Pluus-Mango, püksid-House, kaelakee-Seppälä.Foto: Mirko Aus.
Väike moeajakiri
13. mai 2015, 09:00

Mida kanda kohtingul?

Nädalalõpp juba vaikselt koidab, sul on reede õhtuks kohting planeeritud ja nagu naistel ikka, pole mitte midagi selga panna? Kui nii, saad siit postitusest abi! Kui ei, loe ikka ja mine kasvõi mõne hea sõbrannaga reede õhtut tähistama!

Kandsin seda komplekti eelmisel reedel, mul oli väike kohtinguõhtu. See riietus on üheks randevuuks väga sobilik - piisavalt tagasihoidlik lihtsa õhtusöögi jaoks, piisavalt eriline selleks, et minna pärast magustoitu sööma ja mõned kokteilid teha. Kusjuures me tõepoolest sõime magustoitu mujal, sest Tartus lihtsalt on nii, et Werneri kookide vastu ei saa miski siin maailmas!

Selle pluusi sain Mangost, kui Barcelonas käisin, ja see on tegelikult vist üks lemmikriideesemeid mu kapis. Mitte, et ma seda väga palju kannaksin, see vist oli ainult teine kord, kui see pluus mul seljas oli, aga kui ma selle selga panen, tundub see nii erilisena ja paneb mind ennast ka eriliselt tundma. Loomulikult on see vahva sats seal allosas ka vägagi lõbus!

Nabapluusidega on see asi, et kui just ei ole muusikafestivalile minek, on neid päris keeruline ülejäänud garderoobiga sobitada. Kuna ma pole ka just julgeim riietuja, siis valisin pluusile kindla kaaslase - mustad teksapüksid. Ideaalis oleksid need püksid muidugi ka kõrge värvliga, aga kahjuks mu riidekapis selliseid praegu ei ole. Kuigi kui aus olla, siis mulle meeldibki, et nabapluus oma nime õigustab ja pisut ka nabal laseb välja paista. 

Kujutan ette, et suvel oleks seda pluusi väga kena kanda näiteks mõne heleda pliiatsseeliku ja kõrgete kingadega - selline Dolce & Gabbana vaimus naiselik komplekt. 

Seniks kuni suvi veel päriselt kohal ei ole, jään ootama teie mõtteid nabapluuside ja nende kandmise kohta!