Foto: PantherMedia / Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
13. september 2015, 11:36

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Veevalajale ja Kaladele järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni oktoobri keskpaigani).

VEEVALAJA

Isekus on vahel vajalik, kuid mõtlema peaks ka teistele, eriti nüüd. Praegu tegutsed pigem iseenda nimel, võtmata arvesse, kuidas see mõjutab inimesi sinu ümber. Ehk oled kedagi alt vedanud? Üritad kedagi petta? Proovid kohustustest viilida? Kuigi esiti näib, et oled võidukas ja suudad oma tahtmise läbi suruda, ei ole konflikt kaugel ning parem oleks end selleks ette valmistada. Vastasel juhul riskid nii oma maine kui tulevikuga.

Pole ka välistatud, et tunned viha kõigi ja kõige vastu, kuid – ära ela seda teiste peal välja! Selgita enda jaoks, mis sind täpselt ärritab ja lahenda see oma peas, sest muidu rikud sõprussuhteid ja võid seada ohtu töökoha. Ära karga inimestele kraesse lihtsalt seepärast, et nad on sinu ümber.

Järgnevat perioodi võikski nimetada võitluseks iseenda deemonitega. Sellest kõigest, ehk kui jõuad selgusele, mis sind ärritab, millel pole enam sinu elus kohta jm, sünnib viimaks uus plaan, mis paneb sind tegutsema sootuks positiivsemal viisil.

Armastus: vaidlused ei jäta sind ka lähisuhetes. Ära suru peale enda arvamust ja katsu jõuda kompromissideni. Näe asju ka läbi oma partneri silmade. Kui alles otsid armastust, ära pettu, kui inimene, kellele oled silma peale visanud, sulle samaga ei vasta. Pole mõtet plaanida mõttemänge. Oota, küll varsti tuleb uus ja huvitavam.

Küsi endalt järgmised küsimused: mille nimel ma töötan? Kas naudin oma tööd? Kuidas saaksin oma andeid paremini ära kasutada?

KALAD

Tahad joosta paljajalu murul? Naerda südamest? Värvida värvipliiatsitega? Tee seda! Ära hoia vaka all oma sisemist last, vaid lase tal vähemalt mõneks ajaks enda üle kontroll võtta. Alati ei pea olema tõsine või kõike analüüsima. Teisalt võib tegu olla nooremapoolse isikuga, kes tuleb sinu ellu ja kel on lapselikud omadused. Ära kanna teda maha või vaata põlastavalt, vaid tervita tema kohalolekut − tal on sulle üht-teist õpetada. Ükskõik kas oled mees või naine, võib sellest isikust saada sinu hea sõber või isegi partner.

Tööelus paistab samuti veidi helgem päike, sest oled ka ise rõõmsam ja lootusrikkam. Ükskõik millises ametis oled, on sul alati valikuvõimalusi. Nüüd on hea mõelda, mis teeb sind tegelikult õnnelikuks ja millises ametis tunneksid end enim rahulolevamalt. Kui alles otsid tööd, ära karda kandideerida − õnn võib koputada uksele juba homme.

Armastus: nagu öeldud, võib sinu ellu tulla nooremapoolsem mees või naine, kes muudab sinu elu pisut rõõmsamaks. Ära anna talle korvi lihtsalt seetõttu, et ta on sinust noorem. Armastuse mõistes üleüldiselt on tegu isikuga, kes tuleb ja tõmbab sul jalad alt ... ikka heas mõttes!

Küsi endalt järgmised küsimused: kuidas tuua oma ellu lapselikkust ja rõõmu? Kas olen armastusele avatud?