MOEJÜNGERFoto: Splash News
Ilu ja mood
11. aprill 2015, 08:00

Milline teksanaine sa täna tahad olla? (2)

Pole vist kedagi, kel poleks kodus teksapaari. Sel hooajal ei pea aga denimiarmastus piirduma ainult teksapükstega, vaid soovi korral võib seda väljendada ka pealaest jalatallani sinisesse denimimaterjali riietudes.

Teksapüksid ja denim on selle hooaja üks suuremaid trende, millest on raske kõrvale vaadata. Kui muidu on disainerid teksapükste ja muude denimihõimu kuuluvate riiete näitamisega moelaval suhteliselt tagasihoidlikud, siis sel hooajal oli see ühel või teisel viisil esindatud peaaegu kõigi disainerite kevadsuvistes kollektsioonides. Kusjuures näiteks Prantsuse moemaja Fendi tõi teksa oma moelavale lausa esimest korda ajaloos.

Teksapüksid pole aga sugugi selle hooaja peategelased. Kuigi alt laienevad teksapüksid on ääretult populaarsed, teevad ilma ka näiteks teksatagid, eest nööbitavad teksaseelikud, denimsärgid, teksatunked jms.

Kuigi denimrõivaid on väga palju, võib need laias laastus jagada kolme gruppi, millest igaüks esindab teatud moeeelistusi. Seega, vaata milline teksanaine sina oled või milline sa lihtsalt täna olla eelistaksid?

PREILI PERFEKTSIONIST

Sa ei talu, kui miski asi ei näe ideaalne välja ning eelistad seetõttu riideid, mis on lihtsad, ent modernsed. Sa eelistad alati tumedamat denimit heledale, sest see näeb kallim ja väljapeetum välja. Pingutatult moekas välimus pole sinule, pigem eelistad sa jätta mulje, nagu oleksid sa seljas olnud komplekti pannud kokku mõne minutiga (kui sa tegelikult seda teinud ei olegi). Sinu välimusest kiirgub pariisitarile omast elegantsi.

MOEJÜNGER

Hooaja viimased trendid on sulle kui toit organismile. Sa ei löö risti ette mitte millegi ees, peaasi et see moes on. Sulle meeldib katsetada ning anda igale rõivale, olgu see siis nii veider kui tahes, võimaluse. Kui inimesed sulle tänaval järele vaatavad, näpuga näitavad või su riietuse peale kulme kergitavad – on su päev korda läinud. Sinu jäägitu armastus kuulub sel hooajal teksatunkedele, teksakleitidele, eest nööbitavatele teksaseelikutele ja teistele mitte nii traditsioonilistele denimrõivastele.

TEKSAHARAKAS

Sa oled oma rõivavalikutes väga julge ning võib vabalt öelda, et tihti jätad oma valikutes kaugele seljataha ka moejüngri enda. Kui harakatele meeldivad läikivad asjad, siis sulle meeldib denim ja mida rohkem seda on, seda parem. See tähendab seda, et sinu denimrõivad on tihti silma­torkavate kaunistustega või näiteks hoopis lapitekitehnikas kokku õmmeldud.