Suhted

Suhteterapeut: armastus tuleb ise luua, sest leida on seda peaaegu võimatu (10)

LISA KOMMENTAAR

mjahh-njahh ja muidumökitaja26. oktoober 2015, 20:06
Igatsugu teooriad, nõustajad ja muud tegelased. Minu jaoks on õige armastus vaid selline, kus tunned- just see naine on pool sinust endast. Teed haiget talle, teed haiget endale; teed head talle, teed endale. Ja see pole mul mingite teooriate põhjal pähe salvestatud, vaid ma lihtsalt omaenda/iseenda sisemuses tunnen nii.
mök-mök29. oktoober 2015, 13:38
no ei tea kunagi , kas sinu teine pool osutub sadistiks või masohistiks....Või teine variant- läheb palju aega mööda enne kui avastad, et elad võhivõõraga. Sorry, kui su ilusad mõtted ära rikkusin :)
arvan25. oktoober 2015, 21:33
ainult endale elatud elu pole väärt elamist
kaua sa teiste jaoks26. oktoober 2015, 11:59
suudad, midagi vaja ka endale.
värdi25. oktoober 2015, 16:09
Suhteterapeut: armastus tuleb ise luua, sest leida on seda peaaegu võimatu
Sellise terepeudi juurde ei läheks kindlasti
ongi nii,26. oktoober 2015, 12:02
sest armastust võib leida vaid see, kes väärib seda, seega enne õpi väärima, siis võid leida. Enamus inimesi egoistid, otsivad kümneid aastaid, aga millegipärast ei leia. Nett niisuguseid naisi täis, ise juba ühe jalaga hauas, aga ikka otsivad :).
ongi naa,29. oktoober 2015, 20:09
väärima = väga egoistlik mõtteviis. Armastust väärib iga inimhing ;)
jeh25. oktoober 2015, 07:53
armastust on mitmesugust ja üks ei ole parem kui teine. Aga seda ei saa päriselt ise nullist eesmärgipäraselt luua. Tagantjärele , kui aastad on möödunud oskame näha armastust, mis oli olemas ja millest me ei osanud kinni haarata, sest see oli nii sõpruse sarnane. Armastus oli ka see, kui kohtusid hingeliselt lähedase inimesega ja tundsid kohe, et see ei vaja muud kui hoolimist, teise heaoluks elamist. Kahjuks peame armastuseks vaid äkilist pöörasust, mille kohta võid aastaid hiljem küsida : "mis see ometi oli". Ainult kõige targamad jäävad hooliva armastuse juurde.
Teine asi on selle24. oktoober 2015, 11:48
tunde ja hea läbisaamise kestlikkus ja sellega tuleb küll "tööd" teha.
Head suhted vajavad meiepoolset tähelepanu ja tegevust ... protsess on pidev. See ei ole armastus ... lihtsalt armastus avaldub meis täiuses ... tervikuna ... nagu loodus on ka inimene tervik.
Sinna tuleb püüelda ... protsess.
Mitte luua armastust24. oktoober 2015, 11:43
vaid leida on õige ... ja see ei ole teises inimeses vaid sinus endas. Otsida tuleb endas.
Miks siis osade inimestega me "leiame" ... kuna nad on "päästikuks" meie enda armastusele ja see avaldub.
Nemad ei ole selles süüdi vaid meie ise loome selle olukorra ... soovi korral ükskõik millise inimesega, sest iga inimesega on meil "vastused" ... oleme ka geenidest. Kuid osadega avaldub meil kõik lihtsalt veidi kergemini ...
Me sünnime armastuses ja see jääb meiega kuni meie elu lõpuni ... VASTUS ... lihtsalt, kas me oleme sellega kontaktis või ei ole. Kui see kontakt armastuseenergiaga jääb väga nõrgaks, me sureme ... kurbusse, vihasse, hirmu jne. ohverdades enda.