Blogid

Nõukogude aja lõpus tundus pagulane Eestis sürrealistlik sümbol ja unistus heaoluühiskonnast (21)

LISA KOMMENTAAR

veiks23. oktoober 2015, 13:46
Mutile ja väikeettevõtjate pettumuseks - need pagulased ei hakka siin tööle ja kindlasti mitte 350 eur eest kuus;)) nende siht/soovid on paigas enne teele asumist lisaks nad väärtustavad enda vaeva mida pidid nägema+maksma raha et EL'i saada - ja kõik selleks et siin virelema hakata 300eur palga peal kuskil vaeses magala rajoonis kus kõik tundmatud ümberingi? mõelge ise kui reaalne see on?
hingesugulased22. oktoober 2015, 20:58
lusti fb fännilehel meenutab 1 daam, et msn-i aegadel pressis lusti lemmikust afgaan omar talt raha välja. tahtis saada tuhat dollarit, sest temal ja tema perel polevat midagi süüa. mitme kuu jooksul saatis meeldetuletuseks iga päev koordinaate, kuhu tuleks raha üle kanda.
raha vastu pole ükskõikne ka selle mtü põhitegelane, kuhu lust palub omari jaoks raha saata. guugeldades tuleb välja 2001.a. skandaal, kus lihtsameelsetele lubati head ja kerget teenistust. kõigepealt tuli teenistuse lubaja arvele raha saata... üldiselt nimetatakse selliseid asju petuskeemideks.
irooniline antipagulane22. oktoober 2015, 18:17
Katrin Lust!
Nõukogude aja lõpust jäi meile siia 300 000 pagulast pesitsema! Vaata need on need Eestis ringi loivavad inimesed, kes oma "kogukonnas" ja karistamatust häbematusest ka Eesti "riigiga" suhtlemiseks vene keelt kasutavad!
asi on naljast kaugel21. oktoober 2015, 12:32
kanal 2 naljasaates bluffimine sobib saate formaati.
hullem on lugu, kui blufitakse tõsistel teemadel. hiljuti kirjutas lust ajalehte artikli, kus väitis, et käis ära kabulis kohtumas tõlk omariga ja tegi sellest filmi. täielik luulu.
fb-s kirjutas ta ojulandi vastase postituse seoses viimase osavõtuga etv probleemsaates. ja hakkas tõestama, et eestis ei ole rassismi. kas ojuland kinnitas siis, et eesti on rassistlik maa?
A20. oktoober 2015, 19:07
Meie `Reeturite Nimekiri` jätkab kadunud ( vist) Karl Vaino üritust !
Radist20. oktoober 2015, 00:28
Kui ma ütlen mälu, kikitab mõni kõrvu. Kui lisan nõukogude aeg, pahvatab naerma - mida sina persevest ka nõukaajast tead! Aga juhtumisi tean. Sest see oli mu elu. Tagantjärele juurdemõeldud sürrealismita.
uskumatu lugu19. oktoober 2015, 23:53
vaatasin lusti fb fännilehte. enam ei tutvustagi ta enam end kui kirjanikku, kellel on fänne kogu maailmas.
vb mõjus muti raamatu lugemine nii hästi, et lõpuks sai ta isegi aru, et ta kirjanik pole.
või püüab hoopis oma mainet parandada ja mitte meenutada sexi ja valede raamatut, mis kubiseb uskumatutest valedest ja photoshopitud piltidest. ehk hakkas mõni fänn kanal 2 saate järel nende piltide vastu huvi tundma ja selgitas lustile, et tema saates esitatud versioon nii imelike piltide saamisloo kohta ei kannata kriitikat.
noja woody alleni loos muidugi juhtus ka tõsine apsakas. raamatu versioon paigutab selle kohtumise hoopis teisele üritusele ja teisele maale.
kuna lust niiväga armastab kuulsust ja kuulsate inimeste seltskonda, siis nüüd on ta sattunud ühte seltskonda eri klasiga. nii nagu siin on paljude oopuste autorid pärit keskerakonna pr kontorist, on nüüd ka eri klas lustiga sama pulga peal. tema nime all ilmunud kuulus vastulause reinsalule pärineb sealtsamast.
khomar ja khalal19. oktoober 2015, 21:57
Lisaks PM ja EPL modereerimisele sulges täna ka Eesti Ringhääling oma kommenteerimis-foorumi. Tulekul on huvitavad ajad.
19. oktoober 2015, 21:26
nõukogude aja lõpus oli enamus eestlasi ise nagu pagulased omal maal. Need kes pole sellel ajal elanud ja peret omanud ei peaks sellel teemal sõna võtma
kuula nüüd tähelepanelikult, nimetu19. oktoober 2015, 21:45
Nõukogude ajal sündinu ei ole pagulane ühelgi maal, olgu ta sündinud või Antarktikas. Selles suhtes võtan ma sinu keelust hoolimata sõna.
20. oktoober 2015, 14:02
sa said asjast valesti aru. Elu oli nagu sõjapõgenikel, ainult et omal maal. Inimesed kes ise ei osanud endale mingit ettevõtet luua elasid peost suhu, mingit tööd leida polnud lootust. Ettevõtted müüdi üksteise järel välismaalastele maha ja pandi siis kinni ja nii edasi.
Mis ettevõtetest sa räägid -2. november 2015, 15:26
Ettevõtlust oli ju 50 aastat vägagi edukalt välja juuritud - ega siis vägistatu üleöö normaalseks saa...
taat19. oktoober 2015, 21:09
Käib töö ja vile koos,nüüd käib Lust ja "lõbu" koos. Inglismaa jäi kitsaks!
19. oktoober 2015, 21:03
loll jutt, nõuka ajal oli ka neegreid, enamasti õppisid midagi, merekoolis siin kasvõi, kuid ei parasiteerunud heade rahade peal, saades kõiki hüvesi, ja selleeest lubades siinseid ära tappa.
lusti unistus19. oktoober 2015, 20:23
on endale üks isiklik pagulane siia tuua.
aga geograafiat tunneb ta uskumatult halvasti. omal ajal arvas ta, et ukraina jääb tallinnast paarisaja
km kaugusele. nüüd arvab ta, et kabulist tallinnasse jõudmiseks ei pea võtma suunda põhja poole
vaid hoopis lõunasse- indiasse. ilma vahepeatuseta dehlis pole kuidagi võimalik eestisse jõuda.
no siis pole ime, et ta endapikkust brad pitti peab kahemeetriseks hiiglaseks.
nii nagu ta ei saanud punkri saates aru, et on lolliks tehtud saatejuhtide poolt, nii ei saanud ta seda aru ka kanal 2 saates. ei märganud isegi pila saatejuhtide sissejuhatuses, et lusti näol on tegemist ainsa eestlasega, kes on isiklikult clintoniga kohtunud.
lust on pajatanud kohtumisest gorbaga, clintoniga kohtumisest seni veel mitte.
Ära muretse,2. november 2015, 15:24
küll ta õpib. Noor ka veel teine.
jants19. oktoober 2015, 19:08
meile tulevad pagulased on nagu laos seisev saast,mis tuleb rahvale pähe määrida.Umbes sama kui savisaare talongid,väge vähe on vaja aga ikka ostad selle sodi omale koju nurka kopitama,sest mida veel hullu võib tulla.Pool sellest rämpsust rändas prügikasti ja kui see üle ajas,loobiti lihtsalt sinna maha.Tsenterite kaupa jahu ja muid tangaineid,pesupulbreid ja mida kõike veel.Minu kadunud ämm sai veel aastaid ma naabrimeestele seda talongi viina pohmakaks annetada,nimetati "surm purjede all".Pole meile seda saasta vaja,,ei talongidega ega altleti,mida see "defitsiit" ju tegelikult on.
iivanile nimega jants19. oktoober 2015, 20:45
Kui sinu jutt pöörata nüüd kiidulauluks talongide kituseks, siis nii see oligi! aga sinu "Surm purjede all"... On ikka edasi müügil! Mine poodi (ah et sa ei saa? et sulle tuuakse söök kolm korda päevas kongi? vabandust siis) ja kõigis poodides on see müügil! Valge viin, sildi peal on paljude purjedega laev!
JANTS IIVANILE20. oktoober 2015, 23:32
sa vist ootad neid aegu tagasi?
sa ei ttea midagi20. oktoober 2015, 08:35
sellest midagi,kuidas eesti vabaks sai,nii et ara haugu.kas siis loobiti toitu prugikasti,eksid.siis ei olnud poest midagi saada ja prugikasti midagi kull ei viidud.sul vanemad olid kommunistid siis,kui teil oli sel ajal toitu kull.
hmm19. oktoober 2015, 19:05
meil on olemas need tuhanded igaastsed imigrandid, ainult keegi ei märka, sest need on ikka sealtsamast venest ja srü aladelt...