Blogid

Kreeka pressib Euroopa Liidult pagulaste näol raha välja. Pagulasi tuleb Eestisse juurde! (74)

LISA KOMMENTAAR

lollid24. august 2015, 15:58
olete , kui Lusti kiidate, tema juba teab kuidas populaarsust saavutada. Lust käib arvamustega lihtsalt kaasas, uurib kuidas enamik arvab, nii kirjutab ,tal oma arvamust lihtsalt pole, sest puudub organ millega mõelda.
22. august 2015, 00:23
23. august 2015, 09:29
daamid ja härrad, ma esitlen - pagulaspooldaja mõttemaailm
Merit23. august 2015, 13:11
Kobi tööle! Pagulased ootavad toetusi ja sina pead need välja teenima!
Kai21. august 2015, 08:31
Miks peaksid õpetajad vastutama kellegi keeleõppe eest. Kui riik võtab endale õiguse võtta pagulasi vastu siis on ka riigi kohustus nende keeleõppe ja kõige muu eest vastutada. Ei ole õige saata neid umbkeelseid lapsi kohe kooli. Selleks peaksid nad enne läbima keelte kursused.
EH21. august 2015, 19:13
riik,on inimesed ,kelledel pole õigusi ,käsin,keelan,lasen,poon,kui tuju tuleb,,walitsus teeb säädusi,mis on ropp ja roojane....
hhh21. august 2015, 20:43
Säädused annab välja üldiselt Riigikogu , seda presidendi allkirjaga. Valitsus osaleb küll aga seal on ikka mõned asjatundjad ka olemas. Mis säädused siis veel tuleksid, kui ainult Aunaste tasemel neid vorbitakse. Ärge ainult valitsusega sõimelge.
23. august 2015, 09:12
Seaduseelnõu koostab ja esitab riigistkogujatele valitsus. Koalitsioon võtab selle teerullitaktikaga vastu ja kummitemplist president kinnitab erilise kobinata. Vääga asjatundlik ja demokraatlik????
wew18. august 2015, 13:04
kreeklase võlg imikust raugani on 33 000 euri, eestlase võlg imikust raugani on 18 000 euri!!
meid sihiteadlikult hävitatakse!
to wew21. august 2015, 14:05
Eesti riigil teatavasti vist erilisi võlgu pole. Tähendab et eraisikute laenud? Mina elan peost suhu, palgast palganim kuid seetõttu ilma laeude ja liisinguteta. Tähendab, et sinul on siis topelt, 36 tuhat kukil või? Inimene on ise loll, kui end lõhki laenab. Pankrotis riigiga ei juhtu midagi erilist, inkasso neid ei tülita. Erinevalt end lõhki laenanud eraisikust, kes võib end lõpuks kuuse alt leida.
ei saa aru14. august 2015, 14:31
vaatasin reportaazi ,kus Süüria perekond läheb Tartusse, laps läheb kooli ja "nii hirmsasti tahab õppida",miks ei küsinud reporter, miks ta siinoldud kaks aastat ei õppinud mingitki keelt ,kui õppimistahe oleks, siis kahe aastaga jõuab palju, ,lihtsama suhtlemiskeele,tähendab ei ole mingit õppimistahet, kaastunne õpetajatele
Kes määrab kogu selle muusika mille järgi tantsima peame? 13. august 2015, 15:22
Veel ei ole käes nende põhiline tulemine, praegu toimub teatud imbumine, et rahvast tasapisi harjutada, mõttega olukorraga leppida. Karta on mandumise ilminguid, sest osad meie hulgast on deemonite tulekuga nõustunud ainuüksi võimul püsimise nimel ja nende käes on võimuahela ots. "Seda autot on üha raskem pidurdada, kiirused suurenevad aastast aastasse, praegused roolihoidjad jäävad ka ise hätta". Mis õiguse müüakse maha üks väike riik, kas see oli vaid teie oma?!
salli(ga)v ahti13. august 2015, 14:27
Nii pahatahtlikku vihakõnet on julm lugeda. Siin ei jätku autoril euroopalikkust ega muid üllaid väärtusi koguni kahes suunas. Ei taha ta aidata/mõista kannatavaid kreeklasi ja veel vähem neid uljaid matkaselle, kes kummipaatidel vapustavaid kangelastegusid sooritavad. Miks peaks Kreeka sõjalaevastik neid kuidagi takistama, kui Itaalia suunas Vahemerel seal Aafrika rannikul erinevate Euroopa riikide laevad neid matkaselle lausa võidu püüavad?
Ning siis läheb autor selle meie idapiiri kallale. Unustades, et üsna suured meie alad on endiselt Venemaa käes ja see ala asustatud mitte Eesti kodanikega. Ning kui palju toredaid inimesi on üle selle suuna juba tulnud meie rahvast rikastama. Tulnud siia kultuuri tooma!
Rohkem euroopalikkust kallis rahvas! Võtkem seda 86 miljardit, mis Kreekale nüüd lähema kolme aasta jooksul läheb kui nigelat tasu nende töökäte eest, keda meile nüüd pagulaste ja põgenike näol jagatakse. Nagu Jürgrn Ligi ütleks on see väärt äritehing või koguni investeering tulevikku!
To: DIBIILIK salli(ga)v Ahti14. august 2015, 03:04
Pane oma rumal pläralõug kinni. Sa ei tea maailmas toimuvast midagi. Ela vaikselt oma sallivas ja tolerantses mullis edasi. Ole oma ette. Ei taha sind isegi roppude sõnadega sõimata, sest see on hane selga vesi. Kuhu pole sündides, seda aru raasukest kaasa antud, siis seda sinna juurde pole ka võimalik lisada. Kahju, et su aju on tühi, nagu kuivale jäänud solgitoru. Ära hilejm kure ja hala, kui mõni pagulane natukene sinu või su sugulastega vähe vallatleb, eks. Salli neid siis edasi ja ära unusta ka tolerantne olla. Edu sellega
salliga sallijale14. august 2015, 05:07
Paroodia eest "viis pluss", aga et teostus on siinse publiku jaoks mitte eriti lihtsalt ja üheselt mõistetav, siis lõppkokkuvõttes minu poolt sulle hindeks "neli". Aga tõesti, Kreeka ja pagulaste probleemist on kirjutatud juba sedavõrd piisavalt tõsist, et sekka kulub ära ka mõni liialdav vaatenurk. Nagu Estonian Anonymouse tuntud sketšivideo Pagulasfondi koordinaatori intervjuust Hispaania televisioonile. Iseasi muidugi, kas selline iroonia midagi otseselt mõjutab, sest Kreeka vastutustundetu žantaaž on europarlamendis niigi teada, mäng käib juba lahtiste kaartidega.
8. juulil oma sisutühja kõne järel sai Alexis Tsipras parlamendisaadikutelt pragada nagu poisike, et palugu vabandust oma kohatute väljaütlemiste eest. Nimelt oli Tsipras (varem) ähvardanud, et kui järjekordset abiraha ei saa, siis Kreeka võtab kätte ja "ujutab" Euroopa pagulastega üle! Justkui oleks põgenikemass mingi trump tagataskus, omalaadne biorelv lausa. Säärases olukorras ei tea enam tõepoolest, kas nutta või naerda.
Rein.26. august 2015, 21:07
.. 13. august 2015, 13:57
Hea, et juba asjadest õigesti räägitakse. Põgenikele tuleb piir panna ja nad tagasi saata sinna kus nad pärit on. Aafrikas rahumeelseid riike küll ja neid võib aidata seal.
ahjualune16. august 2015, 12:35
Nii mõtleb enamik täie mõistuse juures olevaid ja mitte kasuahneid inimesi.
Kasu saavad sellest pagulaste tulekust vastloodud vastavad MTÜ-d.
Miks me ei võiks kasvõi 99 aastaks rentida Aafrikast neile pinda, ehitada sinna majad ja toita ning katta neid seal
Miks me toome nad oma koju ja ehitame neile siia majad ja toidame neid siin
See, et nad siin tööle hakkavad on üks jaburamaid mõtteid ja pealegi on meil endalgi töötuid küllaga
Rein13. august 2015, 12:13
Ei viitsi Kreeklasi õigustada,aga vahemaad Türgi ranniku ja lähimate Kreeka saarte vahel on nii lühikesed, et tugev mees juba ujuks sinna. Iga saare rannavetesse ei jätkuks 24h rannavalvekaatreid. Parem pistke tina perse neile türgi smugeldajatele kes neid merele saadavad. Kreeklastel oleks ainus võimalus aluse mittepeatumise korral avada tuli piiririkkujate aluse suunas. Mida need inimõiguslased siis kreeklaste kohta kaagutaksid? Olukord on ikka räige küll, vähemalt Kosi saarel. Lemu hõlmub keskuse kohal,kuo peldikuid pole ja pea jõuavad need nakkushaigused turistide kaudu meienigi
Maali13. august 2015, 11:58
Kui see kõik nii kurb ei oleks, siis võiks ju ironiseerida ja naljagi heita! Kas meisr on tänavatele minejaid või valimistel sellele mõtlejaid? Kui korraldatakse miitinguid pagulaste vastu, siis on nii vähe tulijaid! Põhimõte vast selles, et kui olen siin kommenteerides auru välja lasknud, siis muu ei ole enam minu teha! Aga tegelikult on küll, kui me nii mugavad ei oleks! Aga selleks tuleb oma mugavustsoonist välja tulla ja nii mõnegi asjaga riskida! Kas me saame sellega hakkama?
Isise plaan vallutada 5 aastaga Euroopa. Tänasest Iltalehest11. august 2015, 17:38
küsige ja te saate11. august 2015, 16:41
ilmunud artikkel, 10 eraldas Euroopa Komision 2,4 miljardit eurot kuue aasta peale toetusraha riikidele, kes vastu vôtavad ( ma ei teagi, kuidas neid ôigesti nimetada: pagulased, migrandid, pôgenikud, dokumentideta illegaalid). Itaaliale 560 miljonit, Kreekale 473 ja Eestile 35,2, kui ei eksi
Mulle väga meeldib 11. august 2015, 14:26
Palju õnne Euroopa ! Palju toredaid ja töökaid käsi juurde ,ja mis kõige tähtsam nad ju tõstavad iivet.
ja kui meil algavad rahutused21. august 2015, 07:13
süüdatakse autosid, vägistatakse tüdrukuid... kes on süüdi? peaminister ja president või?
Saa aru24. august 2015, 17:29
Tüdrukute kargamine,see on iibe tõstmine!!!!!Autod on lihtsalt ohvri toomine!!!Muud neil teha ju pole,söö,joo & karga blonde.Palju neist üldse vägistatakse?Enamusel ikka omal see musta vembla nälg!!!Paljudel tuntud inimestel või nende õdedel pisikesed mulatid taga ning seda ikka suurest armastusest!!!Paljudel armastus otsas,aga viljasid enam tagasi ei topi!!
Saa aru24. august 2015, 17:29
Tüdrukute kargamine,see on iibe tõstmine!!!!!Autod on lihtsalt ohvri toomine!!!Muud neil teha ju pole,söö,joo & karga blonde.Palju neist üldse vägistatakse?Enamusel ikka omal see musta vembla nälg!!!Paljudel tuntud inimestel või nende õdedel pisikesed mulatid taga ning seda ikka suurest armastusest!!!Paljudel armastus otsas,aga viljasid enam tagasi ei topi!!
kiss11. august 2015, 09:03
Kui eestile raha kuskilt paistab siis müüakse ilma silma pilgutamata kõik maha
Eks11. august 2015, 08:20
Meie "riigipoisikesed" ei julge küll "Kreekat" tegema hakata (piiriga).Orjalikkus neil ikka päris veres.
oks10. august 2015, 22:41
Mina kuulsin jälle sellist juttu, et need pagulased, kes on varem siia tulnud, tahavad ka ,et neid toetataks euroliidu rahadega, mida nüüd heldelt jagatakse. Vene rahvusest või mida iganes, kedagi ei tohi ju diskrimineerida. Tõepoolest võiks need kõigepealt ära toetada ja siis vaadata kuipalju üle jääb uute tulijate jaoks
vana sõdur eesti rahvale10. august 2015, 20:23
Tundub, et te olete korralikult pe....es.
Oh,12. august 2015, 09:34
Elts10. august 2015, 12:22
Mulle on jäänud mulje,et ELiit dikteerib pagulasküsimustes ja Eesti valitsus ei saa selle vastu midagi teha.Hea oleks,kui pagulasi Eesti vähem tuleks ja kahe aasta lõikes alla 100 pagulase.Olen kuulnud,et ka Norras on pagulased ja saadetakse veel,ometi see riik ei kuulu ELiitu.Ka Brevik oli mustade ja pagulaste vastu,kuid tema tegi seda teroristlikult ja seda ei soovitaks küll teha kellegil.Ma arvan,et päris neid masse ära hoida ei saa,kuid vähem võiks veel olla Eestis ja pealegi kui nad mind ei häiri ja teisi kaasmaalasi,siis mis mul nende vastu ikka on.Kats!Ilusad pildid ja sa ise oled ka kaunitar sellel pildil!:)Huvitav millal Kats Kreekas käis?
ammu aeg10. august 2015, 11:57
eu-st välja ja piirid kinni. kõigile neegritele jalaga tagumikku. ka valitsus tuleb moodustada. klounikarjaga ei vea välja enam
See Kreekaga jahmedamine tüütab ära10. august 2015, 10:45
Tuleb ikka Kreeka "väljapressimine" ära lõpetada ja piir ette tõmmata.
Ungari tegi kohe õieti, et hakkas piiri välja ehitama. Meie vaevalt suudame Venemaaga piiriala ära "puhastada"
Meie11. august 2015, 09:46
..., piiri puhastasid need samad piirivalvurid omast ajast ja oma kütusega ja masinatega. Ei tea, et seal keegi MEIE oleks tööd teinud või raha selleks eraldanud
To 16.5010. august 2015, 06:53
saame ikka teha küll kui kõik kui üks mees selle vastu üles tõuseme.
06:53, 10. aug 2015 -le10. august 2015, 13:44
Ei pea rändama bussidega Tallinnasse jaToompeale,võiks valguda tänavatele igal pool Eestis! Ahastust ka enam ei ole, koonduslaagri tunne on peal---millal on Eestil lõpp!
To 16.5010. august 2015, 06:53
saame ikka teha küll kui kõik kui üks mees selle vastu üles tõuseme.
10. august 2015, 00:26
lusti pagulasavantüüri idee järgi me võiks vabalt mustadest keelduda, kuna me abistaks UKRAINAT. ma organiseeriks ise siia oma sugulaste kaudu negrude heade tingimuste peale puha ukrainlased. miks me idikatest klikk ise miskit ei taipa ´alles õpetasin oma blondiinist tütart, et ühegi neegriga ei tohi rääkima hakata ja põgenegu kohe ruttu, enne - kui kari ahve sind vägistab, tapab, röövib, jms.
kui ukrainlastest on vähe, toome oma teised sugulased venemaalt, n.ö, putini põgenikena !
Migel10. august 2015, 00:15
Kreeka tahab EL piiri valveks raha aga EL mõtleb selle raha anda ja siis ise seda kontrollida,et aidata pagulasi?Kõik korras ikka neil seal? Võiks ;)
Nii ongi9. august 2015, 23:11
Sattusin Hungerburgi (Narva-Jõesuu) sünnipäevale nädalavahetusel. Põhikülalisteks rohkem kanalihasööjad. Paljud nostalgijast kuurortlinna õitseaegu meenutamas. Uhked Spa-hotellid kõrvuti mahajäetud nõukaaegsete suurtööstuse puhkekodude ja korrusmajadega. Kuulda oli põhiliselt idanaabri keelt. Tank tee ääres seisis toruga ikka Tallinna poole. Palju käestlastut kinnisvara, mida annaks veel päästa ja kui väga peaks pagulasi vastu võtma, siis see oleks ideaalne koht. Kohalikud töötud saaks kohe tulijaile hakata õpetama toimetulekut ja ka lambakasvatuses kaasa lööma. Hungerburgis pole eriti kunagi sealihasööjaid olnud. Selle Aafrika seakatkuga olemegi ettevalmistuse lambakasvatuseks saanud. Olgu siis kõik edasi kosher
Lakkamatu vool9. august 2015, 22:02
Nüüd siis, milline uus portsion on meile saabunud? Teate, kolmapäeval Libüüa rannavetest päästetud 360, 200 uppunud, neljapäeval tiritud kohale Palermosse. 7 laeva oli neid päästmas. Reedel arreteeritud 5 inimsmuugeldajat, 21 kuni 24 aastased, 2 Libüüast, 2 Alzeerlast, 1 Tuneeslane, kes vôtsid 1200 kuni 1800$ ninalt. Kas pole hea äri nolkidel? Eile, laupäeval, järgmine saadetis 800, neist 658 meest, 94 naist, 48 alaealist, paigutatud Reggio Calabrasse. Ainult vali, puudust pole.
Piirivalve9. august 2015, 20:49
Eesti peab lahkuma Schengeni tsoonist.
Loll9. august 2015, 20:45
Absoluutselt viimase peal äriidee. EU maksab iga tulija pealt 600- 10 000 EUR-i - meile, kes neid vastu võtavad. Eesti keel ja töökus niigunii neile kohale ei jõua, neil on võimalus minna sinna kust raha saab niisama või koju.
Parim pagulane 9. august 2015, 20:14
on surnud pagulane. Mis krt. pagulased need on? 9 10-st on noored mehed. Kui palju te olete piltidel näinud vana meest, last, noort naist, keskealist naist, vana naist? Need ei ole mingid abivajajad. Ja kui nad "abi" vajavad siis tehku seda nende endi usuvennad islamiriikidest. Need on kõige ehtsamad agressorid, kes parajal ajal oma tegelikku lõusta näitavad. Aeg oleks meie värdjalik valitsus kukutada ja kaltsupeade elu väljakannatamatuks siin teha. Kui tahame rahvana edasi kesta.
Rottweiler9. august 2015, 21:25
Õigust räägid. Taasiseseivumise ajal panin õla alla, et maimuke jalgele jääks. Antud moodustis on oma saba õgiv madu, mille korjusel kepslevad refioravape.ed, lilla brigaad ja libetolerastid. ON AEG see pillergaar lõpetada, enne kui on hilja. Anna teada, kui tegudeks läheb - olen käpp + veel 38 .
zorro9. august 2015, 19:18
Ainuke ajakirjanik,kes räägib nii nagu on.Tubli Katrin!Ülejäänud käigu .....!
zorro9. august 2015, 19:05
tuleb nii välja,et ainuke ajakirjanik kes julgeb oma arvamust avaldada.ülejäänud käigu .....!tubli KATRIN!
arvamus9. august 2015, 17:41
Rahvale räägitakse 40 000 pagulase ümberasustamisest, aga iga kuu tuleb ainuüksi Kreekasse 50 000 juurde, kas tõesti arvate, et Eesti sealt uuskodanikke ei saa...
Hea, kui neid siin 5 aasta pärast alla 50 000 on koos sugulastega.
Oh,12. august 2015, 09:39
kusagil artiklis paar kuud tagasi oli:...esimeses etapis jne.
9. august 2015, 17:39
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To Ants9. august 2015, 21:34
Sinu arust siis el PEAB eestit ylal? EL-ist saadud rahad jooksevad enamuses teatud ringkonna taskutesse ja tavalised maksumaksad ei saa sealt essugi. Peame oma viimaste sentide eest aitama poolt maailma ja maksma eu maksusid. Lisaks sellele tuuakse veel sadu muidusööjaid meile kaela peale , keda tahetakse "pagulaste" ja "pögenikena " pähe määrida.
Saare taat9. august 2015, 21:35
Sissejuhatuseks võtame mehed kokku ja teeme Antsu ja teiste negrupe.ede tagumikud viilikirja - äkki mõjub hallolluse toimimisele kuidagi ergutavalt? Mis aga enestappu puutub, siis EL liikmena jätkamine on genotsiid+enesetapp sõna kõige otsesemas mõttes. Vähem kahju teinud multikultifännid saavad kirjaliku loa ja üheotsapileti Aafrikasse. Enam kahju teinud saavad oma tasu vastavalt "teenetele"...
to: Ants14. august 2015, 03:08
Hallo tainas. Teeme seda, mida me ennem euroopa liitu astumist tegime. Ajame oma asja, mis tuli vägagi hästi välja. Nahhui seda eurot vaja oli. Täpselt nii, nagu kurdavad sakslased ja ka soomlased, et euro tulekuga muutus nende riigis enamus halvemuse ja kallinemise poole, on sama näha eestis, aga kiirendatud tempos. Nüüd veel see pigide ja moslemite probleem ka kaelas.
ahjualune16. august 2015, 12:47
Ja kas siunu arust on neid mõttetuid ringteid ja muud jama Eestile üldse vaja
Kas EL on kunagi raha andnud mõne tehase ehitamiseks - EI OLE, sest ega Saksamaa loll ei ole et tootmisel ääremaadel areneda laseb
aksel 9. august 2015, 17:35
EUROLIIDUST VALJA! TANAVATELE PROTESTIMA! RAHUMEELSELT AGA MITTE LASTA MEID JA MEIE OIGUSI JALGE ALLA TALLATA NING EESTIMAAD MAHA MYYA!
aksel9. august 2015, 17:31
EI EUROOPA LIIDULE!!! See paistab ainus tee veel midagi paasta,sest oli arvata,et need esialgsed numbrid pagulaste kohta on sulaselge rahva lollitamine,et vait jaaksid nats. Tuleb ka tanavale tulla,kui muud ei aita.Tuleb tegutseda,ei pea Kristiina Ojulandi segaseks,vaid ettenagijaks.Ta teab selle avantyyri tagamaid.
9. august 2015, 16:50
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ärme olla naiivsed!9. august 2015, 17:05
See, et sinul miski üle viskab, näitab primitiivsust. keegi ei käsi sul ju seda teemat lugeda, veel vähem kommenteerida. Sinusuguste pärast saabki reeturlik valitsus teha, mis pelgalt neile kasulik, sealhulgas ümberrahvastamine.
Las tulevad9. august 2015, 17:38
jah! Nende esialgse 200-ga jääb Grillfest mannetuks ja kõhu saavad täis vaid Loomaaia lihasööjad. See iseenesest on vabaduses elavate kiskjate õiguste täielik ahistamine(võrdõigusvolinik!) Kui aga "grillis" söed tulised, pole neid niisama raisata - Eesti pole NII rikas :-)
Primitiivne9. august 2015, 18:24
primaat on eelnevalt kommenteerinud,,,, PRIMITIIVNE!!!
määääääääääääääääääääää9. august 2015, 18:51
nemad jäävad siinse miinimumi pääääle !!!!!!
neil on toetused,eluase,artid,kõik mis inimesel elamiseks vaja. Ega nad kohalikud krtõppid ja raiped ole.
jurist9. august 2015, 16:48
Vaata , nüüd Kreeka annab sind kohtusse . maksad neile 17 milj. ja nad elavad jälle hästi.
Arvan9. august 2015, 16:05
samuti et Lusti jutt vastab tõele ja meie tolgused valetavad seal valitsuses aga ehk tuleb aeg ja saavad veel väga valusalt oma vitsad
Mai9. august 2015, 19:22
Ja kuidas nad need vitsad saavad? Selleks ajaks on nimetatud asjaosalised Kuule oma krundi muretsenud ja pööbli õudusega silmitsi jätnud.
Horros9. august 2015, 16:00
"Kui sügisel piiri ääres lugu käisin tegemas oli raske uskuda, et Lääne ja Ida Euroopa vahel on nii tagasihoidlik metsariba ja põllumaa."
.
Ehk kuskil Saksamaa ja Poola vahel võib olla "tagasihoidlik metsariba ja põllumaa", kuid Läänemeri Rootsi ja Eesti vahel kohe kindlasti pole "tagasihoidlik metsariba ja põllumaa".
.
sm.Lust ärge ajage kägu!
eks sm. Horros ole nimme vassimas9. august 2015, 16:21
Ida-Euroopas oleme meie ja on meie rahuarmastavad naabrid.
Piir oli fikseeritud VÕSAGA, seal silkas edasi-tagasi esimaine nuhklik ohvitser portupee
Alar19. august 2015, 14:54
Kuidagi raske on kuumarabanduse saanud idiooti kommenteerida. Normaalne inimene ei arva ju, et Eesti peaks ka Kreeka moodi tegema: Laseme välisvõla triljonini ja võtame 200 000 pagulast vastu! Mis raske ajutrauma ajendab küll kedagi nõnda kirjutama?
nonoo9. august 2015, 18:49
Idiooti võid oma peeglist imetleda, tüdruk kirjutab päris õiget juttu...
uku9. august 2015, 14:50
lust krt,oled hakanud päris arukat juttu ajama,varem rääkisid ainult peedikutest,nüüd aga loe ja ei usu oma silmi!
ütlen nii..9. august 2015, 14:34
..EI PAGULASTELE !!!!! EESTIL TULEB EL-st VÄLJA ASTUDA !! nende muidusööjate ja pugejatega ,on hävitav ,ühes liidus olla..
nuuskur9. august 2015, 14:10
See tekst nüüd küll Lusti kirjutatud pole.
Lust9. august 2015, 19:06
Tänaseida postitusi ära viska homse varna ... sest homme võid sa juba kaine olla!
jah,9. august 2015, 14:08
ees paistab tume tulevik
oh,12. august 2015, 09:45
jah, ööd juba on mustad, peagi ka päevad.
määää9. august 2015, 13:37
kena,et usute oma mr.Riiet ja määgite kaasa .
Siia on tulemas mõnisada tuhat uut eestlast,kas mõtlete,et m,uidu kohalik kräpikari on määratud Looja karja koos siinsete rühkijatega .