Video: Mari Luud
Videod
5. juuni 2015, 15:28

ÕHTULEHE VIDEO | Laine Randjärv ehtekollektsiooni esitlusel: "Kui oled ise oma väljanägemisega rahul, siis sa meeldid kõigile" (11)

Täna esitleti Rocca al Mare keskuses kaupluses Eesti Juveel kodumaist ehtedisaini. Uue kuue ja näo saanud juveelikaupluse avamise puhul näidati ehtedisainerite Krista Lehari, Birgit Skolimowski ja Gvido Valickise koostöös valminud kollektsiooni Lummus, mis on inspireeritud eesti loodusest ja kultuurist. 

Modellidena astusid üles dirigent Veronika Portsmuth, poliitik Laine Randjärv, laulja Helen Adamson, muusik ja ettevõtja Rauno Kutti ning sportlane Egle Eller-Nabi.

Laine Randjärv, kes rääkis Õhtulehele, et igapäevaelus ta tegelikult väga suur ehete kandja ei olegi, esitles modellina ehtesarja nimega Pühendusega Pärdile. Randjärve sõnul oli temal kui muusikul suur au kanda just eesti kuulsaimale heliloojale pühendatud ehteid.

Paludes Randjärvel anda eesti naistele üks nipp ehete kandmise osas, vastas ta, et kõige olulisem on kanda ehteid, mis endale meeldivad. "Kui sa oled ise oma väljanägemisega rahul, siis sa meeldid kõigile," sõnas ta. 

Vaata videost, mis oli Randjärve esimene ehetega seotud mälestus ning millised on tema lemmikbrändid Eesti moemaastikul.