktoober 2015, 20:07
Loo sisu selge,Lust on Koplis kunagi pidevalt peksa saanu,nüüd enam pole saanud.Väikesele imesele piisab ka sellest.Pealinn on teel õitsengule ja inimesed ei pea enam siniste silmaalustega pärast Kopli linnaosa külastamist ringi käima.Enamus inimesi saab kunagi täiskasvanuks,mõni kodanik või ajakirjanik jääb vist elu lõpuni lasteaia lapseks.
Tiina26. oktoober 2015, 17:53
Viimasel nädalal olen kahelt mehelt seal keppi saanud. Mõlemad tulid ise norima.
Totu30. oktoober 2015, 01:16
Ära sa räägi, sealsetel juba ammu ei tõuse, või mis keppi sa said, kas üle turja või?
Läbikäija26. oktoober 2015, 16:22
Mul nii palju räääkida sellest kohast, et olen seal korra sõitnud nädalavahetuse ajal, umbes kell 3öösel, nägime seal niipalju, et üks mees ja naine peksid üksteist, ma siis küsisin autoaknast kas ikka kõik on korras, see mees hakkas autopoole jooksma ja lõugama, me sõitsime minema, tahtsime sealt tagasi minna kesklinna, mees ootas puukaikaga teepeal ees, lõpuks viskas kaika minema kuskile ja ootas tühjade kätega, hakkasime siis sealt läbi sõitma, aga see meeshüppas kuskilt puutagant teepeale ette ja käis põlvedega autol vastu külge, sõitsime siis eemale ja kutsusime EESTI POLITSEI, muidugi politseinikud olid venelased pooleldi ja see mees kes meile ette hüppas.... Tuli siis politsei ja vaatas meie auto üle ja kõike muud uuris, aga ei mis see neid ei liigutanud, nad ütlesid meile, et minge koju ära siin pole midagi teha... Pakkusime siis varjante et teste teha sellele hullule inimesele kes seal auto ette kargas, aga kahjuks ei miskit. Lasti see jutt üle kõrvade ja need VENERAHVUSEST EESTI POLITSEID ei teinud sellisele inimesel midagi.
Kahju, et autoalla hüppamine ja sellised nõmedused politseidele meeldivad...Aga noh eks iga rahvus hoiab enda rahvust...
kopli elunautia26. oktoober 2015, 15:36
Olen elanud terve elu koplis ja noorena viibisin pidevalt liinidel peksapole saanud kunagi ja siukestasja et keegi noaga ringi jooksis ei ole ka näinud.Ei oska kohe komentaarida mis 10 aastat tagasi toimus kuna pole kunagi näinud.Igastahes naudin ikka kopli elu kuna vägarahulik ja vaikne, vähe liiklust ja kooli tornis lippuv ilus sinimustvalge lipp.
kopli elanik26. oktoober 2015, 15:30
olen elanud koplis terve elu ja peksa pole saanud kunagi noorena viibisin pidevalt kopliliinidel kuna sõbru elas seal ja seda et keegi noaga vastu jooksis või midagi muud pole kunagi näinud.Kohe ei oska komentaarida seda et 10 aastat tagasi oli kopli hirmuskoht
Lise26. oktoober 2015, 14:18
Parajumperi jope selga ja Kopli lõppu luusima... mõistlik... Aga Lust on nunnu, alati lõbus ta reportaazhe vaadata.
KAS TARTUS ENAM MEHEPOEGI POLEGI?26. oktoober 2015, 13:53
miks see lustitibi nii vistrikuline on? Midagi pole nagu paigas.Tibi ajab pidevalt mingit jama,varem isegi pooldasin teda aga nüüd on ta tüütuks muutunud.
Tal pole kunagi midagi paigas olnud.26. oktoober 2015, 17:40
Kui inimesel on arstide poolt keelatud autojuhilube saada, siis ei saa ei saa tal asjad paigas olla.
abiturient on muidugi lust ise26. oktoober 2015, 13:36
koolivaheaeg on läbi. isegi juhul, kui koolilaps tunniajal netis on, valib ta mõne lemmikuma koha kui õhtuleht.
Kopli elanik26. oktoober 2015, 12:31
Olen Koplis elav abiturient ja mina nõustun selle tekstiga täielikult. Olen liinide vahel liigelnud nii päeval kui öösel ja peksa saanud pole kunagi. See mis koplis kunagi toimus on nüüdseks minevik!
alles eelmisel sügisel (vist, või veel hiljem) lugesin lehest26. oktoober 2015, 13:24
korduvatest kallaletungidest tervisesportlastele, kes Stromkal jooksmas käisid.
ei noh26. oktoober 2015, 21:19
ja Stromka on sinu arust Kopli liinid?
jax26. oktoober 2015, 21:23
Stromka ei ole kopli
nohhei28. oktoober 2015, 00:13
Jutt ju jooksjatest. Asi see Stromkalt Koplisse ja tagasi punuda, just paras maa. Kui peksa ei saa, mida võib juhtuda trassi mõlemas otsas.
Kostja Kulak26. oktoober 2015, 10:26
Ka midagi positiivset . Tuju õhtuni laes !
Lust26. oktoober 2015, 09:56
kui peksa tahad mine sinna õhtul
loll,sinusugune,26. oktoober 2015, 16:42
saab peksa ka kirikus.
igav1. november 2015, 07:21
Olen seal öösiti jalutanud mitmeid kordi ja siiani pole peksa saanud, isegi norima pole tuldud. Aga eks ma pean siis õhtul ka proovima, ehk siis näkkab ja saab kakelda.
See soust on küll Lusti kirjutatud.26. oktoober 2015, 09:33
Üle pika aja on Lustil lubatud ta enda kirjutatut oma nime all avaldada. Tulemus on muidugi ette teada. Kolmanda klassi õpilase koolikirjand. Aga nalja peab saama. :)
.26. oktoober 2015, 09:31
Ja peale kõige muu on Kopli liinid koht, kus saavad olema kõige ihaldatumad korterid.
Ilus vaade merele, kesklinn lähedal, omamoodi vaikus ja rahu, ja veidi kohendades ka oma isiklik supelrand olemas.
Huvitav, kellele ja mis raha eest see kant maha parseldatakse?
Kinnisvara maakler oled?1. november 2015, 07:31
Et igal korteril on kohendades isiklik supelrand olemas??? Mida kohendama peab? Kas vannitoa liiva täis vedama?
Lasnamäele on ka kesklinn lähedal, samuti pirita rand. Suuremal osal lasnamäel on ka merevaade olemas. Seega peaksid seal ka ihaldatud korterid olema...
yks lugeja26. oktoober 2015, 01:34
miks on selle koha nimi liinid? kopli liinid? ja kummaline kyll, et selline kena paik on siiani arendamata. aga mis saab nendest inimestest, kelle praegune elupaik varsti lammutatakse. me pakume voora riigi inimestele peavarju, aga meie enda inimesed, kellel pole kodu??
liin26. oktoober 2015, 05:01
Kopli liinide nimi tekkis alles pärast 1951. aasta oktoobrit, kui endise Vene-Balti asunduse (tsaariajal rajatud "töölisküla" ehk "kolonii" Vene-Balti laevatehase töölistele) tänavatele pandi 1., 2., 3., 4. ja 5. liini nimed. Pandi Leningradi eeskujul (seal olid juba vanast ajast liinid). Kopli selles piirkonnas varem tänavanimesid polnud, majad olid vaid nummerdatud.
need liinid on ainult Vassili saarel,tark26. oktoober 2015, 13:44
selliseid liine on ka Riias ja ka jänkistanis.
D'O.26. oktoober 2015, 01:17
HAH..!! Jah, LOODA SA!?!...
to maamiis25. oktoober 2015, 22:28
eestlased ei võlgne omarile mitte midagi. ta ei tegutsenud mitte eesti huvides, missiis et juhuslikult määrati inglaste poolt eesti väeosa juurde. selle eest maksti talle korralikku pappi. millegi pärast loobuti tema teenetest enne missiooni lõppu, vb kaotas usalduse.
omaril on komme eestlastelt raha lunida. suvel andis ta intervjuu delfile. siis tahtis ta saada 4000 dollarit. just nii palju maksvat tema õpingud dehlis eraülikoolis.
lusti fb-s meenutab üks preili, et msn-i aegadel noris omar talt raha, tahtis saada tuhat dollarit, sest temal ja tema perekonnal polevat süüa.
lusti rahakogumise kampaania võib lõppeda samamoodi nagu argo aderi oma. siis kujutati argo poja olukorda eluohtlikuna. annetustena kogunes ilus summa. hiljem selgus, et lugu polnud pooltki nii hull ja ei läinud nii palju maksma, kui ader väitis. liigselt kogunenud raha lubas ader loovutada teistele hädasolijatele. loomulikult pole ta seda teinud. ega tagastanud raha neile annetajatele, kes raha tagasi tahtsid saada.
ka omari elu pole ohus. ta valetab, et on afganistanis. tegelikult on ta indias. lennukipileteid soovitakse osta dehlist tallinnasse, mitte kabulist. ja milleks peaksid annetajad koguma raha lusti lennukipileti ja filmi jaoks?
eriti veider on see, et lusti jaoks korjab raha mtü, mis on loodud ukraina toetuseks. ukraina sõdib teatavasti venemaaga. ja lust on siinsamas oma vene- ja putinimeelsust kõva häälega kuulutanud. 10. mail noomis ta eestlasi, et nad ignoreerivad venelaste võidupüha ja julgevad selle asemel hoopis euroopa päeva tähistada. kajastas suure hardumusega pronkssõduri juures toimunut. ja noomis hiljem riigitelevisiooni, kes piisavalt seda sündmust ei kajastanud.
Väärtus omaette25. oktoober 2015, 21:35
Oleks-poleks. Omal ajal oli Kopli ilus ja elujõudu täis linnaosa. Nüüd... õudukas peab oma lõpu leidma.
Ketser ruudus25. oktoober 2015, 20:16
Aga kus on miljonivaatega maja&kodutute saaga vol 2-ga? Miks seda pole veel eetris olnud?
vana25. oktoober 2015, 20:10
siis käigi sel tihedamini..ehk saad rahuldust!!
25. oktoober 2015, 20:02
Andrei Tarkovski.Stalker.
25. oktoober 2015, 21:10
London Lust.Baslõõp, bazoor ja eneseusk.
näpud põhjas25. oktoober 2015, 19:35
lusti lood on õige pikaks veninud. võimalik, et pool on eltsi kirjutatud. eeskätt looduse ja siseinterjööride kirjeldused. kasuks tuleb ka linnaplaneeringu ümberjutustus. tõsi, kõike korraga ümber jutustada ei jõua. siis tuleb viidata lingile.
ja igaks juhuks tasub kaasa võtta võlgade sissenõudjast elukaaslane. tunneb interjööri ja kontingenti...
max25. oktoober 2015, 19:22
kas mitte asi paranenud sõjaväelaste pärast kes sealkandis
lolle ja joodikuid hoiab jumal25. oktoober 2015, 18:56
kuulasin raadio 2 juure ja kivirähu saadet. nemad ei uskunud, et päriselt on olemas mitme kõrgharidusega kultuurne daam, kes käib orgiatel, ja pihib sellest noorele ajakirjanikule.
seoses sellega meenutasid nad noormeest, kes sõjakolletest otsereportaaze riigiraadiole tegi.
lusti õnneks polnud naljamehed vaadanud tema etteastet kanal 2-s. brad pitt venis lustiga kohtumise auks kahemeetriseks hiiglaseks...saatejuhid väitsid, et on ainus eestlane, kes on Clintoniga vestelnud. ja lust ei vaielnud vastu.
*et lust on ainus eestlane...
vanu laule hea on laulda25. oktoober 2015, 18:46
Thor25. oktoober 2015, 18:34
Kopli liinidel elab nii "spetsialiste" kui lihtsaid kriminaale. Narkarid elavad eraldi ja puuetega eraldi. Omasi tuntakse ja võõraid märgatakse. Aga turvaline seal ei ole võõral inimesel.
musti jõlgub seal kandis ikka jubedalt25. oktoober 2015, 18:33
kõigub ühes bussipeatuses üle tunni, ju müüb narkotsi. Doosinäljas narkar tungib kallale suvalisele inimnesele suvalises kohas.
Tölpa25. oktoober 2015, 18:30
Ja romantikaks kaaslase leiab natuke eemalt sõle säästuka juurest. Siis hea soodne seal põõsastes romantikat teha!
Tegevromantik25. oktoober 2015, 17:58
Oo, peksa saada on ju väga romantiline. Peksa anda veel romantilisem. Ikka näts ja näts!
siim25. oktoober 2015, 17:38
kell soovi siis peksa saab nüüd lasnamäel raadiku munitsipalka rajoonis sest lumpen on kõik sinna majutatud.
Siiri25. oktoober 2015, 18:08
Ainult piiratud mõtlemisega inimene teeb selliseid üldistusi.
Siiri25. oktoober 2015, 18:18
Täpselt nagu Lasnamäel Raadikul elab ka Koplis põliseid lumpeneid ja kõige hullemad kompleksides lumpenid on need, kes elukoha järgi üldistusi teevad.
noh25. oktoober 2015, 17:33
tood oma soovitud murjan omari siia, lähed sinna jalutama ja peksasaamise võimalus kohe tõuseb.
maamiis 25. oktoober 2015, 18:42
olen ise murjamite siia toomise vastu ,aga kui ta selle Omari siia saab siis müts maha tüdruku ees.Ei kiida kuidagi heaks meie palgasõdureid afgaanis ,aga "võlg " on üleval ja see tuleb tasuda.
?!25. oktoober 2015, 20:46
Mis võlast sa räägid? Tule mõistusele.
kopli pätt ja kaabakas25. oktoober 2015, 17:24
kas sina oled juba saanud koplis peksa. kui pole saanud, ürita uuesti.
Endine Kopli liinide elanik 25. oktoober 2015, 17:12
Sa laps oled ikka päris loll !
.25. oktoober 2015, 17:32
tavaline naiivselt lustlik Katrin.
yks lugeja26. oktoober 2015, 01:35
Kopli kaak26. oktoober 2015, 13:22
Kui vaadata kuidas Katrin on võtnud südameasjaks kajastada kas pagulastega või kodututega seonduvat siis ütleks küll et tegu on tugeva ja targa tütarlapsega...tal on rohkem mune kui suuremal jaol eestlastest!
25. oktoober 2015, 17:03
Vaevalt sa üksinda Kopli lõpus käisid, Indrek kõrval...........aga kantpead otsivad....parim koht pidavat olema Indreku jaoks !!! Ootame veel......
pole25. oktoober 2015, 16:53
seal kunagi peksa saanud.
maamees25. oktoober 2015, 16:48
Tore,et see nii oleks,kuid varsti hakkavad seal teatud hordid ringi laskma,kas see nii jääb.
karm lugemine25. oktoober 2015, 16:47
Kirjavigu nii palju, et silmadel hakkab valus.
korv25. oktoober 2015, 17:49
hm25. oktoober 2015, 21:54
Hea meelega, kui Lusti kirjaoskus sellest paraneb :)
jaxa26. oktoober 2015, 13:36
silmatilgast pole abi, Lusti lood tuleb ilusaks juua!
selhoz25. oktoober 2015, 16:06
kossuäss25. oktoober 2015, 16:32
loe- kandis, mis tyhja ikka riidled