Suhted

Kas sõprus pärast lahutust on võimalik? (19)

LISA KOMMENTAAR

Janika7. september 2015, 10:38
Tere. Olen ise ka lahutatud. Olime eksiga tegelikkuses lähedased ja lahku minnes lubasime ka viisakat suhtlemist üksteisega. Kuna lapsed on ühised ja lahku läksime ka rahulikult. Kõik oli enam vähem ok kuni eks leidis omale uue naise. Kuna varem käidi ikka lapsi vaatamas ja sai ka hädas abi küsida või nõu pidada mõne auto murega siis nüüd oli sellel kriips peal. Mul ei olnud sellest suurt hullu midagi , kuna minul oli armastav uus mees olemas, kuid lapsed olid need kes isa igatsema hakkasid mingi hetk. Mida rohkem aeg edasi seda rohkem me tülli läksime eksiga. Nüüdseks olen oma arvamust muutnud sellest, et peale lahutust me sõpradeks ei jää. Uued elukaaslased, uus elu. Sõprus oleneb paljudest asjaoludes. On võimalik sõprus peale lahutust, kuid milliseks sõpruseks see jääb see on juba küsimus.
ei , vastupidi6. september 2015, 14:43
Pigem ei tunne enam, milleks siis lahku minna ,kui jätkub teineteise elus see töllerdamine. Kumbki oma eluga edasi ja suhelda minimaalselt niipalju kui lapse jaoks vajalik.
vahest võimalik6. september 2015, 10:55
Minu vanemad läksid lahku, kui olin 5-aastane ja nemad jäid kuni surmani lähedasteks sõpradeks,
sagedasi kohtumisi ei olnud, aga hädas tormati küll teineteisele appi.
lahutatu.6. september 2015, 09:21
minu eks tuli ka külla mesimagusa jutu ja veiniga.igaks juhuks viskasin ta välja,tont teab mis ta haudus.parem on eemale hoida,et ei sattuks mõttetult naisepeksja nimekirja või midagi muud.
,,,6. september 2015, 09:01
Oleneb sellest, kui palju on kooselus teineteisele haiget tehtud.
Milline sõber võib olla see, kes sind alandas.
naljatilgad5. september 2015, 19:26
miks peaksin sõbrustama inimesega, kes lubas armastada õnnes ja õnnetuses ning siis reetis? Kas reeturiga sõbrustatakse?
Konn5. september 2015, 19:09
Meest ei peata isegi lapsed kui tahab minna siis läheb paneb käed tasku
mees5. september 2015, 19:02
Lahutasime ka ära, aga eksnaine käi kogu aeg minu juures seksimas, arvab, et muidu leian uue naise.
EI5. september 2015, 17:46
EI.
Mees ja naine ei saa niikuinii sõbrad olla. Paljud naised nii tõsimeeli arvavad. Üks või teine osapool loodab ikka midagi enamat. Veelvähem, peale abielu!
to EI6. september 2015, 14:11
Meesoost isik ja naissoost isik saavad küll omavahel sõbrad olla,aga mees ja naine vaevalt kui varem on koos elatud. Arvan maa-aa.
Lahutanu6. september 2015, 16:34
14:11 to lahutanu (minu jaoks küll tundmatu)6. september 2015, 17:18
Mul endal puudub kogemus, aga mõne tuttava naise järgi võin võin öelda, et on säilinud küll lahkuläinutel normaalsed suhted, suheldaks siis kui on mingi eluline probleem ja seda üliharva, aga see pole sõprus. Tekivad ka toredatel, kenadel, intelligentsetel naistel meesoost sõbrad, kelle esindajaks olen näiteks mina. Sõbra juurde pöördutakse kui on probleeme, kui o hea tuju, et seda jagada,, jne. Aga see pole minu teema ja pealegi veel netis taidlemiseks.
17:18-lt6. september 2015, 20:45
minu näide on toodud muidugi reaalelust mitte netielust.
milleks5. september 2015, 12:50
Milleks sõbrustada eksmehega? Abielu või kooselu tähendab, et antakse lubadus vastastikuseks pühendumiseks ja laste koos kasvatamiseks. Kui lahku minnakse, siis järelikult on mingil põhjusel see pühendumine olnud vähene või pole olnud vastastikune. See tähendab, et tõotus pole vett pidanud. Sõprus ei saa sel juhul enam siiras olla, lahutuse puhul on valdavalt tegemist ju ka usalduse kadumisega. Kuidas sõbrustada, kui sul pole usaldust? Teiseks, eluaeg on piiratud ressurss. Seda ressurssi tasub kasutada oma väärtuslike ja kallite suhete hoidmiseks. Prioriteedid olgu paigas. Eelnev ei tähenda, et eksiga peaks vaenutsema, neutraalne ja viisakas suhe oleks täiesti piisav.
5. september 2015, 17:57
Täpselt õige, suhe peaks olema lihtsalt viisakas Mingist sõprusest rääkida on naljakas. Moes on toonitada, et peale lahkuminekut on suhted paremad kui enne. Täielik jama, ütlen ma. Oleks siis võinud ju koos elada kui kõik nii ilus. Mina vähemalt ei kujuta ette sellist asja.
Imelik6. september 2015, 16:35
Miks peaks eksi vihkama? Kõik oleneb varasemast suhtest.
memmekas5. september 2015, 12:05
Mina läksin oma mehest lahku,sest tema elas meie abielus oma eelmist elu.Eelmisest abielust neil lapsi ei olnud ja eksnaine on mu mehe parim sõber,siia lisaks veel naise sugulased ja ühine sõoruskond.Meie elu nägi välja selline-esmaspäevast reedeni töö ja kodu,reede hommikul hakkas mees kibelema,et läheb korraks oma eelmise naise juurest läbi,nad ju sõbrad .Siis selgus,et ups,nende ühised sõbrad olid ka korraks läbi astunud või selgus viimasel minutil,et naise emal oli juubel ja kuidas väimees siis eksämma ei austa,sõbrad ju.Sageli kujuneski sõprade aitamisesest,austamisest,lohutamisest terve nädalavahetus.oma naine saab ju hakkama,sõbrad on tähtsad.Ühelt järjekordselt 'Missioonilt' naastes oli mehe üllatus suur kui korteri võti ei avanud ust ja mingid kohvrid seisid ukse taga.
naine5. september 2015, 11:11
Appi,miks on fotol mingi 160-ne vuntsidega,wannabe man.
tiuks5. september 2015, 10:58
Kui ikka üks pool on väga haiget saanud, siis ei ole küll. Peavad olema mõlemad eluga edasi läinud, endale kellegi uue leidnud, siis küll.