ModellFoto: Fotolia
Ilu ja mood
8. oktoober 2015, 10:39

Võitle sügistalvise juuksekatastroofiga!

Kes meist ei oleks kokku puutunud sügistalvise juuksekatastroofiga: kuivad, katkised ja tuhmid juuksed, mis on staatilisest elektrist laetud ning lendlevad ringi igal pool mujal, kus nad tegelikult olema peaksid. Tradehouse Koolituskeskuse juuksespetsialist Siiri Braun soovitab imelisi juuksehooldusvahendeid, mida kasutades võid olla kindel, et väljud sellest võitlusest seekord edukalt!

Imepärane vahend tuhmide, elutute ja keemiliselt töödeldud juuste abistamiseks on argaaniaõli. „Inebrya Ice Cream Argan Age Pro-Age šampoon on ideaalne juuste suvekahjustuste likvideerimiseks. Kui lisad hooldusrutiini ka Inebrya Argan Age Pro-Age juustessejäetava spreipalsami, on su juuksed taas täis sära ja elujõudu," lubab särasilmne Siiri.

Juuste tugevuse taastamiseks on vaja neile tagasi anda kaduma läinud keratiin. Selleks kasuta väga tõhusat L'Oréal Professionnel Pro-Keratin Refill Masque keratiinmaski. „Prokeratiin parandab kahjustatud ja nõrgestatud juuste seisundit, kaitseb väliste ärritajate eest ning muudab juuksed palju elastsemaks," seletab Siiri maski võlujõu tagamaid.

Staatiline elekter on üks häirivamaid probleeme, mis külmal ajal juustesse tekkida võib. Juuksed liibuvad vastu nägu, tõmbuvad ludusse või siis vastupidi – tõmbuvad vastu aknaklaasi või kellegi teise riideid. Igal juhul äärmiselt tüütu ja ebameeldiv probleem. „Schwarzkopf Moisture Kick spreipalsam on juba klassikaks saanud toode, mis annab juustele lisaniiskuse ning vähendab staatilise elektri tekkimise võimalust. Kes aga igatseb taga lisakohevust, võiks proovida Inebrya Pro Volume 15in1 volüümispreid. Lisaks sellele, et toode viieteistkümnel erineval moel juuste kohevusele positiivset mõju avaldab, eemaldab ta juustest ka staatilise elektri." Kõlab nagu kohustuslik toode igal vannitoa riiulil.

„Et juuksed hoiaksid hästi kogu päeva vältel, on mõistlik juuksed pärast soengu viimistlemist fikseerida lakiga," soovitab Siiri. „Keratherapy Keratin Infused Perfect Hold juukselakk on keskmise hoidvusega lakk, mis ei tekita kiivri-efekti ning ei jäta juukseid jäigaks ega kleepuvaks. Lakk lisab volüümi ning juuksed püsivad terve päeva jooksul kaunilt soengus ilma kahu ning lendlevate juukseotsteta."
Sügis-talvise tüütud juukseprobleemid on lihtsalt lahendatavad kui käepärast on kvaliteetsed hooldustooted. Kõik need (ja ka paljusid teisi maailmaklassi) ilutooted on leitavad Tradehouse Ilukaubamaja kauplustes Tallinnas, Tartus, Pärnus ning loomulikult veebikaubamajas www.tradehouse.ee