Blogid

Kas oleks võimalik näpistada natuke Kreeka abirahadest, et anda oma rahvale tasuta ligipääs kinnistu- ja äriregistrile? (23)

LISA KOMMENTAAR

Tegelt.....26. juuli 2015, 07:50
Näpistaks hoopis nii paljukese, et tagada igale oma kodanikule soe kodu ja täisväärtuslik toit, ning kandmiskõlbulik riietus. Maarahvale ka taskukohane transport, kaasaegsest elust osasaamiseks.
ei ole võimalik25. juuli 2015, 15:57
pole kohe üldse ,mitte võimalik.... milleks on vaja siinsetel oinastel,kesikutel,kassidel.kaameliet teada vaja ?
25. juuli 2015, 10:36
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Hm25. juuli 2015, 12:33
Hans ise, tundub olevat kah üks neist diagnoosiga kangelastest.
kolerast25. juuli 2015, 09:50
Aga mida see annaks? Selle sümboolse raha eest, mida äriregister ja kinnisturegister päringute eest küsivad, peetakse neidsamu registreid ka osaliselt üleval. Masspäringute tegijad tegutsevad tõenäoliselt kommertseesmärgil ja võivad selle eest vabalt maksta.
Arvan25. juuli 2015, 07:07
et võimalik on ainult iseendal persest näpistada...Kreeka abirahadest mitte sest Kreeklased protestivad kohe ja nimetavad eestlasi koonereiks !
To 07.0725. juuli 2015, 10:00
Mitte kreeklased ei nimeta meid kooneriteks, vaid Saksa ja Prantsuse pangad.
24. juuli 2015, 19:42
Ei ole võimalik. Varsti võtame teilt selle natukese, mis teil on, ka ära ja anname neegritele ja kaltsupeadele.
To MSI24. juuli 2015, 18:38
Aga sa just ütlesid ju, et sa ei kommenteeri enam Lusti blogi. Ei suuda end peatada...? Milles küsimus.
msi to "to msi"24. juuli 2015, 18:34
lusti nime all on ilmunud teisigi uurivaid lugusid. näiteks koos h.h. luigega turismifirmade ja egiptusereiside teemal. tegelik autor oli hoopis 1 expressi ajakirjanik, kes ise vastu pükse sai. ajakirjanduseetika eeskirjad ei luba sellistel juhtudel oma eelisseisundit ajakirjanikuna ära kasutada.
palmiste-hundi-lusti kroonika skandaali ajal pressis hunt kroonikalt raha välja ja saigi korraliku nutsu kätte. lust kirjutas blogisse advokaadi koostatud pretensiooni maha ja hiilgas jälle oma ülima tarkusega.
kokkuvõtteks - lust on arvatavasti eesti ajakirjanduses enimtarvitatud tankist. loomulikult pole see panga paljastamise lugu ka pärit tema sulest. sellele järeldusele jõudmiseks piisab ainult mõne lõigu lugemisest. kui inimene ei ole suuteline ARU SAAMA NII LIHTSATEST JUURAT JA MAJANDUST puudutavatest teemadest, millest oli juttu minu eelmises kommis, siis puuduvad tal lihtsalt igasugused teadmised keerulisemate teemade käsitlemiseks. nagu praegugi - ta murrab sisse lahtisest uksest. tõeline uuriv ajakirjanik oleks ammuilma vormistanud ära vaba ligipääsu registrikannetele.
mina pole ei uuriv ega kollane ajakirjanik, niiet mul pole vaja lustiga võistelda. aga ma soovitaksin siiski katsile uurivale ajakirjanikule sobiva teema - lahendada ära hardo aasmäe surma müsteerium...
Rix24. juuli 2015, 18:19
Oleks minu teha siis ma ei laseks kellegil ka raha eesti kellegi asjades nuhkida! See, et inimeste elukoha andmeid üldse vaadata saab on minuarust juba ülekohtune.
To MSI24. juuli 2015, 16:53
Minu meelest saab Katrin uuriva ajakirjandusega hakkama küll, aga mis sinul msi elus ette on näidata peale selle kui kinnisturaamatus Katrini jälgi ajad. http://majandus24.postimees.ee/3222253/swedbanki-abiga-haihtus-rumeenias-8-5-miljonit-eurot-eestlast...
Hmm28. juuli 2015, 03:48
Päris terav lugu, a stiili ja laadi järgi tundub pigem ühe kergelt hõrenevate punaste juustega keskealise härra sulest - või peenemalt öeldes - toimetajakäe alt pärinevat. A see pole ju mingi patt!
msi24. juuli 2015, 16:42
arvasin, et enam siia kommenteerima ei tule. aga teema sunnib seda siiski tegema. kasvõi sellepärast, et saaks ukse kinni lüüa sirge selja ja efektiga. nagu detroit viljandi folgi teemaga tegi.
nimelt sekkusin ma siia omalajal just kinnistusraamatu teemaga. kats oli ostnud endale setumaale lagunenud osmiku. paljud kommijad arvasid, et ta blufib nagu alati. ma juhtisingi siis nende tähelepanu sellele, et igalühel on võimalik seda kinnistusregistrist järgi vaadata.
mulle on alati nalja teinud, kui kats on ennast uurivaks ajakirjanikuks nimetanud. tal puuduvad selleks lihtsalt vajalikud omadused ja ilmselt ka võimed. uurivate lugude kirjutamise käigus on tihti tarvis mingilgi määral tunda seadusandlust. kats on korduvalt demonstreerinud, et ta ei orienteeru kõige lihtsamates asjades. näiteks selles, millistel tingimustel saab loobuda kasutamatajäänud bussipiletist. või kuidas tuleks protsessida kohtutäituritega.
lugesin just kati murutari elulooraamatud pärnu projektilapsest. kahel katil on mitmeid sarnaseid jooni. kui vastab tõele, et blogija peab nüüd ise mehi üleval, siis on siingi kokkulangevusi. aga murutaril olid selles vanuses ettenäidata tõesti uurivaid lugusid. näiteks hallaste ja ninnase vahelevõtmine prostituutide loos. ja kui lusti alastipilt sattus lehte vastu tema tahtmist, siis murutar sokutas neid ise ajakirjadesse.
´*elulooraamatut
RaePlaz24. juuli 2015, 15:52
Kastanid tulistavad? Ei noh, okeii... Sauna tänaval on saun? Aga Hallipenis?
Raeplatz24. juuli 2015, 15:45
Kuidas nende kastanite tulistamisega on? Sauna tänaval on saun? Aga Hallipenis? Sick?
Register24. juuli 2015, 15:33
Igal kinnistu- või äriomanikul ongi vaba juurdepääs. Pean täitsa õigeks, et iga inimene kelle aga pähe tuleb näiteks põnevusest või isikliku kasu saamise eesmärgil ei saa teise inimesei järel ilma õigustatud huvita nuhkida.
Irw26. juuli 2015, 18:16
Kasu saamine ongi elu suurimaid ootusi ja miks seda keelata.
Uu24. juuli 2015, 15:20
Uurivat lugu? Siis ju ärihuvid mängus? Õigel ettevõttel on taustauuringuks olemas elementaarne leping krediidiinfoga mis loomulikult vöimaldab vaadata tasuta äriregistrist omanikke ja nende maid ja maju.
Alar124. juuli 2015, 12:03
Miks just "Kreeka abirahadest?" Kui Lust tööle hakkaks ja riigile SKP-d andma, siis jätkuks raha ka äriregistri jaoks! Eks iga joodik tahaks ka, et "Kreeka abirahadest" talle viin ja õlu kinni makstaks! Lust on vist Viljandi folgil liiga palju joonud!
äähh24. juuli 2015, 14:47
Ära ole pede, ma ostaksin küll Lustile mõned joogid, täitsa niisama kohe.. Katrin nii kena kohe, et teda polegi vaja ilusaks juua...
Ikka mõistlikum kui saksa pankurite assetisid likviidsena hoida kreeka vanameeste ouzonapside kaudu?
mkm24. juuli 2015, 12:02
Äi ole mette võimalik, raha põle, see kulub riigifirmade kahjumite kinnitagumiseks ja juhtide ülekuldamiseks, samuti vaja raha matta pagulastele elamise õpetamiseks ja saksa pankade varade Kreekast päästmiseks.