Foto: rounderbum.com
Ilu ja mood
22. aprill 2015, 11:33

Mees ei ole oma tagumiku või muu varustusega rahul? Kingi talle polsterdatud aluspesu! (3)

Ega see meeste elugi lihtne pole. Et naistele meeldida peab tagumik olema kivikõva ja ümmargune ning varustus korralik. Kui neid asju pole, on ebakindlus kiire tekkima. Nüüd on nendele asjadele olemas aga lahendus!

Nimelt on võimalik meestel osta tagumikku vormivaid ja intiimpiirkonda suuremaks muutvaid aluspükse. Tõsi, reaalselt suuremaks ega ilusamaks aluspüksid midagi ei tee, küll aga jätavad need mulje, et mehel on treenitud kannikas ja püksis geneetiline jackpot.

Meeste elu kergemaks tegev firma kannab nime Rounderbum ning nende valikus on väga erineva lõikega aluspesu - nii et iga mees saab valida endale sellise paari, millega ta on ka tavapäraselt harjunud ringi käima. Ühtlasi saab valida erinevate funktsioonide vahel. Mõni paar vormib, teine tõstab ja osad toovad rohkem esile. Samuti kinnitab firma, et kõrvaltvaataja ei saa arugi, et pükstes on salajane polster.

Imepüksid maksavad 20 dollari ringis ning nendega võib väidetavalt isegi sporti teha, ilma et tagumik või muu piirkond üleliia higistama hakkaks.