Maria Katariina KuusingFoto: Daisy Lappard
Inimesed
11. juuni 2015, 09:33

Maria Katariina Kuusing nõidus juba lapsena

Igaüks võib saada selgeltnägijaks, ennustajaks või nõiaks, kuid mõned inimesed on justkui sündinud selle andega. Maria Katariina Kuusing on üks neist. 

Maria Katariin näeb ette tulevikku, suhtleb vaimude maailmaga, transformeerib energiaid ja aitab inimesi oma andega nii, et nad oleksid oma elus õnnelikud, rahul ja terved. Neiu on ema poolt rahulikku eesti ja isa poolt keevalist türgi verd. Ta mäletab, et juba päris pisikese tüdrukutirtsuna tegeles ta energiate juhtimisega. Loodus on talle alati heaks abiliseks olnud, loodusega kooskõlas ta ka tegutseb. Maria Katariina mäletab, kuidas ta kolme-aastasena nõidus ukse ees tuult ja palus vihma. Ta ütleb, et on väga tänulik oma emale ja vanaemale, et nad kasvatasid teda just nii, nagu nad kasvatasid, lastes olla ta ise.

"Kõigil lastel on universumiga ühendus, nende infokanal on avatud. See sulgub elu jooksul. Õnneks minu vanemad ei ole seda kanalit mul kinni tampinud," ütleb ta. 

Maria Katariina on noor, kuid oma vanust ta ei avalda. Võõrastele hakkas ta teraapiat tegema neli aastat tagasi, kuid tervendamise ja energiamaailmaga on tegelenud terve oma elu. Nägemine ja nõidumine on tema jaoks loomulik, kuid mitte teiste jaoks – sellest sai ta aru esimesse klassi minnes.

"Puutusin siis rohkem võõrastega kokku ja sain aru, kuidas tegelikult suhtutakse. Mõistsin, et teised pole sellised. Õnneks seletas ema mulle, et ei tohi lasta end sellest segada. Tema on mul lihtsalt kehastunud ingel. Hea hing. Ta hoiab mind väga ega lasknud mind muuta," selgitab neiu, kelle suguvõsas pole keegi maagiliste asjadega tegelenud.

Maria Katariina poole pöörduvad inimesed väga erinevate murede ja probleemidega. Päevas käib tema vastuvõtul tavaliselt 4–5 inimest, kiirematel aegadel ka kaheksa. Mõnikord teeb ta teraapiat ka Skype'i teel, kui inimene on kaugel või ei saa kohale tulla. Peamiselt ajendavad inimesi abi paluma suhteprobleemid, raha, armastuse ja tervisega seotud mured. Abi küsitakse ka poltergeistide ja needuste vabastamiseks.

"Armastus ja raha on inimeste eludes number üks. Seejärel tuleb tervis ja soov vaimselt areneda. Peamine probleem ongi selles, et inimesed ei julge teha valikuid iseendast lähtudes. Nad kardavad eksida, süüdistavad end, ei armasta end ja jäävad emotsioonidesse kinni. See teebki nad haigeks ja õnnetuks," selgitab tervendaja, et alles enesearmastusest saab alguse tervenemine.

Pikemat lugu Maria Katariinga loe ajakirja Naised 11. juuli numbrist!