Amanda Hermiine KünnapasFoto: TV3
Inimesed
7. mai 2015, 14:30

Amanda Hermiine Künnapas kogub tuntust kuulsa ema abita

Seriaali "Keeris" noore näitlejanna Amanda Hermiine Künnapase elu on maast laeni ja hommikust õhtuni täidetud näitlemisega. 

"Teatrilaval olen olnud, aga kaamera ees ja seriaalis pole varem õnnestunud osaleda. Näitlemine on mind alati huvitanud. See on juba varakult kodust kaasa tulnud," muigab Amanda Hermiine. Pole ka ime, eeskuju on ema Piret Kalda näol ju olemas.

Emaga on Amanda Hermiine teatris kaasas käinud juba väiksest saati. "Isegi kui ma ei oleks näitlemisest huvitatud, siis see on minuga kaasas juba sünnist." 

Seriaali Lillit mängima sattus Amanda Hermiine täiesti juhuslikult ja kuulsa emaga pole see mingil moel seotud. Kui sarja tegijad küsisid Mirko Rajase käest mõne noore näitleja kontakti, soovitas ta Amanda Hermiinet, kes oli Mirkole silma hakanud Vanalinna Hariduskolleegiumi teatriklassist. "Õnneks ei viinud nad mind emaga kokku. Mul oli hea tunne: jess! Sain kuidagi teistpidi selle rolli!" on Amanda Hermiine rõõmus, et teda tema enda talendi tõttu hinnati. 

Telega kaasas käivat kuulsust neiu ei pelga. Tõdeb hoopis enesekindlalt, et kuulsus käib selle ametiga lihtsalt kaasas. "Paar korda on ikka ligi tuldud, aga see ei häiri mind ja seda ma taga ei aja. Ma teen seda näitlemise, mitte kuulsuse pärast. Ema on mulle õpetanud, et ära pane tähele ja tee oma asja." 

Pikemat intervjuud Amanda Hermiinega loe ajakirja Naised 7. mai numbrist!