Blogid

Kõver nagu Kreeka € ehk lugu sellest, kuidas iga kuu põletab Eesti Kreekas 160 miljonit eurot (74)

LISA KOMMENTAAR

ma21. veebruar 2018, 08:19
olen väga huvitatud kuidas see artikel on jäänud siia püsima kuna kapo soovib selle kohest eemaldamist samuti ka selle pooldavad poliitikud
Ärge muretsege,1. juuli 2017, 21:33
see on ju reffide ja Ligi äriplaan mis pidi eesti 5 rikkama riigi hulka viima ja väga kasulik investeering olema. Nüüd peaks Ligi koos reffidega vastutuse võtma ja hakkama seda raha tagasi maksma, sest teenisid ju selle "äriplaaniga" ainult nemad, miks peaks riik seda tagasi maksma?
160 miljonit 28. juuni 2017, 16:16
Tuleb hakata mustalt tööl käima sest ametlikult tööl käies annaks riik meie raha mingile muule riigile.
See 160 miljonit peab kasutama oma rahva elu paremaks tegemiseks.
pole hullu Lembu28. juuni 2017, 14:15
Solidaarsus ja loogika Postimehe/ Eesti Päevalehe moodi: Kahe aasta eest levitasin seda sama 'Kreeka mustaauku rahakühveldamise' lugu, ning mind armulikult informeeris mu asjadega kursis penisonärist sugulane, et Eesti riik tegelikult ei kuluta sentigi: '€160miljonit kuus Kreeka võlakirju ostame üles laenatud rahadega... Eesti riigilaene kustutab tuleviku majandusime' (totu)! Kreeka endine finantsminister aga selgitab, et maailma panganduse enda tekitatud (eksootiliste-toksiliste finantsinstrumentide pettusskeemist tulenev) 2008 majanduskriisist saati, kogu see Euroopa 'kasinuspoliitikaga' väljapigistatud raha omakorda läheb Saksa 'pankrotis' pankade päästmiseks. Kui meie arvamusliidrid oleksid vähematki ausad informeeriksid rahvast, et pankadele ei tule pankrot ja restruktureerimine kõne alla, sest selleks on rahvas. Pole tähtis et keskpangad, kogu oma tarkuses, on süüdi. Asjad on nii kallutatud, et pankadele ei kehti kasinuspoliitika, mis aga rahvale sobib suurepäraselt. Ja see, kallid sõbrad selgitab, miks Eesti kodanik teeb sama hästi või paremini tööd kui teised, aga 'meie inimese tootlikus on nii kehv'. Parasiitide ja röövlite stiilis, ikka veeretatakse vastutust ohvri peale. See on orjalugu, mida sõnakuulelik meedia kaitseb. Welcome to Estonia!
mari28. juuni 2017, 10:01
Asi läks praegu huvitavaks. Ma arvan, et enamus inimesi ei tea sellest midagi. Hetk on mobiliseeruda.
Ants28. juuni 2017, 11:25
Kuhu, lidume kõik Soome küprokit laduma?
Soomes1. juuli 2017, 21:36
on muudki tööd teha kui oskad, kahjuks sina Ants vist muud tööd ei oska kui sul ainult küprok meeles on.
sulid14. juuli 2015, 16:34
Fritsud on samasugused sulid nagu need kreeklased, kasseeerivad võõrast laenu koos intressiga...meie taskust.
WOW !10. juuli 2015, 10:02
kui nii, siis paistab asjal jumet olema - ca 150 eurot kuus igalt eestimaalaselt hällist hauani !
8. juuli 2015, 09:13
Ligi ja teised asjaosalised tuleb ikka ka vastutusele võtta. Mitte nii, et vargad ja idioodi vahetavad ainult ministritooli süüdimatult. Kui inimene teeb ettevõttele sellist külma, lastakse ta lahti koos käskkirjaga, lisaks peab ta tagasi maksma ka ettevõttele tekitatud kahju ja see peaks ikka kehtima ka riigikogus, mitte nii, et vargad astuvad suure surve peale küll tagasi, aga siis pannakse uuele ministritoolile. Riigikogust ka välja, mingu tööle ja näevad, mis on tegelik elu.
linnakodanik2. juuli 2015, 15:07
Tekkisid küsimused:
- mille alusel väidetakse, justkui Eesti riik ostaks igakuiselt Kreeka võlakirju?
- Kas numbrid 160 miljonit ja 3 miljardit eurot mõtles autor lihtsalt välja või ajas midagi lootusetult sassi?
- miks kirjutab riigimajandusest, finantssektorist ja ühisrahast inimene, kes ilmselgelt ei oma sellest elementaarsetki arusaama?
- lisaküsimus iseendale - miks ma eeldan, et Õhtulehe kirjutises toetutakse faktidele?
Just30. juuni 2015, 16:18
Valitsused reedava alati rahva kui selle liikmetele see isiklikult kasulik on. Paet ja Ansip on heateo eest EU-s suurepärase palga peal, nende jaoks käib Brüssel Tallinna liinil kõmnete miljonitega kahjumisse jäänud EA (nagu oleksid Ansipi ja Kallase eralennukid), RE vaatamata kõigele ikka endiselt "legitiimselt" võimu nautimas ja tubli Ligi lausa minisiter, sedapuhku eesti harisust nigeeria või somaalia tasemega ühtlustamkas.
Valija30. juuni 2015, 14:04
mis teha kui hall mass aru ei saa, kuhu tema valitud "asjast aru saajad" poliitikud maksumaksja raha panevad ja miks nad aktsiise tõstavad, ilma Kreeka laenudeta poleks vaja ei kalleid aktsiise ega automaksu ja kõik oleksid rahul ja õnnelikud... ja maksustabiilsus tagatud
Marx30. juuni 2015, 07:38
Jürgen29. juuni 2015, 16:47
OOO Lust on äripäeva kätte võtnud! Õnnitlused, selle puhul. Aga üldiselt puhka jalga H ja M
absurd29. juuni 2015, 15:19
Kui usaldusväärseid allikaid käepärast pole, siis võiks selliseid lugusid kirjutades "ajakirjanik" vähemalt guugeldadagi, et mitte lausvalet kirjutada.
vastuseks igavesele29. juuni 2015, 10:48
ma ei tunne veebelit ega ulrikat. vaatamata välisele sarnasusele erinevad ulrika ja lust kapitaalselt. ulrika lõpetas tartu ülikoolis baka ja õpib nüüd tehnikaülikoolis magistrantuuris. lust pole isegi mitte bakat lõpetanud. ulrika teeb tõsiseltvõetavat tööd. lust kirjutab kirjavigadest kubisevaid, enamasti tobedaid, primitiivseid lookesi. sihilikult ässitavaid ja provokatiivseid, et koguda klikke. kui kirjavead puuduvad, siis on tegelik autor keegi teine. läbinähtav on keskerakonna karvane käsi. aimata võib ka sputniku oma. ulrika peika väidab, et 160 milli jaotub erinevate riikide võlakirjade vahel, lusti oma paigutab need kõike otse igakuise abina kreekasse. sihilik möödarääkimine ja -vaatamine.
ulrika peika on kelm, lust on seda ka ise.
ma mäletan hästi29. juuni 2015, 09:56
Kui väga rahvas oli Kreekasse raha kantimise vastu. Ma mäletan ka hästi seda kuidas meie valitsus õigustas seda sammu ja naeruvääristas rahva vastuseisu -pööbel ei saa asjafest aru. Ometi oli rahval õigus.
Situatsioon kordub uuesti. Sedapuhku siis moslemisõdalastega, keda Eestisse hellitavalt pagulaste nime all importida soovitakse.
Ka praegu on rahvas vastu ja Ometi valitsus toimetab selle nimel et musta nahavärvi Eestisse saada.
Kogu selle juures, tahapoole ja ettepoole vaadates suudab ka võhik prognoosida kuhu järjekordne vanker veereb ning tahaks küsida, kas keegi meie riigis lolluste eest ka vastutab? Kas näiteks herr Ligi tunneb endal süüd "kreeka suurepäraste investeeringute" pärast. Tema tollaseid sönavõtte saab ju mälu värskendamiseks netist lugeda. Olen ka oma arvutisse salvestanud, sest sellist krahhi oli uu ette näha. Oleks ka naiivne arvata, et herr Ligi ei tundnud kreeklaste käitumist ega osanud paari sammu ette näha. Isegi siis kui Kolga-Jaani netkommentaatorid juhtisid tähelepanu.
Olen seda meelt et jalapakud peaks raekoja juurde tagasi pandama ja värske kepikoorem peaks hommikul kohal olema koos nendega kes rahva arvamust miskiks ei pea ja kes loevad et on vastutusest vabad ning võivad valitseda meie riiki nii nagu joodikust FIEd oma korterikontorit.
Nende29. juuni 2015, 06:55
NWO organisaatorite käe all jõuab mede riigikene täpselt samasse seisu... läheb veel pisut aega ja siis on aeg siin ka riigi pankrotiks küps....see on juba plaani sisse kirjutatud.
Igavesti lähenev Grexit, igavesti tark V.Veebel aka K.Lust29. juuni 2015, 01:42
Pole vaja olla selgeltnägija, et märgata ajakirjanik Lusti vulgaarökonoomilise jutukese ideoloogilisi juuri kuulsa Eesti politoloogi Viljar Veebeli EPL kirjutises "Igavesti tihenev liit ja igavesti lähenev Grexit", vt http://epl.delfi.ee/news/arvamus/igavesti-tihenev-liit-ja-igavesti-lahenev-grexit?id=71673677. Silmaringi mõttes olgu öeldud, et hr Veebel sai mõned aastad tagasi Tartu Ülikoolis hakkama sarnase tembuga nagu teine kuulus politoloog A. M. Galojan ühes teatud MTÜ-s. Tundub, et Veebel on siiski teise kaliibriga politoloog, kuna erinevalt Harku vanglast toimetab tema täna suisa mingis õppeasutuses. Kas keegi teab, kuidas see tal õnnestus ja mis sai tema kriminaalasjast? Repliigi korras olgu öeldud, et Ulrika Hurt, hr Veebeli toonane tüdruksõber ja väidetav patukaaslane TÜ lüpsmisel, meenutas välimuselt märkimisväärselt ajakirjanik Katrin Lusti. Eks fotod leiab iga huviline googlest ise üles. Huvitav, kas tegemist on atavismiga või on preili Ulrika vahepel nime vahetanud?
kerge meel29. juuni 2015, 00:30
vaatan lusti pilti ja loo postitamise aega - reede õhtul kl.11. ilmselgelt on lust purjus. ta on küll rumal ja kergemeelne, aga mingi enesealalhoiuinstinkt peaks selles vanuses juba olema. poliitikud maksavad küll hästi, aga mitte alati pole tankisti elu magus...
marks28. juuni 2015, 23:23
Kas meie töötukindlustus raha mida iga kuu palgast kinni peetakse on ikka alles?
kahju õigusvastane tekitamine28. juuni 2015, 22:18
kalle muuli peab maksma talvistele 5000 eurot valeinfo levitamise eest.
kui lust mainitud numbrite õigsust tõestada ei suuda, tuleb tal arvestada umbes sama summaga. vastutada tuleb ka õhtulehel.
Kalle Riepulk28. juuni 2015, 09:17
Selles mõttes on see artikkel eksitav, nagu läheks raha kreeklastele. Selle taga on Saksa ja Prantsuse pangad, kes surusid peale laene, et osta nende riikidelt sõjatehnikat. Samuti nagu meil, oli seal "mõjutatav" valitsus, kes sellega hea meelega kaasa läks, omakasu eesmärgil. Lihtsate kreeklastega ei ole siin midagi pistmist. Lisaks valitsusele said oma noosi veel nende sugulased, sõbrad ja tuttavad, täpselt nagu meil. Miks pangad olid huvitatud? Pangad koguvad intresse, nagu see kogu aeg on olnud. Nende äri on ilma igasuguse riskita, kuna demokraatlikke väärtusi omavad riigid garanteerivad oma rahva rahaga selle täielikult.
Kalle Riepulk28. juuni 2015, 08:56
Selles mõttes on see artikkel eksitav, nagu läheks raha kreeklastele. Selle taga on Saksa ja Prantsuse pangad, kes surusid peale laene, et osta nende riikidelt sõjatehnikat. Samuti nagu meil, oli seal "mõjutatav" valitsus, kes sellega hea meelega kaasa läks, omakasu eesmärgil. Lihtsate kreeklastega ei ole siin midagi pistmist. Lisaks valitsusele said oma noosi veel nende sugulased, sõbrad ja tuttavad, täpselt nagu meil. Miks pangad olid huvitatud? Pangad koguvad intresse, nagu see kogu aeg on olnud. Nende äri on ilma igasuguse riskita, kuna demokraatlikke väärtusi omavad riigid garanteerivad oma rahva rahaga selle täielikult.
Ilmar Tamm27. juuni 2015, 19:08
Kui riik ei hooli omast rahvast nii nagu vaja, on rahval kaks võimalust:
1. Poliitiline aktivism. Sinna hulka kuuluvad: allkirjade kogumine, riigikogulastele kirjutamine, referendum, protestid, mässud jne.
2. Emigreeruda. Sõitke siis sinna, kus saate oma töötundide eest paremat elu ja suhtumist. Ei maksa siis enam makse valitsusele, kes rahvast ei hooli nii, nagu vaja.
Noh, rahvas, mis te nüüd teete?
2.5. juuli 2015, 11:37
kümned tuhanded eestlased on läinud....
Riperino8. juuli 2015, 09:48
No ma olen juba 5 korda eestist ära läinud aga alati laguneb mu opel lätis ära ja paradiisi sõit lõppeb alati treileriga eestipoole sõites.
hea lugu27. juuni 2015, 17:32
Ma ei tea, kas kõik need numbrid on tõesed, aga laias laastus ma usun, et umbes nii see ongi, et meie oleme need ullikesed, kes sulide laenud ja hea elu kinni maksavad. Ja nii jääbki, meil võlgu pole ja euro kokkuvajumise järel jääme meie kohtlasteks. Hea artikkel.
Analüütik27. juuni 2015, 14:29
Eesti riik on koormatud €urokohustustega kosmiliste summade ulatuses. Eesti riigi koguvõlg on paarkümmend miljardit €urot umbes. ( Täpsemad arvud siin-seal siiski leitavad) .See, et valitsus on kirjutanud laenusummad omavalitsuste või riigifirmade aruanderidadele on rahvale näkku valetamine. Näiteks raiskas reformivalitsus eelmisel aastal 40 000 000 € USA sõdurite elutingimuste parandamiseks. Seda lisaks kaitseministeeriumi eelarvele, mis on teatavasti ülearugi kopsakas. Eesti Energia miljardilised kõrbeostud USA ja Araabia tühermaadel põlevkivi kaevandamise sildi all on samuti võlg mille maksmise on riik lükanud rahva kaela.
200 00028. juuni 2015, 01:13
ühe sõduri elutingimuste parandamiseks pole lihtsalt võimalik kulutada. Muu jutuga võib peaaegu nõus olla
miks2. juuli 2015, 05:52
nilsonid tahavad ju ka
kunksmoor28. juuni 2015, 08:07
Eesti riigivõlg.... kasvab. NUMBRID LEIATE LINGILT.
http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/estonia
..kui mõni ütleb väike riigivõlg, ärge uskuge! Alati mõelge riigivõlg- rahvaarv.
Juks3528. juuni 2015, 13:46
Eesti välisvõlg 2014 aastal 22.79 miljardit dollarit, The World Factbook andmetel:
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/en.html
u30. juuni 2017, 17:28
Eesti riigi võlg kasvab sekundis kaks eurot, sellal, kui Kreeka oma suureneb 778 euro võrra sekundis. USA võlakoorem aga kasvab sekundis tuhandete võrra.
küsimus õhtulehele27. juuni 2015, 13:45
kas te olete kaotanud igasuguse kontrolli selle üle, mida te avaldate? Artikli põhiväite nagu annaks Eesti Kreekale iga kuu 160 miljonit on loo autor ilmselt oma p....st välja tõmmanud. See on täielik jaburdus ja lollus. Autoril pole majandusest halli aimugi. 160 milli on umbes kolmandik Eesti riigi eelarvest,
Miljard27. juuni 2015, 14:24
Eesti riigi eelarve kavandatud tulude maht on 8,45 miljardit,tee vahet miljon ja miljard.Miljard on suurem number. 160 milli (mm)on su enda teadmiste tase.
küsimus õhtulehele27. juuni 2015, 16:19
jutt käis siiski eesti ühe kuu riigieelarve mahu suurusjärgust
Märten27. juuni 2015, 14:29
Täpsustus. Eesti riigi eelarve on 8miljardit, ehk 8000 miljonit. Kolmandik sellest on 2667 miljonit. 160 miljonit on 1 kuuekümnendik. Minu tead see jutt 160 miljonist on õige, (kui eksin siis keegi parandagu)
xoxo27. juuni 2015, 15:10
12*160=1920, see pole kolmandikust väga kaugel
M27. juuni 2015, 16:01
Don Pedro27. juuni 2015, 16:10
Kuule ansiplane 13.45. Eesti riigi eelarve on ca 9 miljardit €. 160 milj.€ x 12 = ca
2 miljardit €. See on ostetavate võlakirjade väärtus.
Kui miinimumpalk oleks meil 800€ ja pension 650€, siis võiks ainult natukene viriseda, aga praegu tuleb minna metsa kasemalku lõikama ja eesti rahva kurnajad Toompealt minema kihutada.
mariam27. juuni 2015, 11:28
ma läheksin parema meelega sri lankale kui kreekasse, sest ouzo ei ole eriti hea jook. ja tuletaksin meelde vana aafrika proverbi - krokodill kes sööb ära teise krokodilli ei ole su sõber!
Verita27. juuni 2015, 10:58
Meie riigiisadel pole sellest sooja ega külma. Jaotame raha ikka maailma vaestele ja hädalistele. Kui sellest veel ei piisa, peame neid ka oma riigis väärikalt üleval. Tähtis on võõrastele luua edukas kuvand väikeriigist, kes kõigega hakkama saab. Tegelik olukord on aga murettekitav ja masendav. Mureliku jutu peale, meie oma rahva kehvast seisust ja oodatavatest hädadest seoses pagulastega, irvitatakse avalikult, põlglikult ja üleolevalt. Sellised rahva mure peale sülitajad viivadki meie riigi kuristikku.. Las koerad hauguvad, karavan veereb edasi, aga kahjuks allamäge...
Oh,27. juuni 2015, 10:43
kui väiklane ja rumal on hakata Katrini kallal närima, kui teemaks on hoopis meie raha, mis Kreekas põleb. Ikka leidub napakaid, kes püüavad peateemast kõrvale nügida ja tähelepanu muule juhtida. Muidugi peab Eesti lõpetama lüpsilehma rolli ja Kreekasse raha kantimise!
nimetus27. juuni 2015, 14:43
selliseid laene antakse ikka seetõttu, et see on kasulik ja eestlane ei virise :) punkt. kreeklane hakkab virisema ja sakslane, kes kogu mängu taga tegelikult on, irvitab oma rikkuste otsas :)
tõesti2. juuli 2015, 05:57
süüvige teema olemusse , arutada selle üle mis värvi on kirjutaja pastakas on reformilikult kohatu
Jaanus 27. juuni 2015, 10:28
Enda eelmise kommentaariga pidasin meie all silmas seda EL-i, kuhu täna kuulume. Vene liit Kreekaga tugevdaks tema positsiooni ka Vahemerel. Krimm tähendab neile sama Mustal merel.
egas midagi27. juuni 2015, 09:53
ühte rahva ülestõusu on vaja .kuningatel pea maha.
küll2. juuli 2015, 05:59
palavalt igatsetud kaltsupead varsti võtavad
Jaanus 27. juuni 2015, 09:14
Kui Kreeka lahkub El ist, on Venemaa platsis temaga liitu lõõmas ja Kreeka suur laevastik on meie vastu.
Nupu27. juuni 2015, 09:51
See on ainult hirm ja oletus. Kreeka laevastik Soome lahes? Ei kommentaari!
Ants Rannula27. juuni 2015, 08:55
No on ikka palju "tarku" peale VALIMISI!
Juba täna minge tulevaste valimiste järjekorda... veelgi parem "hääletage" netis.
ISE valisid ja nüüd kaagutad!
kus27. juuni 2015, 11:30
kohas see raha põletamine toimub, mingi eelarverida või täpsem selgitus ka olemas on?
Hetk27. juuni 2015, 07:48
Miks me kõik vait oleme ja laseme valitsusel selliseid toiminguid teha? Mõisnikud oskasime välja lüüa ja praegusel ajal ei oska seista oma õiguste eest? Tegutsema peab, mitte vaikima.
vastus27. juuni 2015, 22:48
"Praegu oleme meie, kui rahvusvaheline jõud, tabamatu, sest kui ühed riigid meid
ründavad, siis teised toetavad. Meie sõltumatust toetab inimeste roomav alandlikkus võimu
ees, nende julmus nõrkuse suhtes, nende hoolimatus eksimuste vastu, nende heatahtlik
suhtumine kuritegudesse, kõik see, mille juures nad soovimata kanda vabaduse vastuolusid
võivad märtritena kannatada julge despotismi vägivalda. Kaasaegsetele diktaatoritelepeaministritele
andestavad nad sääraseid kuritarvitusi, mille eest nad oleksid pea maha
võtnud kahekümnel kuningal.
Pikemalt protokoll nr.3
Karutapja27. juuni 2015, 07:35
Ärme virise, enne orjasime sakslasi, rootslasi, vana tsaari - nüüd kreeklasi! Orja elu ongi meelakkumine!
tom27. juuni 2015, 06:17
pensionär saab oma 44 aastase töötamise eest ainult nöksa üle 300 euro,,seadusega ju vöeti tööstaaSi ka maha 10 tööl ja 3-me eest saadki pensoini!? vot sellised kommunistid olid-on meil pukis edasi! üks sellise idee autoritest oli kommunist lauristin....maha lauristin-okupantide käsilane!
fhn27. juuni 2015, 19:48
160 000 000 / 400 000 = 400
(Kreekas põleb iga kuu / pensionäre Eestis = 400EUR
Kui raha niikuinii tagasi ei saa, siis jagaks pensionäridele hoopis.
velts12. juuli 2015, 02:23
to fhn
50% Eesti töötajatest saab täna palka umbes 400-600€ neto kuus.Keskmine pension eestis on täna 340€ kuus.Et maksame pensinäridele siis rohkem kui töölistele ja teades et 20 aasta pärast pensione kui sellist ei makstagi.Unista edasi.Te olete sama targad kui Kreeklased.Arvestada võiks ka seda et kolmandik pensionäre ei ole tänases eestis tööd teinud ja on juba Nõuka ajast pensinil ja 40% neist omakorda ei ole tõsist tööd kunagi teinud vaid istusid niisama sooja kohapeal või siis matkisid tööl töö tegemist.
alf27. juuni 2015, 06:00
Kreeka hapude laenude tagant paistavad Jürgen Ligi kõrvad. Ja ikka on see vend veel minister.Näib,et kord on nüüd eesti hariduse käes.
Eesti27. juuni 2015, 05:25
pensionär kes on 25 aastat rasket tööd rüganud saab kusagil 220 kuni 250 euri kuus.Rõivase meelest on see suur summa ja pole vaja järgmine aasta isegi 5 prosenti tõsta.
juss27. juuni 2016, 19:04
ära aja lolli juttu! Nii väikest pensioni ei saa ükski inimene kes on tööl käinud. Ja iga aasta on pensioni tõstetud. Loll jutt suhu tagasi!!
Saima27. juuni 2016, 20:41
saavad küll eestlased pensioni ka 200 ringis! te lihtsalt ei usu. Ja ka nemad on piisavalt töötanud.
Juula23. veebruar 2018, 20:34
Pension on jah 230 eurot kuskil paljudel
Õige27. juuni 2015, 05:21
ta on et Kreekal on astronoomilised võlad.Seda tekitas juba Papandopoluse valitsus.Ainus mis päästaks on oma rahale üleminek.Sellepärast ei pea euroliidust lahkuma. On ju paljud euroliidu maad oma raha peal.Eks Hiina ja Jaapangi istuvad pehmel rahal.
Y nagu Kreeka i27. juuni 2015, 03:49
Lusti naljanurk. Ärge seda ometi tõepäehe võtke.
JUSS27. juuni 2015, 03:16
Kreeklased on alati üks kelm rahvas olnud. Kes juhtisd sajandeidOsmani impeeriumi majandustning rahandust, kes oskasid hõivata hästitasustatud kõrged pašad ametikohad? Kreeklased! Kes juhtisid majandust ja kabandust? Ikka kreelased, koos juutide ning armeenlastega. Kreeklaste loomusest, nende ärist ja moraalist on päris täpselt kirjutanud kunagine kirjanik Mark Twain.
!!!27. juuni 2015, 03:12
Oma pisut vähem kui 200 aasta eksistentsi juures on uusaegne Kreeka jõudnud juba mitu korda pankrotti minna ning võlad korstnasse kirjutada. Selles asjas on neil kõva praktika.
teadja.27. juuni 2015, 03:00
Kreeka on narkouimas ja Kreeka vajab võõrutus ravi.Võtke kas või näiteks Aavo Viiul. On kerge laenata aga tagasi maksta on piinavalt raske
Krokodillipisarad27. juuni 2015, 01:25
Esiteks, lugupeetud "uuriv ajakirjankik" K.Lust, ärge palun tegelege plagiaadi ja loomevargusega. Isegi kui tõeline autor sellega nõus on ja lahkelt abi pakub. Väga õpetlik lugu juhtus keskerakondlase Valeri Korbiga. Soovitaks tutvuda, ehk paneb mõtlema: http://www.lotman.ee/blogi/vene-plagiaadimaffia-kombitsad-ulatuvad-riigikokku
Teiseks, miks pagana peaks peaks keegi uskuma kasvõi ühtki sõna Teie "ohtrate pisaratega murest" seoses Kreekaga, kui Te algul silmakirjatsete ja pärast sülitate näkku oma leivaisa Luige ärijuhi Gunnar Kobini poja Gregori 14 süütule liiklusohvrile? Halloo? Ootaks selle kisendava teema käsitlust, kus asja üritatakse ametlikul tasemel kinni mätsida. Mitte võltse ja võõraid krokodillipisaraid teemal, millest Te muhvigi ei jaga.
26. juuni 2015, 23:19
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
mida mida26. juuni 2015, 23:42
....kas LMS kukkus ja sai haiget? Mida sa värised...Katrin esitab omi mõtteid ikka enda nime all...sina...trügid kui varas kohta kuhu sa ei kuulu!
johhaidii27. juuni 2015, 00:25
Sa LMS oled parandamatu idioot ja pane ennast enda huvides põlema!!!
hahaa27. juuni 2015, 12:18
Selle kohta öeldakse: sära kordki elus,pane ennast põlema! :)