Suhted

Ettevaatust! Luhtunud kohtingud hävitavad tervise (11)

LISA KOMMENTAAR

nu-nu27. august 2015, 22:18
Kohtingule minejad on nagunii mõlemad närvis, pabinas. Naine mukib ennast üles, mees paneb endale armanid-bossid selga-jalga. Siis valib ettevaatlikult sõnu, et igati viks ja viisakas välja näha. Siis tellib kõrtsis mingeid kalleid roogi, jooke, jne., et muljet avaldada. Heh, nannipunn. Naiskodanikule pole sinu eputamist vaja. Otsa ka ei julge nagunii vaadata või vaatab häbeliku pilguga. Hukas on see tänapäeva kohtajate maailm.
Tuleb minna tavalisse aga korralikku söögikohta, normaalses riietuses, mitte esineda ja eputada. Mees peaks olema loomupäraselt juhtiv pool ja kindlama närvikavaga. Naine nagunii pabistab, kuidas ta välja näeb, järsku mees tükib käperdama, siivutuid ettepanekuid tegema, talle joogiklaasi sisse pulbrit raputama.., irff. Hehe. Kui minu 2-le lähimale naiskodanikule ja 1-le veresugulasele öelda, rääkimata teistest tegelastest, et ma kartvat kohtingule minna ja võin seal pabistada, pistaksid nad südamest naerma, saaksid kreepsu. Sihketes rasketes situatsioonides spordis ja elus onud ja ikka külma närvi säilitanud. Nüüd oleks vaid trefung nats erilisem, see muudaks mu elu kapitaalselt-saaks tühjusest hinges lahti ometi ükskord ja oleks elul mingi mõte ka peale oma äratüüdanud töö ja hobide, reisidel käi ka nagu molo 1-si, siis valetan pidevalt, et naine ei saanud tulla, töölt ei saanud. Ostalnoje vsjo melotsh. Ostaks vaid uued päikseprillid, siis ei näeks pabistav 2 pool minu ühemõttelisi silmi..:) hehe. Arg jänkuke vist ikkagi ei usu, et mul ongi selline temperament, aga olen ka maru rahulik eriti just naiste juuresolekul. Peab mind närvipuntraks-naljanumbrike.
huvitav värk ikkagi-neeed kohtamised27. august 2015, 21:52
kui mõtiskleda. Päeval ei anta aega teemadesse süveneda ja ma kuradi molo, ei saanud päeval aru, et tuleb suur aken kinni tõmmata, liiga soojaks läks.
Siiamaani pole mul küll ühtegi nurjaläinud kohtamist olnud. Põhitegevus ongi olnud liigsete kohtamiste vältimine, tahetakse nagunii minult rohkemat kui ma tahan neile anda, sex ainult on hu..naa. Tundub, et siin ümberringi on minuga kohtamatahtjaid järjest juurde tekkimas, näoilme, kõne, jmt. on osadel naistel kuidagi teistsugusemaks muutunud.
bss28. august 2015, 10:21
see huvi kaob varsti ära, kõik hakkab korduma erinevate nägudega, lõpuks saad aru, et tegelikult ei tahagi kedagi oma ellu.
numbrid28. august 2015, 11:27
Keskmiselt kolmandik pidevatest kohtajatest on täiesti selge mustri alusel kõikuvate emotsioonidega ühest äärmusest teise. Sellel nähtusel on isegi mingi ametlik diagnoos vist olemas http://piiripealne.hol.es/kaitumise-pohitunnused/bpd-isiksuse-kaitumise-pohitunnused-katkised-inimsu...
to bss 21:52-lt29. august 2015, 13:46
Imelik arvamus. Mul on muud hobid, kui kohtamistel käimine.
aga mis juhtub ärajäänud27. august 2015, 20:22
kohtingu tõttu? Tuleb leida teine objekt, kellega kohtuda ja kogu lugu.
oijaah27. august 2015, 18:59
Muudkui kohatakse üksteise või teineteisega. Nähh, peale minu kommide pole keegi komminud, kõigil po..ui. Kuradi kohv on vastik kui palju juua, ajab öökima. Parema meelega näpiks siit-sealt kedagi-ajaks ta lausa marru ja vaataks mis siis edasi saab... Krrt. uni tuleb peale, vastik ilm.
ärevamaks, ärevamaks27. august 2015, 16:46
krrt., keppi ei saa, lähen annan esimesele vastutulevale töllmokale vastu nina. Küll ma tüli norida ikka oskan.
irf-irf27. august 2015, 14:47
Juba 3-s artikkel järjest kohtamise teemal. Aa, stressihormoon on ka veel olemas-kortisool, naljakas nimetus. Krrt, see kogu jutt on artiklis mingitele tibidele, ise saan sellise soperdise üle vaid naerda. Miks kohtamine p-sse läks, naine ei andnud kätte või mehel ei tõusnud, või mõlemad hädad korraga? Miks nad sinna kohtamisele siis mõlemad üldse ronisid?
Läks kohtamine tuksi, siis mõlemad nöör kaela või kuul pähe, kohe edaspidistest muredest ka vaba!!
miks läksid?28. august 2015, 13:42
Kui ei lähe, siis ei saa ka teada.
to miks läksid29. august 2015, 13:44
Eks need ole tavalised ebakindlate naiste vigurid. Minna kohtamisele ja seal siis ka pipardama hakata. Krrt, omal ajal rööviti mul 2 parimat sõpra ära, üks kõrvalkorterist, teine kõrvalmajast. Otsusekindlad naised, sõbrad nii otsustavat käitumist neilt vist ei oodanud, sügavad huvid olid muidugi mõlemapoolsed, naised kartsid et väärikad mehed lüükse neilt üle.