Nõid NastjaFoto: Kristjan Lepp / Kroonika
Inimesed
18. juuni 2015, 10:06

Nõid Nastja: lapsele pole vaja seksist rääkida

Nastjaga pööripäeva eel tulevikust rääkides tunnistab naise ausalt, et näeb vaid seda, mis talle huvi pakub, ja mõned teemad on talle lausa nii vastukarva, et ta ei soovigi tulevikku piiluda. 

Kõige kurvem on Nastja jaoks laste teema. Kui saaks, siis seda osa tulevikust ta ei vaatakski. Tütre emana on ta mõnikord lausa jahmunud, kui mõtleb, mida tänapäeva maailmas luuakse. "Ma ei osta kunagi oma tütrele Monster High’ nukke. Need on nagu surnud ehk siis zombie’d, keda müüakse kirstus. See on õudne! Lastele õpetab see surmaga mängimist. Jube! Ka osa multikaid on meie majas keelatud," võdistab Nastja õlgu. "Inimesed lasevad sel kõigel sündida. Lastelt võetakse lapsepõlv ja toimuvad seksuaalsed rünnakud. Seda on vaja karta, aga ega siin midagi enam muuda, mehhanism on läinud juba tööle. Ainus, mis aitab, on vaimne areng, ja see juba sõltub igast indiviidist endast."

Nastja sõnul röövitakse lastelt tänapäeval lapsepõlv ja pärsitakse nende seksuaalsuse normaalset arengut. "Kui juba neljandast klassist hakatakse seksuaalkasvatust tegema, pole see üldse hea. Lapsele pole üldse vaja seksuaalkasvatust. See on õudne ja mõjub hoopis vastupidi! Nagu kastreerimine. Vanasti ei teadnud lapsed sellest teemast midagi ja kui noormehel hakkas umbes 15–16aastaselt seksuaalhuvi tekkima, oli tema jaoks juba palja jalalaba nägemine erutav. Nüüd jutustatakse seksist juba lapsepõlves ja igal pool on avalikult paljad kehad näha, ei ole mingit saladust. Siis me imestame, miks tavaline seks enam ei eruta. Ainult imelikud asjad erutavad, tavaline naine pole enam huvitav," selgitab Nastja. 

Pikemat lugu Nastjaga loe ajakirja Naised 18. juuni numbrist!