Foto: Õhtuleht.ee
Suhted
19. september 2015, 14:00

PÄEVA TINDER: kui ma oleksin Domino küpsis... (8)

Kas kosjarakendusest Tinder on võimalik armastust leida? Mõned väidavad, et on. Mõnede jaoks on see aga vaid koht, kust leida üheöösuhet. Küll aga saab Tinderis võõrastele noormeestele ebatavalisi küsimusi esitada ja siis geniaalseid vastuseid ootama jääda. Seda Õhtuleht.ee tegigi.

Valisime välja mitmeid küsimusi, millest ühe me igapäevaselt teieni toome.

Tänane küsimus on: kui ma oleksin Domino küpsis, siis kas sa murraks mind keskelt lahti ja lakuks kreemi ära või lööksid kohe hambad sisse? Vaata noormeeste vastuseid fotodelt!

2012. aasta septembris turule paisatud nutitelefoni-kosjarakendus Tinder (tõlkes "tulehakatis") kasutab su Facebooki andmeid selleks, et sinu ümbruskonnast sulle sobida võivaid vastassooesindajaid leida, neid sulle veidi tutvustada, näidata, kas teil on ühiseid sõpru, ja (mis kõige tähtsam) demonstreerida nende fotot.

Kui pildilt vastu vaatav nägu sulle ei meeldi, tõmbad oma nutitelefoni ekraanil näpuga siuhti! vasakule, ja sa ei pea seda larhvi enam kunagi nägema. Aga kui nähtu sinus ürgseid tunge liigutab, tõmbad näpuga liigutuse paremale.

Tinderi geniaalsus peitub selles, et vastamata ihast ei saa mitte keegi teada. Rakendus viib kokku ainult need, kes on vastastikku sümpaatiat avaldanud. Alles siis antakse neile võimalus teineteisega ühendust võtta.