.Foto: Vida Press
Ilu ja mood
26. august 2015, 10:32

Kuus rinnahoidjamüüti, mida ei tasu uskuda! (1)

Rinnahoidjate kohta räägitakse igasuguseid müüte, mida väga paljud naised ka usuvad. Allpool purustame neist kuus.

Kas rinnahoidjaga magamine aitab tõesti vältida rindade lõtvumist ja annab neile hoopis loomuliku push-up efekti? Ajaleht Expressen otsustas purustada tuntumad rinnahoidja kohta käivad müüdid.

1. Rinnahoidja suurused on kõikidel märkidel samad. VALE! Kui sulle ühes poes läheb selga 70 B, siis ei tähenda see seda, et ka teise brändi poes sa seda numbrit kannad. Kohati varieeruvad numbrid isegi sama brändi erinevate mudelite puhul, mis tähendab seda, et ilma proovimata ei tasu kunagi rinnahoidjat osta.

2. Rinnahoidjat võib pesta pesumasinas. NII JA NAA! Ega keegi seda ju keelata ei saa, aga rinnahoidja eluiga püsib oluliselt pikem, kui seda käsitsi pesta.

3. Enamik naisi kannab B-korviga rinnahoidjat. VALE! B-korv ei ole sugugi kõige populaarsem suurus. Kõige populaarsem on hoopis C-korv.

4. Rinnahoidja kandmine on tervisele ohtlik! VALE! Jutud nagu tekitaks rinnahoidja kandmine rinnavähki on puhas müüt ja ei vasta tõele.

5. Rinnahoidjat tohib pesta maksimaalselt korra nädalas, kui on soov, et selle eluiga võimalikult pikk oleks. VALE! Tegelikult tuleb rinnahoidjat pesta vajadusest lähtuvalt ja pigem võimalikult tihti. Nimelt higi ja kehal olev mustus mõjuvad halvasti rinnahoidja elastsusele ning ilma pesemata see kaob täielikult ning rinnshoidja muutub kasutuskõlbmatuks!

6. Öösel tuleb rinnahoidjaga magada, kui tahad endale prinki büsti. VALE! Rinnahoidjaga magamine gravitatsiooni kindlasti ei takista ja kellelegi pringimat partiid ei anna.