. Foto: Vida Press
Ilu ja mood
18. mai 2015, 09:27

Juuksevärv räägib nii mõndagi naise seksinäljast ja paljust muust! (10)

Isegi siis, kui sa ise vaikid kui haud, räägivad juuksed nii mõndagi naise seksuaalaktiivsuse kohta. Vähemalt väidab nii äsjaavaldatud teaduslik uuring.

Tuleb välja, et seda, kui osav on keegi linade vahel, on võimalik välja lugeda vaadates inimese juuksevärvi, kirjutab Redbook Magazine. Väidetavalt saab paljalt selle järgi, kas naine on brünett, blond või hoopis punapea, teha järeldusi, kui seksuaalselt aktiivne ta on või kui leidlik ta linade vahel olla võib.

Näiteks pidavat punapead olema kõige seksinäljasemad naised, mistõttu harrastavad nad linade vahelist gümnastikat ka kõige tihedamini. Ühtlasi väidab Saksamaal tehtud uuring, et meeste jaoks on nad kõige ihaldusväärsemad ning seksikamad võrreldes blondide ja brünettidega.

Brünetid seevastu pidavat voodis kõige osavamad olema, kuid ei ole nõus oma oskuski sugugi kergekäeliselt teistega jagama. Selleks, et brünetiga voodisse saada peab kõvasti vaeva nägema, kuid see pidavat seda väärt olema.

Blondidega on aga voodis kõige põnevam olla, sest nad pidavat väga leidlikud olema. Samuti lähevad nad kaasa nii mõnegi hullu ideega, millest brünetid ja punapead kuuldagi ei taha.