Blogid

Kas pagulased hakkavad mõjutama kinnisvarahindasid? (75)

LISA KOMMENTAAR

Alfil9. juuli 2015, 11:31
on öigus.Aadul oleks Maa peal tööd kuhjaga.Oleks vöimalik tagasi kutsuda..
Eks9. juuli 2015, 11:26
Eesti Vao pagulasedki saada raha kodumaale.Lihtne ju.Muidu antakse.Palju rohkem kui kodus töötades saaks.Aga miks kordasid rohkem kui oma pensionäridele vöi lastele.Ja mis kullaotsijatest yle jääb saadame solidaarsusest kreeklastele.
katt8. juuli 2015, 08:06
mis puutub siia ajakirjanik -LUST ? .... aga teemast : mis te jahute " pagulased ja pagulased "
tegelikult on nad ju "kullaotsijad ",sest tulla võõrale maale hordide kaupa ,maksta suuri
summasid "sõiduks "EUROOPASSE" peab ikka pappi olema...keelt ei oska ,midagi ei oska
aga nõuda ja teisi rassistideks sõimata ,vaat seda oskavad nii meie "toompea käepikendused"
kui aafriklased. Meie ehitasime sõjajärgse maa üles ,ei lasknud jalga ,ja nüüd saad veel
mõnitada ,poliitikute poolt,kes ise 15 a hakkasid poliitbroileriteks........nn. pagulane saab
1000 eur iga kuu m......sügamise eest aga eesti pensionär 300 eur (kui sedagi )töö rügamise eest....
Eestlane ei kujuta seda õudust ette.30. juuni 2015, 11:56
Kahtlemata mõjutavad. Kanadas, mis on üldse pagulaste maa, vihatakse neid praegusi islamimaadest ja Indiast tulevaid sisserändajaid veelgi enam. Terve õmbruskond paneb oma kodud müüki. kui sinna nt mõni hindu maja ostab. Aga ta paneb kohe narkoäri käima, kõigi autod tulistatakse ööseti auklikeks. lapsi õue, st oma eda, enam ei saa lubada, lapsi viiakse oma autoga kooli ja tuuakse ära, lapsel on keelatud koolibussi minna., sest seal on narkootikumid kohe käigus. Vaadake Google Earthi kaameraga, millised jubedad mošeed on Kanada väikelinnades igas tänavas.
edukas tsikk25. juuni 2015, 21:24
tänane postimees räägib sellest, et kreml rahastab kremlimeelseid blogijaid.
ülemöödunud aastal jäi lust vahele, sest sõitis trammis jänest. tartust türile sõitis kõige aeglasema bussiga, võites nii 90 senti.
eelmisel aastal paranes elatustase hüppeliselt. samas töömaht jäi samaks. aserid ilmusid silmapiirile alles sel aastal. kes ilmusid silmapiirile eelmisel aastal?
absurd25. juuni 2015, 16:36
Hindasid, äkki hindu tuleks kirjutada ja saab ju ka öelda koerasid ja kassisid - koeri ja kasse on ikka loomulikum.
alf24. juuni 2015, 21:55
Aadut on vaja , siis saab teha nii, et eesti on 0 murjanit.
tanu24. juuni 2015, 14:56
kui lustil üldse mingi anne olemas on, siis on see naljakate blufilugude väljamõtlemise anne.
sexi ja valede nimelises elulooraamatus kirjeldab ta oma pulmapäeva. "kell kümme hommikul toimus laulatus...adam oli terve eelneva öö viimistlenud minu väikese pruudilooriga mütsikest, mille ta oli mulle ise oma VÄIKESTE KÄEKESTEGA disaininud."
eelmisel aastal hõiskas kats normanni tuuri alguses, et tal on unistus ja ta teab kindlasti, et see täitub. mõtlesin siis, et unistuste mees on leitud. nüüdseks olen taibanud, et unistuseks oli näitleja karjäär. paraku jäi see väga lühikeseks. kahjuks pole kuulnud vastukaja, kas debüüt oli ka hiilgav.
kui nüüd on nii juhtunud, et kats ise peab meestele peale maksma, siis on see karistus selle eest, et ta asja ees teist taga lõhkus ühe perekonna ja rebis aastase poisi kõrvalt ära tema isa. ja ainult oma naiivse lavakuulsuse ootuses...
Pagulase südametunnistus23. juuni 2015, 22:44
Ennast ajakirjanikuks nimetav Katrin Lust oli UK-s kõige ehtsam pagulane. Üllatav on tema tänane viha ja põlgus teiste pagulaste vastu. Kui see pole silmakirjalikkus, siis ma ei tea, mis on. Aga ühe asja eest tuleb Lusti tunnustada. Kui Inglismaal lasi tema ennast rikastel meestel ülal pidada, siis ajakirjandusringkondades räägitakse, et Eestis on osad vahetunud. Hoolimata kogu oma omakasupüüdlikkusest väidetakse, et Eestis peab Lust oma mehi üleval, mitte vastupidi. Maailmas leidub veel õiglust ja valitseb tasakaal. Eks karma tahab hoolitsemist ja varandusi tasub teadupoolest koguda taevasse, kus koi ja rooste neid ei riku.
Adam B.23. juuni 2015, 22:04
Kurb küll, aga tänu minule pole see tsikk kunagi tanu alla saanud. Seda legendi oli vaja levitada nende kroonika blufilugude pärast.
Ja aru ma ei saa, kas tsiki arust on ta endiselt tanu alla pääsenud pagulane. Või on nõudmised niivõrd palju vähenenud, et juba kõlbab ka kõik eestimaine - kliima, elatustase ja mehed ?
bukanan23. juuni 2015, 20:43
kas kliima, elatustase ja inimesed on nii kapitaalselt muutunud? mitme tanu all sa nüüd oled? kas korraga saab olla tsikk ja 1o aastat tanu all?
milles seisneb edukus, milles lahedus? kas ülikool on lõpetatud? eesti kirjakeel selgeks õpitud? blogi vinguv kõneviis küll mingile lahedale tsikile ei viita. ja ega keskeale lähenevad tanuga või tanuta tädid polegi enam mingid tsikid.
Kallid lugejad23. juuni 2015, 11:15
Minu nimi on Katrin Lust ja minu elukutseks Suurbritannias oli pagulane. Veetsin seal peaaegu 10 aastat. Põgenesin Eestist rõveda kliima, madala elatustaseme ja kurjade, alatute inimeste eest. Suurbritannias läks mul väga hästi - sain tanu alla ning mees ostis kõige muu kõrval ka hobuseid. Neid on nüüd tore vaatamas käia. Muidu olen ka igati lahe ja edukas tšikk.
no22. juuni 2015, 16:03
sa ei tea ise ka mida oma jutukesega tahad öelda..ära unistagi, et sinust äkki kinnisvararikkur saab niimoodi.. ja väidetavad "inglismaa sõbrad" ..noh jah.. väike üüriline kuskil kolkas pole veel ise rikkur kalli eliidi hulgas vaid odav wannabe keda kohalikud mitte kunagi ei aktsepeeri. parimal juhul kuulavad ahnelt uudiseid aga ei võta iialgi omaks ja muigavad selja taga su ponnistusi.
pagulased, immigrandid ja mustlased on katk inglismaal millega on KÕIK sealsed hädas..aga see osa oli sulle ju tüütu ja igav uurida.. see kirju suri-muri veab kõik hinnad alla, sest nende naabrus on ohtlik, räpane ja tähendab ainult halba. neist järgijäänud ei kõlba muuks kui mahalammutamiseks...
kui tahad saada kinnisvaraärikaks tuleb sul rohkem teha reaalset tööd selleks mitte heietada imelikke luulusid teemal kuidas isegi hakata valitsuse lobilibuks - kuidas ise teenida musta peed lakkudes. klassikirjandi aeg oli kevadel.
kits kärneriks22. juuni 2015, 14:50
2004.a. võeti eesti vastu euroopa liitu. koos poolakate jt. idaeurooplastest õnneküttidega põrutas kohe londonisse ka blogija lust. tööd pole ta kunagi armastanud, ilmselt ka mitte õppimist. nii tolknes ta seal töölkäimata peaaegu 10 aastat. oleks tal tõelise ajakirjaniku soodumust olnud, oleks ta võinud seda aega kasutada selleks, et tutvuda sealsete immigrantide elu-olu ja mentaliteediga. ja kirjutada eesti väljaannetele hoiatuslugusid. aga teda huvitas kergeltsaadud papp. selleks leiutas ta geniaalse mooduse - hakkas postitama kroonikale luiskelugusid oma osavõtust maailmakuulsate staaride kinnistest pidudest. koos juurdelisatud fotoshopitud piltidega. ostap benderi mantlipärija!
1 õnnetu kurdab siin pidevalt, et lust ei vaevu uurimislugu kirjutama 1-st kuulsast autoavariist. lust pole kunagi olnud uuriv ajakirjanik. vahel on tema nime all ilmunud isand luige või margus järve artiklid, kui avaldada on vaja, aga tegeliku kirjutaja nime ei soovita.
nüüd on rahaahne blogija ära tabanud, et klikkide saamiseks on vaja kirjutada pagulasprobleemist. mõne päeva jooksul 3 lookest jutti. ja absoluutselt igaühes neist on erinev asjasse suhtumine. seinast seina. paaripäevataguse bestselleri pealkiri väitis, et ekre sarnaneb terroristidele, kelle eest pagulased põgenevad...
Radist22. juuni 2015, 14:24
Kõikjal maailmas on olemas mõiste nagu mugavustsoon ehk kesklinnakorter.
Tallinn - vanalinnaga piirnevate büroohoonete lähistumagala (Viru, Toompea)
Tartu - Emajõe ääres asuv äri- ja kultuurirajoon (Tartu Ülikool, Toomemägi)
London - Westminster (Buckingham, Mayfair, Covent Garden, Chelsea)
.
Neisse rajoonidesse pole kinnisvara ost huvipakkuv olnud isegi enamikule kohalikest, saati siis asüülidele. Rohkem teeb mind murelikuks aga neegrinoorte märatsemine Euroopas. Ja poliitikute lullaby.
Vene teles22. juuni 2015, 09:11
Londonis jõukate elamurajoonis elevad vene miljonäride naised laiasid ja rääkisid, kui kadedad inglased nende vastu on, viimane lause oli: "Me nendele inglastele alles näitame, kes on Inglismaa tõelised peremehed!" Kas moslem mõtleb teisiti?
vaatleja22. juuni 2015, 08:31
nendele tegelastele tuleb luua kinnised elukohad Viivikonda või Narva karjääridesse ja viia täielikult üle isemajandamisele et need niisama logelejad teeniksid ise omale ulualuse ja leivatüki välja ,ja enne sealt mitte vabadusse lasta kui eesti keel ja meie riigi kombed on endale selgeks saanud või kui ei siis tagasi sinna kus on nende kodukoht !!
Ärni22. juuni 2015, 00:50
Arni22. juuni 2015, 00:50
Keegi ütles "randper.se".. :))))
Valdo Randper.se..
Usamees22. juuni 2015, 00:16
Loomulikuld mõjutab see kinnisvarahindu, Vaadake isegi Ameerikas erinevate linnaosade hindu ja sealsete elanike suhtarvu tõmmude immigrantidega ja vahe on vähemalt 50 tuhat ja rohkemgi
kohalik22. juuni 2015, 14:17
siiski vale jareldus- kinnisvara hindu mojutab asukoht . Vaesed inimesed ei suuda kallist kinnisvara osta. Usa ulirikastes linnakestes on siiski kioik nahavarvid esindatud, asukoha maarab raha.
Mina ei ole rassist!21. juuni 2015, 23:42
Mul pole mustanahaliste vastu tegelikult midagi. Need, kes siia ise tee leiavad, tulgu aga. Aga neid nn pagulasi siia ei taha!! Need pole enamjaolt ei pagulased ega normaalsed inimesed. Ja enne sõimake rassistiks kui ma sellega nõus olen.
Leeni21. juuni 2015, 22:33
Soomes ollakse juba ammu hädas igasuguste prussakate, lutikate ja täidega. Inimesed räägivad, et kaua aega ei olnud neid loomakesi ja mida rohkem hakkas pagulasi valguma, seda hullemaks on asi läinud. Koolides on yks täitapmise kampaania teise järel ja löppu ei tule, lasteaedades sama.
Lena22. juuni 2015, 18:02
Õudne. Nüüd tulevad need soome ehitajad jaanipäeva ajal Eestisse ka täisid tooma. Hea, et vähemalt koolid suveks suletud on. Nüüd peab jõulud ajal lapsed koolist ära võtma, sest siis on jälle suuremal hulgal Soome täisid Eestis liikvel.
Olen rassist. Kui tahate, ka natsionalist-fashist. 21. juuni 2015, 21:58
maamiis21. juuni 2015, 21:51
mis see pagulase asi palju kinnisvara maksab?Ega tema ju seda ei maksa .Talle on see ju tasuta
maanaine21. juuni 2015, 22:42
Ega see pagulase asi polegi, aga kui ta Sinule naabriks tuleb, siis Sinu kinnisvara ei maksa enam suurt midagi :)
skisofreenia21. juuni 2015, 21:50
kas lust ikka mäletab, mida ta paar päeva tagasi siin kirjutas? poliitikuid, kes vahetavad järsult vaateid, nimetatakse poliitilisteks prostituutideks. kuidas nimetada ajakirjanikku, kes sama teeb?
samuti on ta siin kriitiline idaeurooplaste suhtes, kes inglismaale on põgenenud. ise oli ta ju samasugune, keda pärismaalased idaeuroopa litsiks sõimasid.
Miks?21. juuni 2015, 21:14
Miks peaks keegi "ajakirjanik" K.Lusti uskuma, kui ta ei käsitle isegi liiklusroima, kus 14 inimest haiglasse sattus. Markantne on see, et mitmes oma eelnevas postituses K.Lust on kirunud eesti liikluskultuuri. Topeltmoraal? K.Lusti huvi lahtumise põhjus on lihtne: liiklusroima pani toime ajakirjanik K.Lusti leivaisa H.H.Luige ärijuhi Gunnar Kobini poeg Gregor. Niipalju siis objektiivsest ja sõltumatust ajakirjandusest... MIda järeldada? K.Lusti ei huvita pagulaste teema põrmugi, tema eesmärk on koguda leivaisale ÕL kaudu klikke. Siis saab paremini reklaami müüa. Nii siiras on see pagulaste käsitlus K.Lusti poolt. "Ajakirjanik" K.Lust, palun ärge silmakirjatsege siin eksole
Heinar21. juuni 2015, 21:11
Eks neid ikka üle 1000 tule täpselt nii nagu 1940a. venelased võetakse veel lilledega vastu. Kui paljud meist teadis et eelmine aasta pea 200 neid tuli. Pensionäärid te olete end haigeks raband tööga terve elun ja sste 300eur,Nemad saavad 1000eur näkku midagi tegemata.Samas käib see ka kõigi teiste kohta kes teenivad vähe.Kui saadakse 1000 mitt millegi eest siis töötegija peaks saama 2000eur. Lepime kokku ja enne tööle ei lähe kui EEstlase alam palk on 1500 eur. Passivne töölt puudumine kestab nn kaua kui seadus vastu võetakse seda võidakse teha tunniga või 2 nädalga kauem valitsus vastu ei peaks samuti tööandjad.
axel21. juuni 2015, 21:01
aga pange need pagulased elama puki teele ja tiskresse, rohuneemele jne kohtadesse, kus "eliit" elutseb. pange valdo randperele naabriks, vaadake, kuidas hinnad kukuvad kõva kõminaga.
21. juuni 2015, 22:00
randperse ihkab neid karjakaupa igasse tuppa.
fui, kui piinlik21. juuni 2015, 20:56
kellegile? mis haridus lustil on ka? kolm klassi külakooli? häbenegu ometigi!
Mitte ainult kinnisvara21. juuni 2015, 20:38
Ega investeeringuid ei taheta samuti tehta riikidesse kus on palju negrosid
Rottweiler21. juuni 2015, 20:37
Kindlasti need üksikud, kes elusana üleüleüldse kuhugi Maarjamaal jõuavad, ei mõjuta muud, kui vaid "gillfestide" sagenemist nende ilmumiskohtades. Seega on mingi kinisvaraturu mõjutamine maaklerite "märg" unenägu. :-)
maakler21. juuni 2015, 22:46
Ei usu küll, et ükski maakler sellist und näeks ja sellest unistab. Pigem on see pagulaste naabruses elavate kinnisvaraomanike õudusunenägu.
maamees21. juuni 2015, 20:37
Ehk ei peaks muretsema,muidu sööja elab maal seni kuni teda ülal peetakse,kui ta aga tööle panna ja korralikult,et ise endale leiba teenida,laseb ta ise jalga paremaid jahimaid otsima,kui ta aga veel ühe korraliku valge lüpsilehma kätte saab ,on ta või sees.
vapper farmer21. juuni 2015, 20:36
võimud on jõuetud ja farmer peab üksinda enda maadelt neegreid püüdma. Ühe kuu jooksul püüdis vapper mees üksinda 50 illegaali. 30 illegaali üritas end ka sisse seada tema enda kodus, kust oli neid võimalik välja ajada ainult relvaga.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3133338/Farmer-wages-one-man-battle-against-surge-hundreds-i...
Mõnusaid puhkusereise kõigile!
Postinsine21. juuni 2015, 20:31
Kallis lust see on Inglismaa lõpu algus. Ja kindlasti sinu uks sõber ei ole inglismaa
peast kinnisvaramaakler21. juuni 2015, 19:58
ostke agaEesti perseaugus kortereid ja maju!buum ju!ja murjamid ostavad teie eest ära!nii et lollid eestlased!laenake end lõhki ja kolige maale!siin ju paradiis!statistikaandmetel ju 1000 euri neto!
fru21. juuni 2015, 19:50
Miljonivaade sõnnikuhoidlale??
maamees21. juuni 2015, 19:24
No küll meil ka leidub harimatuid ullikesi naisi,kes ühel päeval oma vanemad kodust välja ajavad,kui tited järgi on ,ning dzungli elanik sisse kolib,ja ülemere padrikust seitse naist ja sada last kaasa toob.
Hinnad kukuvad21. juuni 2015, 19:18
Vähe sellest, kui ümbruskonnas murjamipätid kolavad! Isegi seda korterit oleks raske maha müüa, kus nad sees on elanud. See on ju niikuinii ära lagastatud, tundmatute haigustekitajate spooridest ja parasiitsetest putukatest pungil. Isegi selliste naaberkorteris on väga ohtlik elada, sest iial ei või teda, milliseid tõbesid need levitavad, või milliseid mutukaid nende poolelt teie tuppa ronib. Ja kuidas saab üldse kontrollida, kas pole mitte need "pagulased" massimõrvarid, inimsööjad, terroristid, (laste)vägistajad, endised lapssõdurid, islamifanaatikud jne. jne. jne., Õudus kuubis oleks sellised, illegaalidest, naabrid1
totter olaf21. juuni 2015, 20:51
üksnes nende hulgas, kes ise siia tööle tulevad loomuliku migratsiooni kaudu, kindlasti mitte aga nende hulgas kes saabuvad sellise sundümberasustamise teel - need on kõik kõrilõikajad, kes oma naised, tütred ja õed maha müünud, et paadiraha kokku saada.
kinnisvara omanik21. juuni 2015, 19:14
müün pigidele kohe oma kinnisvarad maha,hea kui ostjaid oleks.
Onu Tommi onnike21. juuni 2015, 19:14
Vaikne kena kohakene
linnupesa sarnane
seal on savionnikene
murjanile kohane
21. juuni 2015, 19:10
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
21. juuni 2015, 19:16
väga paljud asulad oleksid õnnelikud kui sinna tuleks sadasid murjameid saaks majad maha müüa ja ise kuskile rahulikumasse kohta kiiresti.
to Jah21. juuni 2015, 21:18
Palju sulle maksti selle kommi eest ?
Vao pagulane tuleb appi tööle ? Hulluks läksid või ?
kinnisvara21. juuni 2015, 19:10
arvamus21. juuni 2015, 18:58
Kes see ikka ööpäev ringi kolavate ja mitte midagi tegevate tegelaste naabruses elada tahab ja vaevalt nad narkota elada suudavad, on mõni politsei narkoreid tehtud???
pigi21. juuni 2015, 19:00
villi21. juuni 2015, 18:55
...lugupeetud palgatud kodanikud, kes te olete spetsialistid Vao elanike hingeelu üle targutama, katsuge ikka oma kodus, köögis, pottide pannide ja pudruga hakkama saada..., samas aga pean tunnistama, et viimase paari nädalaga, rahva raha peal baseeruv kiidulaulu instituut jne., oleks küll õigem korraldada uus sisseatumis eksam instituuti- olen kindel, et tuleb ka eestmeelseid tudengeid...,
noobel21. juuni 2015, 19:02
ja mis õigusega sina siin vao kohta sõna võtad?? oled mõni pigi sealt või???
qft21. juuni 2015, 18:39
No kui teaduslikult rääkida, siis puhastverd brittideks võivad end hüüda vast ainult šotlased, waleslased, iirlased.....Kuid inglased on anglo-sakside järeltulijad (valdavalt)..
villi21. juuni 2015, 18:37
...täna juba lobjakas hoiatas, et kui mõtled teisiti siis - võta aru pähe ja vaata mis Leidole kaela keerati... , Vao hinnad tuleb korrutada kümmnega sest need ulualused ju ostab ära EL..., ja tühjaks ei jää ju kindlasti...
21. juuni 2015, 18:28
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Mida sa seal tarutad21. juuni 2015, 20:32
Vao oli kunagi armas eesti kohakene. Nuud on see paik muudetud mingiks rapaseks Somaalia asumaaks
121. juuni 2015, 18:21
Selle pildi järgi võib vist arvata kummas majas brikett ja kummas põlisrahvas elab?
valges 21. juuni 2015, 18:29
ja21. juuni 2015, 19:55
põlisrahva diskrimineerimissüüdistust pole veel esitatud??
mees21. juuni 2015, 18:18
Pole elanud Vaos aga kunagi kindlasti oli yks rahulik mönus alevik.
vaevalt21. juuni 2015, 18:59
eks ta paras vagu ole ma arvan
swags21. juuni 2015, 18:15
pigem elan telgis kui pigidega kõrvuti. rõve lihtsalt.
elad pigem telgis pigiga??21. juuni 2015, 18:29
swags21. juuni 2015, 19:12
sa pigiarmastaja oled tüüpiline rumalukene, kes puu taga metsa ei näe. ilmselgelt oli lause mõte selles, et pigem elada kuskil metsa alla telgis neist eraldi, mitte nendega ühes kortermajas, mis asub ühes külas vms tänaval. nüüd said aru? sinusuguste poolt vastuvõetud otsused rikuvadki kõik otsused ära, sest ei suuda aru saada.
mida saa kaagutad21. juuni 2015, 19:21
mis need pigid sulle teinud on ??rasssist oled või???
Ennem21. juuni 2015, 19:57
rassist, kui oma kodust väljatõrjutud eestlane!
Jõudis kohale?
swags21. juuni 2015, 20:02
reisi maailmas natukene. käi kasvõi soomes, rootsis. vaata, mis seal toimub. ka lääne-euroopast võiks õppust võtta. rassist? ei ole, rassist oleks siis kui loobiks pigisid kiviga ja lehvitaks plakatiga võllapuust. kas sa oled nii rumal, et sa ei saa aru lihtsast tõsiasjast, et kui selliseid tuleb eestisse palju, siis hakkavad siinsed kodanikud kannatama nende tõttu. vaata kasvõi seda baabat, kes saaremaal oma "suveniiriga" hakkas nõudma, et tema moslemist jõnglase kultuuriliste eripärade tõttu peavad kõik teised end muutma ja islami pilli järgi tantsima hakkama. kas sa kujutad ette kui sa reisid ise kuskile võõrale maale ning hakkad nõudma, et sinu järgi tuleb talitada? ei hakka ju. sellepärast ei tahagi selliseid siia. ma tahan normaalse inimese kombel elada, tööl käia ning vabalt end tunda. ma ei taha, et mind ahistatatakse näiteks töö juures kui kollektiivis on turban või pigi ja siis keegi ei tohi enam teatud asju öelda, mõelda, teha, süüa, sest see on solvav turbani või pigi jaoks, aga normaalne ja mittesolvav lääneliku kultuuri jaoks.
ok21. juuni 2015, 20:11
seni kui neid kohal ei ole nad ei saa midagi teha oota ära kuni nad on saabunud ja kirjuta siis
swags21. juuni 2015, 20:23
ainult loll astub ise ämbrisse. eesti, kes tahab olla esirinnas oma tarkuse poolest, peaks hoopis õppima teiste riikide vigadest, mitte ise samasugust viga tegema. kui juba on elu hukas, mida sa siis teed? kulistad nukralt nurgas tatti ja tõded, et tahtsime paremini, aga läks nii nagu ikka?
Mina21. juuni 2015, 20:43
võin ju rassist olla - SINA oled aga EAJ - negripe.e!
mida saa kaagutad21. juuni 2015, 21:21
Kas palgaline kommija ei suuda raha eest ka normaalset teksti kirjutada.
Õudust tekitavad ennast raha eest müüvad kommijad, kes on valmis rahvuskaaslasele noa selga lööma.
XD21. juuni 2015, 18:14
Selles pole kahtlustki. Mina ei sooviks sinna tasuta ka elama minna!
Pentu21. juuni 2015, 18:11
viinahinnad või???21. juuni 2015, 18:59
21. juuni 2015, 22:07
ei,naiste hinnad,pigid maksavad,saavad 1500 EURI kuus.