Foto: Maksim Toome
Ilu ja mood
5. oktoober 2015, 14:57

GALERII | Vaata, kuidas möödus Viru Keskuses moeüritus FIBIT (4)

Nädalavahetusel Viru Keskuse aatriumis toimunud moesündmus FIBIT (Fashion Is Back In Tallinn) pakkus kahe päeva vältel Eesti parimate moe– ja elustiiliblogijate nägemust sügistalvisest stiilist ja tõi moe-lounge'i esinema palju stiilseid esinejaid.

2.-3. oktoobrini Viru Keskuse aatriumis toimunud FIBIT esitles sügishooaja moepalu sel korral läbi moeblogijate stiilitunnetuse. Moe– ja elustiiliblogijad Aljona Eesmaa (Sokolovskaja), Britta Talving ning Lucine Ayanian sobitasid virtuaalsetesse moeetendustesse nende nägemuse saabuvast sügishooajast tuues moepublikuni kolm eriilmelist stilistikat vastandades ja sobitades minimalistlikku stiili kirgaste värvidega.

FIBITi teisel päeval musitseerisid aatriumis asuvas moe-lounge'is andekad ja stiilsed Liis Lemsalu ja Karl–Erik Taukar ning toimusid moe– ja stiiliteemalised vestlusringid, kus pajatasid põnevaid lugusid ajakirja MOOD peatoimetaja Kristi-Pärn Valdoja, kvaliteetparfümeeria ja – kosmeetika võlumaailma Créme de la Créme tippspetsialist Kai Laidla ning Eesti Kunstiakadeemia moestilistika eriala lõpetanute loodud LOOKBOOK 8 meeskond, kellest olid kohal Ethel Tamm, Getri Mitt ja Johanna Eenma. Stiilipäeva juhtis Electra.