Foto: Arno Mikkor
Ilu ja mood
4. mai 2015, 11:00

GALERII | MARIMO esitles kevadsuvist kollektsiooni "Morning Star" (1)

Laupäeval kogunes üle 350 moegurmaani Telliskivi Loomelinnakusse, kus Vabal Laval toimus MARIMO kevadsuvise kollektsiooni "Morning Star" esitlus.Käsitööna valminud kollektsioonis „Morning Star" on materjalidest peamiselt kasutusel puuvillad ja täissiidid ning värvidest domineerivad valge, lavendlililla, kollane, beež ja must. Brändi disaineri Mariliis Soobardi sõnul kannab "Morning Star" endas samu väärtusi, nagu MARIMO senised kollektsioonid, pakkudes mitmeti kombineeritavaid ja kvaliteetseid rõivaid iseseisvale ja enesekindlale naisele.

"Tore oli ka see, et seekordse kollektsiooni suurimaks inspiratsiooniks olnud rahu ja armastust täis suvehommikute emotsioon kandus ka esitlusel käinutele edasi – teame juba vähemalt kolme inimest, kes kollektsioonist endale suveks pulmakleidi leidsid," lisas Soobard.
Esitluse eel pakkus visuaalset võrratust tantsutrupp "Ilmatud". Modellide soengud sättis ghd, meike tegi Make Up Store ning sukkade ja kingade eest hoolitsesid Sokisahtel ja Vivian Vau. Keelekaste eest hoolitses Beefeater ning suupistete eest Foody Allen.