LAHENDUS: Dressid linnatänaval Miskipärast armastavad inimesed dresse nii väga, et spordisaalist hoopis rohkem külastatakse nendega poodi, kino, kohvikut ja peaaegu et teatritki. Tõsi, sport on moes praegu kõva sõna, kuid see ei tähenda absoluutselt mitte, et ühtäkki on lubatud dressidega kõikjal ringi käia. Foto: Jason Webber / Splash News
Ilu ja mood
20. juuni 2015, 08:00

Suurimad moeämbrid ja kuidas neid vältida! (3)

Võiks ju arvata, et suvi on moerindel rahulikum, sest kuna riideid on seljas vähem, on sellevõrra ka võimalus valikuga puusse panna väiksem. Kuid võta näpust, tegelikult tehakse suurem enamik moeapse hoopis soojemal ajal, mitte aga talvel.

Põhjus, miks talvel on vähem moe­apse, peitub ilmselt selles, et külma ilmaga ei vaevuta väga oma väljanägemise peale mõtlema, mis tähendab seda, et selle asemel, et silma paista, pannakse ennast lihtsalt soojalt riidesse.

Suvel aga üritatakse endast n-ö hull välja lasta, mille peale ongi tulemus väga sageli väga hull.

Vigu on aga teatavasti võimalik alati parandada ning riietuse puhul on see veel eriti lihtne. Enamasti piisab, kui midagi ära võtta või välja vahetada.

Et moeapsude tegemist üleüldse vältida ja juba toimunud katastroofe parandada, leiad altpoolt võimalused, kuidas oma erinevaid möödalaskmisi natukenegi paremaks muuta.