Foto: Alina Birjuk
Ilu ja mood
18. august 2015, 10:52

GALERII | Pärnus tutvustati laste sügismoodi

Nädalavahetusel toimus Pärnus Rannahotelli õuealal Liivakaru lastemoe päev. Näidati uusimat lastemoodi, jagati ideid kooli minevate laste riietamiseks ning tutvustati Eesti lastemoe disainereid.

Juba teist aastat toimus Pärnus Liivakaru lastemoe päev, korraldajaiks lastemoe stilist ja blogija Kirsi Altjõe ning lastemoe fotograaf Katrina Tang. Lisaks pop up poodidele, kus tutvustati Eesti moedisainerite uusimat loomingut, toimus ka kaks laste moeshõud, tehti lastejoogat ning väikesed tantsulapsed hoidsid meeleolu üleval.
Moeshõudes näidati selle sügise vingemaid lastemoe trende. "Moes on suured tumedates toonides lillemustrid, graafilised prindid, erinevad versioonid teksadest. Värvidest on lisaks hallile, lillale ja mustale väga aktuaalne erkpunane ning ka kollane on suvest sügisesse kaasa tulnud," ütleb lastemoe stilist ja veebikeskkonna sandinyourshortskidsblog.com looja Kirsi Altjõe

Liivakaru päeval tutvustasid oma loomingut näiteks minimalistlik Dadamora, rahvariidemustrist inspireerunud Dukiboo, Mimi Disain, Ukauka, jt. Esimest korda nägi suurem publik selliseid uusi Eesti lastemoe- ja disainbrände nagu Nannipung, Tipitiri ja Kleidi Kodu.

Osa võtsid lisaks Eesti lastemoe brändidele ka Skandinaaviast pärit trendiseadjad Molo ja Mini Rodini (müügil Tallinnas Scandikidsi poes), Hispaania gigant Mayoral ning Prantsusmaalt pärit Jacadi.

Liivakaru päev toimub juba teist aastat ja on juba leidnud oma unikaalse koha Eesti moemaastikul. Lastemoodi nii suurelt mujal ei tutvustatagi. Korraldajad lubavad järgmisel suvel jälle kõiki lastemoehuvilisi Pärnus vastu võtta.