Foto: Neringa Rekasiute
Blogid
2. juuni 2015, 20:02

Mehed seebiks! (24)

USAs lööb laineid endise tipp-sportlase ja iidoli Bruce Jenner´i vabatahtlik naiseks hakkamine. Poseerib teine Vanity Fair ajakirja kaanel, implanaadid rinnas ja ´´saba´´ jalge vahel. Seda oli ammu hoomata, et nende abielus Kris Kardashian´iga olid püksid naise jalas. Nüüd siis on Bruce, vabandust Caitlyn, talle oma munad ka üle andnud.

Will Smith´i poeg Jaden kandis kooli lõpupeol kleiti.

Mõlemat uudist kajastab peavoolusemeedia kui tervitatavat progressi ja igati ilusat vikerkaarevärvilist eufooriat.

Kaks Leedu naisfotograafi, Beata Tiskevic-Hasanova ja Neringa Rekasiute, avaldsid hiljuti fotoseeria pisarais poistest. Nimetavad seda protestiks Leedu valitsuse poolt taaskehtestatud kohustusliku väeteenistuse vastu. Fotod on küll ilmselt Photoshopitud või siis on poistel lihtsalt kästud sibulat hakkida. Samuti on huvitav, et kõik modellid on hipsterid. No muidugi hakkaks nad ajateenistuses nutma, kui peavad pea nulliga nudiks ajama ja neid pudelikorgi suuruseid kõrvaaugu prunte enam kanda ei saa. Ma ükskord nägin ühte noort kutti, kellel see kõrvalesta auk oli prundiga suureks venitatud aga prunti sees ei olnud ja see roosa kõrvalest lotendas sedasi tühjalt ja haledalt. Paistis välja täpselt nagu vagiina.

Tolerastiast olen ma kirjutanud juba varem ega hakka siinkohal üle kordama habemetega eurolaulikute ja feminatsidega seonduvat. Tahan ainult küsida, mis te arvate KELLE jaoks on lõpp-kokkuvõttes meeste peedistamine kasulik? Miks on just praegu oluline maha materdada klassikaline maskuliinsus? Kelle huvisid teenib see, et elimineerida tõeline ja tugev võitleja? Ma ei heroiseeri palgasõdurit, kes etturina kusagil võõral maal pankurite sõdades tsviilelanikke maha notib ja tasuks post-traumaatilise sündroomiga ja mõningate jäsemeteta koju naaseb, vaid tõelist võitlejat, kes oma kodu kaitseks on valmis relva haarama või julgeb õhtusel tänaval oma daami koju saates huligaanile ilma pikema jututa vastu lõugu anda. Kes võib küll puud kallistada aga oskab seda vajaduse korral ka maha saagida. Kes ei pea oma mehelikkust tõestama mitmele naisele lapsi tehes, neid ühtegi kosimata, vaid julgeb oma õlgadele kanda võtta perekonnapea rasked kohustused. Kes ei tao gorillana vastu kummis rinda ja nõuab respekti, vaid teenib selle välja oma tegudega.

Kelle huvides on väljasuretada loomulikult jätkusuutlik perekond, kus teatavasti veri on paksem kui vesi?