pluus- PTA, seelik- Style MoiFoto: Piia Õunpuu
Väike moeajakiri
7. mai 2015, 17:54

Lillemuster valitseb edasi!

Ma ei olnud ammu ühelgi korralikul moeüritusel käinud, seega eelmisel nädalavahetusel sõitsingi Tallinnasse selleks, et laupäeva õhtupoolikul Marimo kevadsuvisele moesõule pilk peale visata.

Kollektsioon oli väga naiselik ja armas, lihtne ning trendikalt pastelsetes ja mahedates valgetes toonides. Õhtulehe galeriid kogu kollektsioonist saad vaadata siit

Eelmine laupäev, kui show toimus, oli meeletult vihmane, hall ja morn päev ning sellele kontrastiks otsustan riietuda eriti kevadiselt ja kanda oma suurt lillelist seelikut. Seda seelikut olete blogis juba täitsa varakevadel näinud, aga seekord sai seelik oma õiget elu elada ja puudel olevate ilusate õiekestega mõnusalt sobituda.

Koos lilleseelikuga kandsin üht väga klassikalist valget särki, mille sain kunagi aastaid tagasi PTA poest. PTAd pole isegi olemas enam! Särgi kraed sobis hästi kaunistama minu uus Mink by Kaari lillepross, mis on muideks imeline Eesti käsitöö.

Loomulikult ei saanud ma sellise ilmaga lubada ainult pluusi ja seeliku väel väljaminemist ning tahtsin ma seda või mitte, aga mu nahktagi andis mu riietusele veel paraja koguse ägedust juurde.

Selline kooslus sobis hästi poolpidulikule üritusele, kuid lillelise seeliku ja lihtsa valge särgi kombinatsioon sobiks imehästi ka ükskõik millisesse kontorisse. Selliseid pikema lõikega seelikuid ei tasuks ka karta, kontskingi kandes ei "upu" keegi seelikusse ega näe liialt lühike välja. Lisaks on need sel kevadsuvel päris trendikad, nii et unustage mini ja laske midil enda kappi tungida!