Blogid

Miks mul on Sauna tänaval sama alaväärne elada kui Madruse tänaval! (121)

LISA KOMMENTAAR

ummamuudu6. mai 2015, 16:04
Uskumatu,kui palju mula ja hala.Ainult paar normaalset kommentaari.
Mina1. mai 2015, 23:03
Nimetaks selle tänava ümber IDIOODI tänavaks, sest sellised tegelased elavad seal
Mina1. mai 2015, 23:03
Nimetaks selle tänava ümber IDIOODI tänavaks, sest sellised tegelased elavad seal
detroit30. aprill 2015, 22:44
usin- sel poola daamil oli ilmselt kindel plaan teid ära lõpetada, aga ta ei osanud arvestada idabloki organismi vastupanuvõimega. Kodus majoneesi tegemist tuleks vist vendadelt prantslastelt uurida, sest kas mitte majoneeside eesliide "provansaal" Provence piirkonnale ei viita?
Igatahes minu loogika järgi peaks niisuguse lusika ja hammaste külge kleepuva majoneesi saama siis kui algkomponentidele paras sorts pähklivõid lisada / oli see ikka pähklivõi... no see sodi, mida inimesed ei söö, aga ameerikas armastataks ja leiva peale määritakse. Mõnel võib tekitada lämbumisrefleksi, seetõttu humanistlikel kaalutlustel Guantanamos ei serveerita/
uurer.3330. aprill 2015, 19:49
Kui Madruse tänav ei meeldi, nimetage siis ümber KOTERMANNI tänavaks - see tegelane on ikka vanade laevameeste suus populaarne kuju.
30. aprill 2015, 12:27
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Katrin Rauk1. mai 2015, 04:00
te võibolla ei nõustu minuga, kui Madruse tänaval elamine on alanadav ja see ei tee mingit au.
Madruse amet on kõige alandavam amet maailmas. sama alandav nagu koristaja, kokk või geiser. See ei ole normaalne.
loomulikult ei taha inimesed elada sellisel tänaval.
Või tahab keegi elada Koka või Geisri tänaval?
Miks mitte siis juba krafi tänaval?
usin lugeja30. aprill 2015, 10:44
tahaksin teid manitseda mitte teemast väljuma, ehk räägiks ikka sakummist ka. eile näiteks valmistas üks poola daam pealevõtukaks hunniku võileibu suitsuvorsti, paprika ja keedetud munaga. kõige krooniks hellmansi majoneesi. seda närides hakkasin mõtlema, et ise peaks ju ka kodus majoneesi teha saama. teeks sellise kreemja ja paksu, et lusika küljest isegi raputades ära ei tuleks. on keegi ise teinud kodust majoneesi???
kurr30. aprill 2015, 02:25
katsi eluasemelaen on arvatavasti võetud 30-ks aastaks. no kats on siis juba üle 60 aasta vana. isegi maire aunaste sai aru, et ega selles vanuses enam teles midagi teha pole. kats, katsu siiski oma tutvused poliitikute seas üles soojendada. tuleta kasvõi edgarile meelde, kuidas sa talle südame pildiga pühendusega raamatu läkitasid...
HM30. aprill 2015, 00:22
Lusti pilt on väga ilusast stiilsest majast. Need Kvissentali karbid on tuimad, Isegi Tartu vangla näeb parem välja.
Karbi tänav?
detroit29. aprill 2015, 22:36
Eino, tuhat vabandust selle 13.26 postituse pärast. See on kui südaöösel unise peaga kirjutama hakkad / tuleb meelde, kuidas kunagi kadund dishi vale kellaajaga haneks tõmbasin/
Poolkirjaoskamatuse all pidas lugupeetud kaaskommenteerija ilmselt silmas väljendit "brilliandid" .
Mu igapäevane suhtluskeel ei ole eesti keel ja lisaks suhtlen veel härrasmeestega, kes oma roosade käekestega on võimelised raudteerelsse sõlme keerama. Enesestmõistetavalt kasutavad nad kõigi probleemide selgitamiseks ainult ühte kolmetähelist sõna - tipa; "nahhuja tohhuja zahujaril! Othujar polovinu na .. hui!"
Seepärast on tähelepanelikumad filoloogid ilmselt mu tekstides russismide jõge täheldanud ja asi liigub tõesti hukatuse poole. "brilliantid" on padutoores tõlge venekeelsest sõnast "brilliantõ"
Aga kõik muu oli seal õige.
.
Kokkusaamise kohta mainiks ka niipalju, et ärge üritage teha midagi maavillast.
Kats on teatavasti globaalse haardega kirjanik ja jüngreid on igas ilmanurgas. Kasvõi Austraalia Raili, kes Katsi siin kommentaariumis kogu maailma kurjuse eest kaitses. /mitte segi ajada Eltsi lemmiku Austraalia Airiga/
Mismoodi te ütlete talle, et tule juulikuu teisel pühapäeval Klooga randa?
Viimati vist üritati venitada kirikut keset küla ja määrata kohtumispaigaks Florida. Siis hakkas jälle krissu pirtsutama, et seal on nii liivane ja ta ei saa oma suuskadega otse treppi sõita ning sinnapaika kõik jäigi.
Kusjuures ma isegi - see peaks vist Kolmas Maailmasõda olema, et ma oma jala USA pinnale tõstaks. Või kui Kats just innustab isikliku eeskujuga ja tuleb päevitusriietega randa.
äkki paneks siis - staarmadruse tn.29. aprill 2015, 16:54
Oleksid Tartu lollidemaa elanikud rohkem rahul.
Meil Tlns oma lollidemaa. Eks iga linn pea oma lolle taluma.
Või siis hr. advokaadi auks Pilve all või siis Pilve peal 15.
msi raha lugemisele29. aprill 2015, 15:03
täiesti juhuslikult õpetati vanasti psühhiaatriat ka väljaspool arstiteaduskonda. olen teatud mõttes katsi hingesugulane ja eelistan kerget elu. väikse erinevusega - arvan, et seda on võimalik saavutada ka ilma rikaste meeste abita. niiet midagi nii rasket nagu arstiteadus poleks ma elu sees õppima hakanud. seega puudus võimalus ka käe ajamiseks patsiendi taskusse või mujale...
Elts29. aprill 2015, 12:07
Kas Kats ikka elab Sauna tänaval?Kas Katsi ostetud kinnisvarad on elamiskõlblikud?:))Mis sai tema ostetud talust Võrumaal?Mis viga on Sauna tänava nimes?Ma isiklikult ei pööra nimedele tähelepanu,sest nimi ei riku meest vaid iga inimene peaks olema nime vääriline!:)))
29. aprill 2015, 14:03
Kats elab Lasnamäel Majaka tänaval koos Indrek Meltsasega.
tean inimest, kelle perekonnanimi on Sauna, kas ta peaks ennast nüüd üles pooma või?29. aprill 2015, 15:28
See lollikari ei väärigi mingit muud tänavanime, kui juba tippadvokaadi palkasid. Järgmiseks nimeks saab Prussaka.
Valvemiilits+29. aprill 2015, 00:43
Tartu jõelaevandus pole välja surnud ühtigi, küll võib seda aga peagi olla ajakirjanik, kes jalgrattaga julgeb tänava peal sõita, ajavad lapikuks, nagu konna.
aqua28. aprill 2015, 22:13
Ja huvitav, kes elavad Lastekodu tänaval?
Radist28. aprill 2015, 18:51
No ütle seda häda ja viletsust - või tänava nimi on kellelegi alandav? Asjasse on kaasatud juba tippadvokaat ja keeleinstituudi ekspert isegi. Et kas "madrus" on eesti keele reegleile kohasem kui matrossov? Esmalt arvasin, et see on nali, aga tundub, et mõnel tegelasel on siiski tõsi taga.. Aga tühja sest Madrusest - minu poolt talle jõudu vägikaika vedamisel.
.
Oleksin ma põline kalamäelane, saadaksin ka Sauna tänava üle vinguja kohemaid kuu peale, kui see oleks mu põlist aadressi muuta tahtev uusasunik. Katrin Lusti ma ei saada. Tean teda selleks juba piisavalt kaua, et blogijuttu läbi näha - see on teemat aasiv paroodia!
Päris 28. aprill 2015, 17:53
lõbus on teada, et raha ikka intellekti ei tõsta. Aga ikka on uskumatu, et nii rumalaid inimesi üldse olemas on?! Ehitagu endale nelja torniga kolmekordsed lossid, siis saab ehk Lootsi tänava naabritele ülevalt alla vaadata js enesetunne kohe tõuseb:-)).
msi28. aprill 2015, 16:13
omal ajal kiitsin ma katsi, et ta on osanud muretult elada, pole pankade ori. aastaga on tõesti palju muutunud. nüüd on tal kaelas ligi 2 miljoni kroonine laen. kasutan nimelt vääringut kroonides, et laenu suurus oleks paremini hoomatav.
juba setumaa talu ost oli ebapraktiline, aga vastas katsi võimalustele. kuidas loodab ta oma pooljuhuslike vabakutselise inimese sissetulekute juures sellise hiigelvõla tasumisega hakkama saada? alati võib muidugi loota meeste peale. aga eelmisel aastal hirmutas ilmselt just nii hulljulge tegutsemisega ära oma unistuste mehe, kuulsa ja rikka...
mulle õpetati ülikoolis veidi psühhiaatriat. ühte nähtust nimetati siis maniakaal-depressiivseks psühhoosiks. maniakaalse faasi ajal oli inimene lõbus ja energiline, kuid võis suurusehullustuse hoos laostada perekonna.
Pole kuulnudki,28. aprill 2015, 17:29
et psühhiaatria loengus teiste inimeste raha lugemist õpetati.
Raha lugemine,29. aprill 2015, 00:53
on üks tänamatu töö, ma oletan. Aga lugemist võib õppida seal loengus. Patsientide taskusse kätt toppides näiteks. Või mujale...
kurb tõde28. aprill 2015, 18:12
Maniakaal-depressiivseks psühhoos on päris täpne. Ega talle ilmaasjata autojuhi lubade saamise keeld psühhiaatrite poolt peale pandud pole.
karm tõde28. aprill 2015, 18:15
Maniakaal-depressiivseks psühhoos on päris täpne. Ega talle ilmaasjata pole autojuhi lubade saamise keeld psühhiaatrite poolt peale pandud.
to "Pole kuulnudki,"28. aprill 2015, 19:16
Kui tahad msi üle iroonitseda, siis rahalugemist psühhiaatrialoengus ei käsitleta tõesti. Kui ei taha Katrin Lusti blameerida, siis selgita ta odavaid kinnisvaraoste. (Jutt kiskus Sulle vist arusaamatuks, aga katsu keskenduda peegelirooniale)
detroit28. aprill 2015, 22:00
Kats mängib tõusvale turule ja loodab aasta pärast 3,5 miljoni eest maha müüa. Kes ei riski, see shampust ei joo olen vähemalt mina teda alati manitsenud. Kaotada pole tal nagunii midagi, sest hinge taga on ainult kari petetud mehi ja hunnik tühjaksjoodud pudeleid. Huvitav on hoopis, et kesse Katsile raha andis - teaks ise niisuguse naiivikuga ettevaatlikum olla.
usin lugeja29. aprill 2015, 00:42
detroit, sul mälu veab väheke alt. mõned aastad tagasi sai kats lausa miljonäriks, nagu blogist lugeda oli. äi vist andis saba või midagi sihukest.
Tarkovski " Nostalgia"29. aprill 2015, 01:24
Teen ettepaneku korraldada katsi blogi vanade austajate kokkutuleku kuskil mere ääres männimetsas. Tore oleks näost-näkku mõtteid vahetada!
NB! See polnud mõeldud irooniana29. aprill 2015, 01:56
...põnev oleks tõesti kohtuda
detroit29. aprill 2015, 13:26
Eeeeei, ma nagu mäletan, et ämm peitis need briliandid ära, mis pärast äia surma õigusega Katsile oleksid pidanud kuuluma. Kinnisvaramaakler varastas maja lagedaks ja Aadam pani jooksu. Siis oligi Kats nii põhjas, et pidi ennast toidu eest Meremäe valda sisse kirjutama.
No nüüd on igatahes tore lugeda, et jälle järje peale hakkab saama, aga kreeditoridele see hästi ei lõpe.
Kes on29. aprill 2015, 15:38
See poolkirjaoskamatu, aga irooniline rüütel?
Maailma ümin29. aprill 2015, 16:12
Näib, et tänapäeval on isegi vale-Detroit võimalik. Asjad lähevad alla, nagu Tolkieni raamatutes. Kardan, et pole katsi blogil enam pikka pidu
Analüütik29. aprill 2015, 18:57
Kats on avastanud uue nipi - kaaperdab tuntud blogi kommenteerija nime ja hakkab selle all oma segast mula peksma.
Selma Sigasilm 28. aprill 2015, 15:35
Nendele Tartu ahvidele sobiks Solgitoru Põik.
Aga28. aprill 2015, 17:26
ega solgitoru süüdi pole, et ta solgitoruks loodi. Võib olla tahtis temagi orelivileks saada.
Ajakohaselt28. aprill 2015, 14:54
Eesti endistele pärisorjadele sobiks tänavanimedeks uue seisuse kohaselt Eliidi tänav, Maailmameistri põik, Missi bulvaar, Printsi puiestee, Ajuhiiglase, Pankuri, Liiakasuvõtja, Mullivanni tänavad. Madruse, Töölise ja Sauna uulitsad tuleks täiesti ära kaotada.
Mann jätkab28. aprill 2015, 14:40
Ja kui on mark/piinlik taksot Madruse tn-le tellida, siis võid ju alati naabertänaval elava naabri tanki lükata ja takso sinna tellida. Saad jätta rikkama ja uhkema inimese mulje. Takso tellitud, lippa aga naabertänavasse. Ega need majad ei ole nagunii suurem vaatamisväärsus, mdia taksojuhid näha tahavad. Või Madruse tn-a nimi muudab ka maja välimust? Pootsmani tänav muutis pappkasti lossiks?
Oehhh ... annan teile õnnetutele andeks, sest taandareng on ka areng.
Mann28. aprill 2015, 14:36
Matsliku käitumisega "rikkur" ei saagi kunagi aru, mis roll ikka madrustel tegelikult on. Tõesti on häbi sellistega meie ilusas Tartu linnas elada. Tehku omale mingi rajoon ja nimetagu Rikkuri tn-ks, Ego tn-ks või mis iganes, mis nende ego tõstab ja toidab.
kallivõitu virin28. aprill 2015, 14:20
Inimestel pole vist midagi muud teha, kui see nimenorimine. Paneks siis nimeks Kõhttaevapoole, Palmiall, Elunagulill...vms.
Milles küsimus28. aprill 2015, 13:51
su isa olevat juba vene ajal miljonär olnud, tead isegi, kust rahavoog tuleb, et Hispaaniasse villa osta.
nupsik28. aprill 2015, 13:05
Oleksin õnnelik kui elaksin selles Sauna tänava majas,igati lahe vana maja.Äkki tahaksid Madruse tänava inimesed Junga tänaval elada.Üks nimetatud tänava elanik oli sellega nõus,raha eest ikka tarkust ei osta.LOL.
Tont28. aprill 2015, 12:49
Paneks hoopis Marduse, küll siis naabrid kardaks.
esimest28. aprill 2015, 12:47
korda olen Lustiga nõus
28. aprill 2015, 12:32
Jah, Piraadi oleks päris hea!
28. aprill 2015, 12:30
Ja isegi Berliinis elavd sajad inimesed invaliidi tänaval..
Vaadates juuresolevat pilti.28. aprill 2015, 12:05
Lust sa elad prügimäel ve ?
järelsus28. aprill 2015, 12:11
Kõik Sauna tänava inimesed elavad prügimäel
ohoh28. aprill 2015, 17:11
Kui pildil olev on kogu Sauna tänav, siis on see ikka ilge urgas. Hullem kui prügimägi.
29. aprill 2015, 23:31
Nii lihtne ongi.28. aprill 2015, 11:56
Tänava nimele tuleb lisada "OASIS of the SEAS MADRUSE."(maailma suurima reisilaeva madruse.)
Kõik, kes te siin tänaval elate!28. aprill 2015, 11:06
Mina aga elan Madruse tänavas ja olen uhke, et tänaval veel ei ela.
to : Tartlane28. aprill 2015, 10:29
üks variant on ASS ! =D
naisuke28. aprill 2015, 10:26
elasin Helsinkis tänaval - mis asus Tuorinniemis - ja tänava nimeks LAIVALAHTINKAARI - KATU ! :p ehk et see Madruse on ikka vinge nimi ju ! mina rikkur oleks ja seal elaks. ma kutsuks veel Tätte-Matvere tandemi sinna esinema ka :-) ja teeks vägeva peo kogu tänava peal ! sest nimi on ju vinge ! elan juba pikki aastaid aga eestis väike-linnas ja tänava nimeks on Supluse ! :) Madruse oleks ikka palju uhkem ju ! vana ja auväärt amet ikkagi :-) mina neist rikkuritest sotti ei saa - kohe kuidagi ei saa ! nagu näha. siis raha olemasolu ei garanteeri veel ajude olemasolu ! edu neile muidugi :pppppppp IRW
elanik28. aprill 2015, 10:21
Kuna Te oma maja poole pilti ei teinud, siis loodan, et Te ei kasuta edaspidi kõrvalasuval kinnistul olevat väljapääsu hoovist, vaid väljute Sauna tänavale oma maja uksest. Väljapääs, mida kasutate on nõukogude aja jäänuk. Vene aeg on ammu läbi. Loodan, et oma majaühistu koosolekul otsustate, et teete väljapääsu samasugusest kangialusest, mis asub Teie maja kinnistul.
To elanik28. aprill 2015, 20:39
Laske ikka Katrinil oma hoovist läbi minna, võib-olla teiseltpoolt ei saanud nii ilusat pilti, vaatamata sellele, et majad on räämas.
probleemi28. aprill 2015, 10:20
lahendus on lihtne ja vaidlused lõppevad kui panna "NIMETU"
Laevarott28. aprill 2015, 10:01
Kui Madruse tänav ei kõlba, aga tänavanimi peab laevandusega seotud olema, siis võiks tänava nime leida muude laevapere väärikate asukate hulgast. Nt Laevaroti tänav - kõlaks ju uhkelt?
JUSS28. aprill 2015, 09:48
Keskaegsed linnasaunad olid mitte ainult ihuharimise, vaid ka muidu lustliikud paigad. Seal käidi näiteks ka kallimaga kohtamas. Leotati end koos laias kaheinimese vannis ja kelner serveeris sinna jooke ning hõrgutisi. Kel kallimat kaasa võtta polnud, sai naisterahva ka kohapealt. Nii seljapesijaks, massööriks ja enamakski veel. Äärmiselt lustilik ning populaarne paik oli.
See tarkus28. aprill 2015, 10:33
pärineb ilmsesti Hargla Melchioridest? No selle kallal on kõva tööd tehtud jah, aga mitte kogu aeg ei olnud see asi nii lõbus, oli ka pikemaid kruvide kinnikeeramise aegu. Eriti hulluks läks asi varauusajal, st reformatsioonist alates - siis ei olnud Lustile enam kohta :(
to See tarkus28. aprill 2015, 17:16
Ega siis ainult Hargla keskaja linnakombeid kirjelda. Soovitaks lugeda ka pisut tõsisemat kirjandst. Teaduslikumat. Kirikule olid liialt vabad ja lustlikud linna saunade kombed muidugi pinnuks simas. Aga keskaja sauakultuurile panid lõpliku põntsu kaks pea üheaegselt mõjuma hakanud faktorit. Nii reformatsioon ja luterlike pastorite fanaatiline rangus. Aga samas ka suguhaiguse süüfilise levik, mille konkisdatoorid olid Ameerikast Euroopasse toonud ja mis mõnekümne aastaga ka Maarjamaale välja jõudis. Aga saunad olid suurepärane koht selle haiguse (tookord nimetati seda "kuritõveks") levikuks. Noil aegadel oli süüfils sisuliselt surmahaiguseks, millele ei tuntud mõjusat ravi. Seepärast muutusid saunad ebapopulaarseteks ja mõnelgi pool need sisuliselt keelustati.
Kõik28. aprill 2015, 11:22
on õige aga mis puutuvad ühte tänavanimesse keskaegsed saunakombed?
Keegi28. aprill 2015, 15:25
oletas ilmsesti, et kunagi oli seal saun.
to Keegi28. aprill 2015, 17:21
Eks nii see kunagi oligi. Tänavate nimetused tekisid enamasti seal paiknenud olulistest asutustest või tunnustest (Pikk tänav, Lai tänav, Pikk jalg, Sauna tänav, Talli tänav, Rataskaevu tänav, Müürivahe tänav, Pagari tänav, Raekoja plats j.n.e.)
JUSS28. aprill 2015, 09:46
Keskaegsed linnasaunad olid mitte ainult ihuharimise, vaid ka muidu lustlikud paigad. Seal käidi näiteks ka kallimaga kohtamas. Leotati end koos laias kaheinimese vannis ja kelner serveeris sinna jooke ning hõrgutisi. Kel kallimat kaasa võtta polnud, sai naisterahva palgata ka kohapealt. Nii seljapesijaks, massööriks ja enamakski veel. Ilmselt ka erootiliseks massaažiks j.n.e. Äärmiselt lustlik ning populaarne paik oli.
?28. aprill 2015, 09:40
SAuna tänav. Seega vahest ehk saunameeste ja saunanaiste tänav? Kui nii, siis muidugi tõusikuid alavääristav nimetus.
usin lugeja28. aprill 2015, 09:38
ega igasuguste asjade nimedega tulebki ettevaatlik olla. kui nimi väga keeruliseks läheb, siis ei saa enam halligi pärast aru, mis toimub. omal ajal kui naabrimees kaheksanda tütre sai, käisin poes peolauale sakummi valimas ja kurgipurkide vahelt leidsin sellise peene hoidise, kuhu peale oli kirjutatud- kornishoonid. mingil põhjusel oli see uhke produkt tavaliste marineeritud kurkidega samasse riiulisse pandud. noh, kuna sündmus oli pidulik, otsustasin peene hõrgutise ära osta. õhtul kui teab-mitmes-pudel juba hakkas tühjemaks saama, tõin pidulikult haruldase hõrgutise lauale, et muu seltskond ka nooblima rahva suupisteid maitsta saaks. naabrimees maitses ja käratas, et - "päris hää kurk, aga mes nad kuramused sest nii väiksena ära korjasid, tea kas hakkasid öökülmad tulema või?". maitsesin ise ka- kurk mis kurk. oleks seda teadnud, oleks ehk hoopis ühe suitsulesta võtnud või midagi. nii et olge nende peenikeste nimedega ettevaatlikud.
Nüüd saan Lustile küla minna28. aprill 2015, 09:20
Kui ikka peab rõhutama......28. aprill 2015, 09:10
Pange siis "Paksu Tengelpunga tee". Siis kõik ikka teavad, aga ärge jumala eest majja laske kedagi, võivad avastada veel, et kõik on odavast kipsist.
Tädi Maali28. aprill 2015, 08:56
Vene Katrin Lust! Mul poleks häbi elada ükskõik millise nimega tänaval, aga selle Sauna tänava maja hoov ja majad, kuhu Sa olevat korteri ostnud, on küll jube urgas! Said vist ilma rahata sellises majas korteri! Mina poleks küll sellisesse ümberkukumisel olevasse majja sentigi maksnud!
28. aprill 2015, 11:51
Mis see sinu asi, kus tema onostnud korteri, ja kuidas see puudutab Sauna tänava teisi inimesi?
No28. aprill 2015, 08:41
Orja pōik oleks ju veel hullem.......
Madruse tn pole häda midagi, kui ei sobi koligu kuninga tänavale
maamees28. aprill 2015, 08:35
Pilve või klounide tänav sobivad ka.
maamees28. aprill 2015, 08:34
Madruse tänava peaks ümber nimetama kas edukuse, tootluse või pangalaenu tänavaks.
Mulle28. aprill 2015, 08:38
Meeldib Pangalaenu, see sinna elaurajooni sobiks hästi
tugenss28. aprill 2015, 08:28
tänava nimetus Madruse on ka kummastav olukorras, kus kõrval asuvad tänavad on tähistatud nimedega Kapteni ja Lootsi. Nimetatu toob kaasa põhjendamatu ebavõrdsuse ning Madruse tänava nimega elanike alavääristamise....
Kompleksidega inimesed, sajandi nali ausalt. Need inimesed on minu meelest ennast sajanditeks naeruvääristanud, kujutan, ette, et saja aasta pärast ka irvitatakse selle üle, kui keegi vanadest uudistest väljavõtteid teeb ja mõtleb, et on ikka klounaad...:)
Aga näe28. aprill 2015, 08:58
linnaisad lasidki tänavasildid ära koristada! Ma ise muidugi laseks selle kohe nende asemel nt Pomode tänavaks vms nimetada.
Hoopis 28. aprill 2015, 11:25
Junga tänav sobiks neile!
sd28. aprill 2015, 08:27
Kaalun enesetappu, kuna olen pärit külast nimega Essu. Koguaeg on tunne, et haisen, ehkki pesen 3 korda päevas, pühapäeviti isegi 5 korda.
BBV28. aprill 2015, 08:27
See tänavanimede teema on paneb mind täitsa imestama. Et mis inimesed küll seal Madrus tänaval elavad, et neile on oluline, kuidas tänavat nimetatakse. Kohe näha, et inimestel pole muid muresid kui näha elevanti seal, kus tegelikult kärbes on. Mul tekkis mõte, et äkki seal elavad pensionärid või muidu pidevalt kodus olevad inimesed? Näitekls mina käin tööl, igasuguseid muresid on üle pea ja kui ma koju tulen, siis tänava nime või kuju analüüsiks jaksu lihtsalt pole. Tahaks puhata ja arvutis surfata, telekat vaadata või naisega vestelda. Siin aga tehakse terve teadustöö tänava nime teemal. Jaa, töötus on tõesti raske nähtus, sest keerab inimese mõistuse kiiva.
vambola kirs28. aprill 2015, 08:15
Tere
Sõna on võtnud kodutud, kes on tänavale tõstetud ! Kõik elavad aina tänaval ... Kas tänava nimel sellisel juhul ongi tähendust !
Tänan
Tänaval28. aprill 2015, 08:20
oleks minulgi ebameeldiv elada. Siiski, elan veel tänavas.
villi28. aprill 2015, 07:23
aitäh madruse tänava rahvale.neid kommentaare lugedes ma ütleks et eesti rahval pole veel huumori soon kadunud.head ja targad sõnavõtud
v28. aprill 2015, 07:21
Nimi nimeks, aga mina elan Tallinnas Vabaduse pst. ääres kuid maja kannab nimetust Pärnu mnt.Vot sellest ma ei saa siiani aru. Pärnu mnt. läheb minust kaugemalt mööda.
vabadus28. aprill 2015, 16:29
ja kas see on ikka sobiv et vabaduse puiestee viib laagrisse
Komeet28. aprill 2015, 06:57
Vanarahvas teab rääkida et siis on rahvale sõda vaja kui juba sellised probleemid hinge vaevavad.
krt...28. aprill 2015, 06:52
Ükski laev ei saa läbi madrusteta-nüüd häbenetakse anda tänavale nime????Ravile minge...
arvata võib28. aprill 2015, 06:40
aga mõni elab üldse Kohatus ja mõni Litsmetsas ja mõni ...
aga need tahaks muidugi pariisis ja mujal peenete nimedega kohtades elada.
aga tänav on kuulus ja ma arvan, et ma mõnikord Tartusse sattudes lähen ja piilun, millised inimesed seal tänaval elavad. helde arm. võib olla ei mahu nad oma upsakuses ja peensuses sinna äragi. kas sobib üldse mingis taaralinnas elada?
mõelge sellele, te elate TAARAlinnas. jube alandav. pudelis elate. madruse tänav on selle kõrval lausa luksus.
arvata võib28. aprill 2015, 06:36
et selle saaga taga on üks inimene, kes asjaga rahul ei ole. võib olla peaks selle tänava hoopis selle protestija järgi nimetama. ei taha uskuda, et kogu tänavarahvas tunneb ennast tänavanimest puudutatuna. see ei ole võimalik. nii palju lolle ikka korraga ühele tänavale ei mahu. see peab olema ühe intrigandi probleem. ausalt ka arvan nii, sest olgem ausad, see probleem ei ole ju probleem.
aga millegagi peab oma igavat argipäeva ka huvitavaks muutma ja miks mitte siis kohtus käimisega. ja advokaat on võidumees, tema saab ju oma tasu kätte.
aga pärast seda kohtusaagat peaks mõtlema, mis nimi tänavale anda.
EKRE28. aprill 2015, 06:21
Pange siis midagi uhket Lilla ufonaut või Goluboi kosmonaut
leo28. aprill 2015, 06:01
Aga kujutage ette elu invaliidi tänava
Paul28. aprill 2015, 05:58
Rikastel on ikka omad seadused ja alati pole rahakott ja mõistus tasakaalus :(
kass28. aprill 2015, 04:23
junga tänav oleks ka kena nimi
Sinine soolikas28. aprill 2015, 03:41
Pange Madisoni avenüü nimeks!
28. aprill 2015, 06:42
Kaltsu-Taavi prospekt.
Tartlane28. aprill 2015, 02:29
Lollakaid on igal pool. Ma ei julge mõeldagi, millised neil autode registrimärgid on.
nutt tuleb peale28. aprill 2015, 00:48
Elada pealinnas, aga samas Asula tänaval...
üks28. aprill 2015, 00:28
kaks28. aprill 2015, 01:12
See lugu juhtus muistsel aal, kui heeringas elas kuival maal...
Ants Mõhnuselt.28. aprill 2015, 01:44
Pangu jah heeringa, siis saavad koduperenaised tuulutada heeringat
Nimetage28. aprill 2015, 00:17
siis ümber sm. Ansipi nim.tänavaks
naeruväärsed!28. aprill 2015, 00:11
Tõesti, siin rikub Mees Nime,mitte vastupidi! M i d a kaebust! See jääb ajalooliseks lolluseks arhiividesse! Kas eestlaste hulgas on tõesti nii napakaid indiviide? Rahva silmis jäävad kaebajad nüüd igavesti Totakate tänava elanikeks!
Robi28. aprill 2015, 00:07
mõned27. aprill 2015, 23:56
arutud kodanikud on ülikoolilinna maine täis essunud. Vaat siis veel heade mõtete,kuid lollide mõtlejate linna! Millest üldse tolmu üles keerutada? Madruse tänav! Tore ju! Pange nende tänavale siis Marduse nimi! Sellised rumalad ei sobigi ülikoolilinna elama,peaksid elama maal näiteks Reolas . Mõni võib pahandada ka Seebi tänava nime üle Mõelda vaid Seep, kui praegusel ajal on uhked ja kallid šampoonid . Uhkelt kõlaks Sampooni7! Mitte miski Seebi 17. Mis siis veel teha,kui tänavanimed otsa lõpevad ja tuleb panna nimedeks Kloaagi, Tualeti , Lampkasti, Reovee, Kollektori, Sadevete, Haisutiigi nimed! Ega nimi meest riku,mees rikub ikka nime!
aadu27. aprill 2015, 23:46
Madruse tänaval on ju lausa lust elada. Mina pean Räime tänaval hakkama saama.
kurr27. aprill 2015, 23:44
paistab, et katsil on näpud põhjas. postitab oma väljamõeldud lugusid siia juba igapäev. londoni teatrite püsikülastaja, tallinna vanalinna korteri ostja... mis järgmiseks? mõne šahhi abieluettepanek? kui ma varem olen võrrelnud teda sexikristiga, siis seekord võrdlen tiiu silvesega...
!!!!27. aprill 2015, 23:38
Olen Joodiku külast pärit ja kellele kaebama peaks ??
http://et.wikipedia.org/wiki/Joodiku
JT27. aprill 2015, 23:35
Muudke Madruse tänav Jumala tänavaks ja õnn saabub maale.
saun27. aprill 2015, 23:30
Sauna tänav on iidne keskaegne tänav. Saun oli muistsete eestlaste püha paik. Väga piinlik ja häbi on lugeda, et kirjutajal on seal alaväärne elada.
23:30-le28. aprill 2015, 00:12
Sa pole ka millestki aru saanud...
28. aprill 2015, 07:51
Piinlik on hoopis see, et sa ei loe enne kommenteerima asumist artiklit vaid teed seda pealkirja järgi. Jube piinlik.
28. aprill 2015, 07:51
eelmine kommentaar "saunale"
M.28. aprill 2015, 08:46
Ei taha häbematu olla ega sind, "saun", solvata, kuid enne võiks tõesti artikli läbi lugeda. Nagu näha, ei anna tähtede tundmine veel lugemisoskust. Kirjutatu mõistmiseks on mõtlemisvõimet ka vaja.
rp27. aprill 2015, 23:24
Madruse tn tuleks nimetada Eerik Niiles Krossi tänavaks. Piraat sobiks nende tänavate nimede kogumisse hästi. Lisaks oleks nimi oma mastaapsuselt elanike ambitsioonidega kooskõlas - Venemaal tagaotsitav USA sissesõidukeeluga Eesti Vabariigi Riigikogu liikmest piraat. Ainus Eestis.
...27. aprill 2015, 23:20
Absurdsuse tipp. Inimesed on lolliks läinud. Mis vahet seal on, kus tänaval elatakse. Mitte kedagi ei huvita, kui sa kuskile kirja paned, et elad madruse tn. Tehke midagi tarka ja annetage üleliigne raha, mis kohtule kulub, abivajajatele.
detroit27. aprill 2015, 23:20
Ma arvasin millegipärast, et Marduse tänava üle käib kogu kaklus ja imestasin, et pannakse Tartus ikka tänavanimesid. Marduse, võib-olla on kuskil seal ka Kodukäija, Koerakoonlase, Surnumanaja ja muud sihukesed tänavad. Aga siis tuli Kats nagu Valguse Meri oma blogijutuga ja rikkus kogu idülli.
Madruse... õnnetu provints. Igas linnas on Madruse tänav. Kus on tartlaste lubatud head mõtted?
No anna ikka mõistust27. aprill 2015, 23:09
No sellest Madruse tn nimest selline
probleem teha ,USKUMATU ,ju pole siis neil inimestel tõesti muud teha kui otsida omale probleeme.Mingu siis Karja tänavale elama,valikuid palju.
msi27. aprill 2015, 23:05
mina ei saa küll enam mitte millestki aru. eelmisel suvel kirjutas kats siin sellest, kuidas ta öösel tallinna vanalinnas tammus 1 hotelli juurest teise juurde ja tingis hinda alla. sauna tänav asub ju vanalinnas. miks peaks korteriomanik mõnikümmend meetrit kaugemal olevasse hotelli trügima?
kuule, msi28. aprill 2015, 07:53
Oskad sa ette kujutada, et aastaga võib palju muutuda.
Lust valetab jälle.27. aprill 2015, 23:04
Ise elab Majaka tänaval :)
M.A.27. aprill 2015, 23:03
Tänan, Katrin, see oli hea artikkel :)
H.K27. aprill 2015, 22:55
Mul on häbi elada selliste inimestega samas linnas,kes tõstavad kiunu tühja koha pealt.Rakendage ülejäävat energiat kuhugi mujale.Või juba on nina edukuse tagajärjel nii püsti,et millegi muuga pole aega tegeleda?