Mitmesugust

Pedofiil väikesele õele: vennad teevadki nii (55)

LISA KOMMENTAAR

jälk17. oktoober 2015, 03:57
Meie kandis üks rets, hüüdnimega "Sivõi", elab oma õega kokku. Aga see on vabatahtlikult ja nad on täiskasvanud. Jälk ikkagi!
Mingi aeg tagasi16. oktoober 2015, 11:42
oli dok. film, kus tüdruk mõtles välja ehk valetas, et ema kaaslane kasutas teda ära. Tihti on lapsed harjunud emaga koos elama ja kui ema leiab uue kaaslase, siis see ei meeldi neile, ainult valeta ja saadki lahti?
mingi aeg16. oktoober 2015, 12:14
Ära aja lolli juttu, see valetamine on eks 1 juhtum 500-st! Selline valetamine on väga lihtne välja selgitada. Selle jaoks minnakse peeri spetsialisti juurde, kes juba paari täpsustava küsimusega ütlevad, kas laps valetab või mitte! Ja tead, kui see ema elukaaslene ikka on tore inimene ja suhtub oma naise lapsesse hästi, ei soovi ükski laps sellisest mehest vabaneda, vastupidi! Ja üleüldse ma ei mõista emana iial, kuidas saab hakata kokku elama mehega, kes ei aksepteeri last või lapsi minu eelmisest abielust???
X16. oktoober 2015, 07:04
Ainult moslemid... Jumala jobud olete ikka, te lihtsalt ei kujuta ette kui suurel hulgal on tegelikult peresiseseid vägistamisi Eestis, SIIANI. Kõik on moslemid v??? 😂
et15. oktoober 2015, 17:57
Siinkohal tuleb märkida, et lapsed, kes teisi lapsi seksuaalselt kuritarvitavad, on ka ise selle samasuguse kohtlemise ohvrid olnud. Tegemist ei ole teadlikult pahatahtliku teoga, vaid lihtsalt sisse programmeeritud käitumisega.
ka ema15. oktoober 2015, 17:52
Sellist asja ei kujutaks ettegi,et minu elukaaslane ahistaks minu tütart...see esiteks,teiseks,kui minu laps seda mulle kasvõi korra mainiks,siis on ju 100% selge,et jälgiksin igat sammu ja kui midagi vastaks tõele, siis sekundiga otsus,mitte kunagi seda inimest näha...mis siin veel mõelda...emad,kes teevad näo ,et ei usu, pole see mingi ema,vaid kaasosaline kuriteos.
mis elukaaslane?16. oktoober 2015, 11:34
Artikkel ju laste omavahelistest mängudest.
Kus on võrdne kohtlemine. 15. oktoober 2015, 15:12
Kui joobes autojuhilt ( kes ei pruugi tegelikkuses mitte kellelegi, mitte mingisugust kahju teha ) lubab seadus konfiskeerida kuriteo toimepanemise vahend, ( auto ) siis miks ei tehta seadust, et pedofiile, kes oma teoga rikuvad ja hävitavad palju noori elusid, samuti ei kohelda. Kui ometi on tõestatud, et pedofiilia on ravimatu, siis tuleb sekkuda kirurgiliselt.
15:12, 15. okt 2015 -le15. oktoober 2015, 16:48
Seda kirurgiat tuleb siis teha peas,sest nagu näitas Saksamaa katse (kus sarivägistaja lubas end kastreerida),siis leidis ta oma tegevuseks muud vahendid...
Virve15. oktoober 2015, 15:03
Lapsed ei mõtle selliseid asju välja. Mu oma vend ahistas minu lapsi, ma tean. Vend käis vahest minu lapsi hoidmas kui soovisime abikaasaga teatrisse või kinno minna. Enne lahkumist veel kergelt manitsesime lapsi, et kuulake onu sõna. Lubas meid ära tappa kui lapsed räägivad. Aasta hiljem jäi näitleja haigestumise tõttu etendus ära ja tulime koju tagasi. See pilt ei lähe mul mitte kunagi silmade eest, mis avanes kui jõudsime koju. Ta uimastas lapsed mingite tilkadega ja tegi oma koletuid tegusid. Loomulikult istus ta vanglas kuid see ei tee olematuks juhtunut. Minu poeg ja tütar ning meie abikaasaga peame nüüd sellega elama ja tagajärgedega tegelema. Pedofiilidel pole aimugi kui kohutavad tagajärjed läbi terve elu on nende ohvritel ja nende vanematel. 2 korda olen leidnud poja pea silmusest jne. Isegi pedofiilile määratud surmanuhtlus ei muuda enam mitte midagi. Elu on rikutud.
15. oktoober 2015, 12:57
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To:killu15. oktoober 2015, 13:21
Aga hoiatage siis selle jõletise elukaaslast ning lisage tõendusmaterjalid, et antud mehe kohta on tehtud kaebusi jne, selle kinnituseks võib ta ise teha politseisse järelpärimise (anonüümselt kasvõi!). Ma ei suudaks taolise teadmisega küll elada, et üks väike tüdruk on taas ohus...Kuidas on see aga võimalik, et see jõletis mingit karistust ei saanud???
tahtsin just sama öelda15. oktoober 2015, 13:33
Iga suvaline inimene, kui selleks alust ei ole politseisse järelpärimist teha ei saa, aga selles olukorras saab! Ma soovitan seda ka teistel teha, kes midagi kahtlustavad ja on oma lapse/laste julgeoleku tõttu mures. Kirjutad politseisse, et oled see ja see ning sul on kahtlusi oma elukaaslase suhtes, kuna sul on laps ja oled mures, soovid teada, kas isik nimega... ja isikukoodiga ON varem kohtulikult karistatud, nime muutnud jne. Tean, sest aitasin oma õel kunagi taolise avalduse koostada ning mure oli põhjendatud...Harilikult nö kõhutunne ei valeta. Õnneks olid nad ainult paar kuud koos, õde jättis mehe maha, kes oli pedofiilias karistatud korduvalt ning nii ees kui perekonnanime ära vahetanud!
killu15. oktoober 2015, 12:57
Sugulase mees ahistas minu 5aastast tütart ja oma kasulast ja kui aastaid hiljem kuulsime,sest oli vahepeal vanglas hakkas tütar kartma ja rääkis kõik ära!Asi lõppes sellega,et mingit karistust ta ei saanud ja elab edasi nagu lill!Tapaks sellise ära!Jõletis elab uue naisega kellel kah tütar...
Psühholoogiline reaktsioon15. oktoober 2015, 11:18
See on paraku tõestatud, et need "emad", kes OMA lapsele ütlevad, et selline jutt on väljamõeldis ja lapsi ei usu, tegelikkuses usuvad ja teavad, et on tõsi. Kõik inimesed lihtsalt ei sobi emaks, ega naudi seda, pigem on tegemist soovimatu äpardusega, MIS (nende jaoks oma laps ongi justnimelt mis, ehk siis asi) tuleb kuidagimoodi üles kasvatada (tegelikult need lapsed kasvavad ise, ilma eeskujuta, ilma suunamise ja armastuseta). Sellisele emale on kõige tähtsam tema ISE ja kui ta näitaks välja, et usub last, tuleks tegemist teha nii politsei, kui ka ahistajaga (kelleks tavaliselt on oma lihane isa või ema elukaaslane), mis tekitaks emale endale piinlikkust ja häbi! Lapse valud ja hingehaavad ei koti sellist emast, kotib ainult tema enda komplekse täis elu ja olematu reputatsioon...Sellised "emad" tuleb vangi panna!
kas midagi sellist ei toimunud ka Narvas15. oktoober 2015, 12:11
vahet pole, kes, selge see, et pere liige või lähedane tuttav.
Narva keiss15. oktoober 2015, 16:51
Räägitakse jah...isegi selgeltnägija ütles sama...Pereliikmed "ei usu" ja ei lase sel teemal vadrata.
15. oktoober 2015, 11:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
...15. oktoober 2015, 12:50
dziizas...mine kooli...aga tundub, et sina oled ka seesamune....
Jube15. oktoober 2015, 10:38
Mina ei saa aru milleks selliseid üldse vangi panna, nagu nii nad ei muutu. Selliste puhul aitaks ainult surmanuhtlus. Ise kahe väikese tüdruku emana ei kujuta ette mis ema see oli kes ei uskunud oma lapsi, vähemalt kontrollinud, olnud valvas aga ma arvan, et ta teadis suurepäraselt mis toimus ja lihtsalt teda ei huvitanud see. Jube lihtsalt mis toimub ja sellised asjad toimuvad edasi, olen isegi kuulnud, et väikestes külades selliseid asju juhtub. Kui mingigi kahtlus sees siis tuleb alati kontrollida, mitte silmi sulgeda ja uskuda seda mida tahad.
See olen mina, kutt!15. oktoober 2015, 10:36
15. oktoober 2015, 10:25
Samas ühes ääremaa vallas elavad vend ja õde pereelu koos pisikese pojaga. Vald teab, andis vastremonditud sotsiaal pinnagi. Keegi midagi ei tee.
Saa siis aru.
Ju varsti ongi seadusega kõik paarisuhte vormid lubatud.. :(
aga15. oktoober 2015, 13:19
no see juvabatahtlik kooselu, mitte ahistamine.
10:25, 15. okt 2015 -le15. oktoober 2015, 16:54
Mõtled Läti piiri äärt? Sel juhul on neil vaid ema ÜKS. Ja laps täitsa normaalne.Nad pole koos üles kasvanud ja tunnevad, et peale teineteise ei armasta neid siin maa peal mitte keegi...
jah, mina tean ka Viljandimaal ühte ema ja poega 15. oktoober 2015, 16:59
kelle kohta külarahvas kooselust räägib, poeg on üle 40 ja ema on ajanud kõik senised pruudikandidaadid minema.
kas ema ei15. oktoober 2015, 10:15
Imelik lugu15. oktoober 2015, 09:49
Kas "klaasistunud silmadega" õde on mingis pärandusekeisis? See lugu logiseb ja ei klapi- kas venda on vaja praegusel hetkel kuidagi halvustada?
Tulevi plikat ka pekstakse ja vägistatakse igal tänavanurgal ja tal ka "klaasistunud silmad" ja nina jahune.
pmt15. oktoober 2015, 10:27
See lugu on väljamõeldis inimeste hirmulhoidmiseks ja tähelepanu kõrvalejuhtimiseks?
AA15. oktoober 2015, 13:55
Vahet ei ole, kas on väljamõeldis või mitte. Fakt on see, et selliseid asju juhtub meie ümber ja inimesed peavad oskama märgata ja reageerida! Paljuski on see ka vanemate tegemata töö. Kui sul on 3-4 aastane tüdruk ja teismeikka jõudev ning enda seksuaalsust avastav poeg, on üsnagi reaalne, et lihtsalt teadmatusest võib laps alguses rumalaid "mänge" mängida õega. Siinkohal tuleb vanematel juba profülaktika mõttes piirid paika panna ning rääkida, mis õige ja mis vale.
aga15. oktoober 2015, 20:34
vaadake, millisest allikast see ilge lugu on. sopakas Tartu E, tasuta postkastidesse topitav , keegi ilkuja Paves eesotsas rõhubki oma "pihtijatega" ilgusele, labasusele ja valele , haiglaste inimeste küsitlemisele.
ei ole imelik,15. oktoober 2015, 11:55
vaid vastik on.
Ära tee nägu, et ei usu! Sa lausa tead. Lolli mängimine ei muuda asju olematuks ja oma õele oled sa väga vastik, kui tahad arvata, et taolised juhtumised loomulikud on.
Tra15. oktoober 2015, 09:07
Muidugi, lohutav oleks mõelda, et vanglas saab ka koerapoosis onanaarimist tunda ja harjavart p...ses, loodetavasti on ka tänapäeval selliseid suure südanega kurjategijaid, kes sellise saasta paraskasse uputavad
Mati18. oktoober 2015, 14:11
Kahjuks ei saa midagi. Kurjategijate aukoodeks ei kehti enam ammu. Ja pealegi elatakse enamuses vanglatest kahekohalistes kambrites.
paugu jürka15. oktoober 2015, 07:04
räägi---räägi---julgesti----küll me usume.
Varro15. oktoober 2015, 07:00
Kuulge tegemist on ju traditsioonilise perekonnaga ning paljulapselisega veel pealekauba. Kas tõesti peab pidevalt kiusama?
Sellised lood juhtuvad ainult moslemitega! Eestis ei ole selliseid asju! Ajakirjandus lihtsalt fabritseerib meile neid lugusid, et toetada homoseaduse vastuvõtmist.
15. oktoober 2015, 07:10
ja perevägivald Eestis üldse on võõras nähtus, valetavad rsk nii et suu suitseb
!!!16. oktoober 2015, 08:16
Olin selle loo uurija ja tean, et see on tegelikult juhtunud ja mees tõesti istub praegu juba teist korda kinni. Tublid, et sellest avalikkusesse teada andsite!
paraku15. oktoober 2015, 01:12
paraku ongi nii, et väga tihti emad teavad, kuid kuna on peresisene asi, enamasti ema elukaaslane, siis häbi, et teada saadakse on suurem ja siis ema ütlebki, et ei usu. iga ema, kes vähegi oma lapsest hoolib, hakkab kohe jälgima seda asja, ja no jääb sel juhul vend vahele, annab ju korraldada.
segaduses15. oktoober 2015, 06:58
Noh ma ei tea, samuti ei tahaks uskuda, sest viimaste kuude jooksul mul on selgeks tehtud puust ja punaseks, et vägistajad ja pedofiilid on ainult moslemid, seda eile rõhutas ka Ojulandi proua ja pisarad silmis miitingus osalejad, mingi noor pere samuti
Jube15. oktoober 2015, 00:48
6 aasta pärast on ees tagasi väljas ja teeb edasi seda kõike ;(
15. oktoober 2015, 00:49
15. oktoober 2015, 08:09
jääbki tegema, kui lapsed on järelvalveta siis muutuvad nad saagiks võõrastele.
Unustage ometi ära, et järelvalvetus lapsi arendab!
jaan15. oktoober 2015, 09:32
kuidas sa neid lapsi päev otsa jälitad
14. oktoober 2015, 23:44
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
15. oktoober 2015, 08:26
Pubekad (mitte ainult poisid) erutuvad kõige peale, arengulised iseärasused ikkagi, aga selleks on vanemad, et laste omavahelisi suhteid reguleerida ja piirid paika panna, kuni laps areneb ja endaga paremini hakkama saab. Samas ei ole see erutumine kuidagi seotud tunnetega. Laste pretensioonide mittearvestamine ainult süvendab probleeme, sest ründaja saab kinnituse, et midagi ei juhtunud, järelikult võibki nii teha. Vanemad kasvatavad oma mittenägemisega/mittereageerimisega perverdi ja siis imestavad, kellesse ta küll läinud on?
Lapse usalduse kaotamiseks piisab ainult ühest korrast, kui vanem rünnatud lapsele selja keerab ja teda ei kaitse, eriti kodus toimuva eest. See vanem kustutatakse usaldusisikute arvestusest, hiljem vanem imestab, miks laps temaga suhelda ei taha, külla ei tule jne. Miks peaks?
dawno-gavno noorem vend14. oktoober 2015, 23:24
ja selline saast saab vanglast välja?Vene aeg oleks sellise paragrahviga ahv tsoonis surnuks pedereeritud.Meie kandis oli selline lugu isa-tütre vahel,vana saast treis plikale 14.aastaselt tite taha ja sai 12 aastat srokki.Ära istus vaid poolteist kui mälu ei peta,siis leiti parašast peadpidi.Nüüd käivad sellised vanglast sisse-välja,kirjutavad lasteraamatuid ja on lugupeetud parteilased pealeselle,kuniks jälle sidima viiakse,pisut kirgi jahutama.Eriti võikad on oma õdesi sandistavad vanemad vennad.Sellise vennakese ma taoks kasti juba tema esimesel katsel midagi sellist teha,halastuseta,istuks või terve elu kinni,aga õekesed jääks sellest valusast kogu elu lõpuni hinge kägistavast taagast priiks.
Shaakal15. oktoober 2015, 04:11
Esiteks on õdesid, mitte õdesi ja teiseks kuidas Sa teda tambiks, kui oleksid laps? Kolmandaks: ongi nii, et lapsed usuvad kõike a la kõigil on nii, kõik teevad nii ja see on normaalne. Aga ei ole ja lapsed ei saa tihti kusagilt abi. Täiskasvanud ei usu ja naeravad veel...
jants15. oktoober 2015, 09:07
esiteks on šaakal,mitte shaakal,teiseks räägiks kohe mõnele vanemale meestuttavale või sugulasele ja kui see edasi siiski kestaks ,lööks oma vanema vennale näiteks puuhaluga kuklasse kui ta järjekordselt meie väikest õde vägistab. Kolmandaks:ega ikka ei usuks küll,ka meie peres oli palju lapsi ja sellised asjad olid juba maast madalast teada.Isa hoolitses selle eest,et lambakarja oleks saanud iga aasta uus jäär toodud,et poleks suguluspaaritust,oma lehm viidi kaugemale pulli juurde sama asja tõttu.Mõni harv väärakas aga leidus,nagu see hulgusperegi,isa oli vene nimega,kotipoisina Eestisse tulnud veidrik,kes oli muidu vait kui sukk,aga kodus toimetas kui kurat.Inimesed on väga erinevad,väikeses külakeskkonnas sellised peresisesed asjad olid aga kohe silma hakkavad ja inimesed ei mõelnudki midagi sellisega enda elu rikkuda.Oli küll üks jällegi ränduripere,joodikutest ema ja poeg,kes olevat nagu mees ja naine kokku elanud aga need lasid ka kohe jalga kui asi avalikuks tuli.Tänapäeval on jah juba rahvast,kes nõuavad õe ja venna vahelise seksuaalelu legaliseerimist ja seadusliku kaitse andmist nagu ka homodele anti.PS .Minu jaoks on inimesed,kes õigekirjavigu tikutulega taga ajavad,pahatahtlikud kiusupunnid,asja olemusele vähe süvenevad ninatargad.Sinu puhul aga on tegu vast ikka inimesega,kes mu düsgraafilisele vääratusele heasoovlikult tähelepanu juhtis,tänud.Paberkirjas selliseid lihtvigu vast ei esine,läpakas vana,arstist tütre kasutatud suhteliselt hea riist,aga displei on vigane.Meeldivat päeva jätku.Shaakal!
to Jants15. oktoober 2015, 13:34
Sa ilmselgelt ei saanud Shaakali jutust aru, ja kõigil ei ole kõiki tähti ka, aga kirjaoskus peab kõigil olema. Pelegi nimi on nimi, kas Shaakal või Jants.
Rumal15. oktoober 2015, 13:35
Ikka väga algelise inimese kommentaar; väike laps ei lähe iial kedagi suuremat lööma ja veel vähem kellelegi seda rääkima, mis temaga tehti. loe psühholoogiat. Pigem lapsed usuvadki, et see on normaalne.
Ulg15. oktoober 2015, 13:37
Kirjaviga on ka tühik, see klahv Su arvutil on ju ikka olemas?
jants15. oktoober 2015, 16:25
läheb ikka küll ja kisa tõstab kui jube kui midagi sellist temaga tehakse. Selliseid asju saab juhtuda vaid juhul kui vanemad on sellele vaikiva heakskiidu andnud või on see maniak ülikaval.Need peavad ikka kott peas kasvanud olema,kes seda usuksid ja sellega lepiksid.Mina ei tea ainustki juhtumit oma tutvusringkonnas,kus midagi sellist oleks tehtud.Oma vanemale vennale andsin alati vastu kui ta mind kiusas ja sellest sai ta varsti aru,et kui suureks saan,on tal eluke kibe kui ta järgi ei jäta.nii läkski,kõva spordipoisina sain tast 14 aastaselt jagu.Pärast oli kui lammas vagane kui esimest korda kerepeale sai ja kohe oli muutund mees.Mina temaga riidu ei kiskunud, tema aga ei julgenudki enam seda teha. Vägivald,nii vaimne kui füüsiline on primaatide tunnus,algeliseks inimeseks mind kutsudes oled ise taandarenenud molu.Psühholoogiat olen lugenud hiljem,siis kui sellised asjad oleks minuga juhtunud,kaitsesin end
instinktiivselt ja minuga ei juhtunud midagi sellist mille üle praegune vaidlus käib.Düsgraafiafoobid,rahunege maha,keegi pole meist täiuslik,vaevalt ka eesti keele ja grammatika professorid.
to to jants15. oktoober 2015, 16:30
Arvan et ei pea ,nagu öeldakse uued ajad ,maha traditsiooniline perekond, maha riigid , maha rahvused nii toimib praegu eoroopa.Pole kellegi asi ja kui on oled foob ,nats jne.Miks siis veel õigekiri,küll see ka oma lõpu leiab ja siis pole enam midagi millel väärtust. Paha mõelda mis tulevik inimkonda ees ootab.
teada pedofiil15. oktoober 2015, 06:42
Kas lasteraamatuid kirjutava pedofiili all mõtled ennast Tais peitvat tuntud lastepilastajat "muinsuskaitsemeest" Tõnn S.-i?
ära räägi?15. oktoober 2015, 17:04
Aga tollel ju Tais naine ja lapski! Vast selle pärast lahku läksidki...(?)
no15. oktoober 2015, 20:42
Tai koletist noolis siis, kui ta üks kallim viimast kuud lapseootel oli, vägistajaid ja vargaid enda ligi jumaldav Maris Mandre ja saigi Sarveks. Tai lahked naised otsivad omakorda opakaid valgeid mehi, Eesti omi ka.
Kahjuks...15. oktoober 2015, 13:54
...taandub kõik tänases Eesti Vabariigis rahale...Miks sadistid saavad pärast olematut karistust vanglast välja? Aga seepärast, et riigil (maksumaksja rahast mõistagi) Ei OLE nõnda palju finantse, et retsi pikemalt toita-katta! Haige süsteem. Selles suhtes oli nõuka ajal hea asi see, et kurjategijate KARISTAMINE oli prioriteet. Pikad vanglakaristused räpases, ebamugavas vanglas ja surmanuhtlus! Mis neil vangidel praegu viga paar aastat euroremonditud soojas toas puhata ja maksumaksa raha eest süüa??? Mis KARISTUS see on. Häbi EESTI!
See värdjas...14. oktoober 2015, 23:13
...tulex riistapidi oxa tõmmata~!!!