Suhted

"Armuloitsuga kedagi ära tinistada on märk ülimast isekusest!" (19)

LISA KOMMENTAAR

Marlene Waaij5. märts 2020, 08:45
Ma ei uskunud loitsudesse ega võlukunstidesse enne, kui kohtusin selle erilise õigekirjajuhi nimega DR ADELEKE. Mees, kellega tahtsin abielluda, jättis mind 4 kuud meie pulmapidu ja mu elu oli tagurpidi. Ta oli minuga 5 aastat ja ma armastan teda nii väga .. ta jättis mind põhjuseta teise naise juurde .. kui talle helistasin, ei võtnud ta kunagi minu kõnesid vastu ja ta ei taha mind enda ümber näha kui ma rääkisin DR ADELEKE'ile, mis juhtus. Ta aitas mul mõnda ettelugemist teha ja pärast lugemist mõistis ta mind, et teine ​​naine on minu mehe üle mõned loitsud ja see on põhjus, miks ta mu maha
Ronja30. märts 2015, 15:32
Elasime ilma igasuguse riiuta,ehitasime maja kasvatasime lapsi. Kõike tegime koos. Hakkasin unes nägema kuidas mees on selili jää all,kratsin-püüan aidata,kuid ei suuda. Nägin unes,kuidas mees hüppas kaevu. Jne. Majaehitusel hakkasin tundma,et mina siia elama ei tule,kuid et meil oli hea klapp,siis arvasin,et suren ära. Tundsin,et pean selle sõnadesse panema,Seega palusin,et kui mina suren ja sa võtad uue naise,siis luba,et maja jääb meie lastele. Mees lubas seda mulle ja nii see ka jäi. Mees muutus vägivaldseks nii minu kui ka lastega. Muutus tundmatuseni, käitus,rääkis nagu mõistus poleks korras. Leidsin oma ukse tagant õmblusnõela,mis oli keskelt ära põletatud ja nõela järel oli roheline niit ja sellele pikk must niit järgi seotud. Mees hakkas minuga rääkima,tema silmad klaasistusid,vaatas vastu seina ja rääkis armukese suguelunditest ja vahekorrast. Olin sellest vaatepildist schokkis, kui ta järsku nagu ärkas,keeras ringi ja läks. Ma ei reageerinud sellele koschmaarile,Olin nagu jaanalind "pea liiva all". Nägin,et ta võitles iseendaga,kuid ei võitnud. Minu kõrvu jääb kõlama lause "minu südames jääb alati koht sinu jaoks". Sellest ajast on palju vett merre voolanud ja hingevalud otsa saanud,kuid mind jääb kummitama küsimus "mis see oli?"
30. märts 2015, 10:11
Maagia ja maagia mõjud on täiesti olemas ning kahjuks kasutatakse seda ka seal, kus ei oska üldse oodatagi, kas lihtlabasest kadedusest või püüdest teha sinust omale ustavat lambukest.
Niii et olge ettevaatlikud, kui teilt kuskiltki "vaimsete" ringkonnas tahetakse teilt mingil salakavala nipiga kätte saada teie isiklikud andmed, elukoht, sünnikuupäevad, isegi pilt jne. Ega te ometi arva, et sellised (jooga)tegelased hakkavad teie aadressil pühadekaarte saatma või hoiavad teie pilti oma öökapil? :) Ei, kullakesed, neid andmeid on neile vaja posimiseks, et pärast mõni/mõned saaks oma koduleheküljel veel irvitada sinu üle a la "ma tean kes sa oled".
Need kes on teiste posimist omal nahal tunda saanud, teavad väga hästi, mis tunne see on, kus ei saa aru mis toimub, midagi väga võõrast on küljes, mis ei lähe tema enda kõrgema minaga kokku, enne kui võtad kogu jõu kokku ja suudad selle välja selgitada, eriti kui mõni posija muutub juba lausa nahhaalseks..
tean kindlat fakti, kuidas meest nõiuti. ...29. märts 2015, 17:09
.... pikalt ei peatu, aga mees saadi kätte, käis naise järel nagu uni.....päeval jalutas ümber maja, kus naine töötas, varem ei teinud väljagi.
möödus aeg ......
ja naine andnuks eiteamida, et mehest lahti saada, aga vot seda ei osanud nõiduja ise ka.
olen näinud neid29. märts 2015, 15:39
ära tinistatud mehi. Päris jube.
Abielunaistele, kel mees võõraste poolt tinistatud, soovitan vaid lahutust, ainult nii suudad ennast ja oma lapsi kaitsta. Asi pole sugugi mõtlemises, sa ei pruugi teada maagia olemasolust midagi, ega aimata, et kallil kaasal teised huvilised enrgiavälja lubatud. Lihtsalt on mees üleöö võõras ja kuri ning sinul ja lastel ajab üks haigus teist taga. Kui mees vahele jääb, võtad oma elu enda kätte, meest ei usalda, lased ta lahti ning ametlikult lahutad, pääsed haigustest ja varajasest surmast. Laste isa needa ei tohi ja ka teisi pole soovitav. Lihtsalt lase lahti.
Vähe sellest, et teise ära nõidumine on suur patt ning sel on jubedad tagajärjed, näitab see ka seda, et oled ebakindel ja puudub igasugune eneseaustus.
ajaloost29. märts 2015, 15:39
Olla olnud Saaremaal selline pulmakomme, et vastabiellunud pruudile lõid meessoost pulmakülalised tilliga vastu tagumikku ja ütlesid, et saagu teid palju. Üks pulmakülaline oli eksinud ja tilli pruudi sisse pistnud. Sest tuli kriminaalasi.
Nende puudutustega võiks ka ettevaatlik olla!
http://www.jututuba.ee/29. märts 2015, 13:34
29. märts 2015, 12:02
Huvitav milline sõna oli Õhtulehele nii ohtlik et ta enam kommentaari läbi ei lase?
Oinastele aga tuletaksin meelde TM skandaali. Seal oli neid ohvreid tunduvalt rohkem..
29. märts 2015, 11:45
29. märts 2015, 11:05
Hari ennast natuke ja ära ürita musta valgeks teha.
oinas29. märts 2015, 10:26
keegi ei posi midagi kõik toimub sinu ajus .
28. märts 2015, 22:29
" aga mees rääkis imelikku juttu, et tal rinnus põleb ja on selle naise energiaväljas jms. "
.
See rinnus põlemine ning teise inimese energiaväljas olemine jutt on muuseas päris huvitav. Lõhnab musta maagia järgi.
Kui minu kallal positi, siis tekkis minu olemises sama seis. Tegu polnud küll armuasjadega, vaid millegi muuga, millest ma olen teile juba mitmeid kordi rääkinud ja püüdnud teid hoiatada. Enne seda aga püüti ilmselt voodoo nuku abil lõhkuda minu energiavälja.
28. märts 2015, 22:21
Nii on. Oma suhet hoida ei oska, aga annavad teistele nõu.
28. märts 2015, 22:20
"Kui keegi või miski jääb minu külge liiga kauaks, on see liigne energiakulu."
Maila kolmandat korda abielus ja Ragna kolmandat korda abielus. Huvitav et mõlemaid ei tõmba abielu mis oleks püsiv. Kas nõiamooride isiklik elu ongi nii muutuv et kui ei kõlba tüütab ära, "võtab energiat", siis üle parda ning jälle uus.
Eriline sensitiivsus.
aastaid tagasi28. märts 2015, 16:30
kui olime abikaasaga lahus, pidime ette võtma ühise tööreisi. Tal oli siis juba suhe ühe naisega, aga sain aru, et ta ise ka ei tea, mida tahab.
Ma ei teadnud sel ajal armuloitsudest midagi, aga mees rääkis imelikku juttu, et tal rinnus põleb ja on selle naise energiaväljas jms. Lõin käega ja ei viitsinud süveneda, siis läks paar kuud mööda ja ma ei tundnud oma abikaasat ära, ta oli täiesti ära tehtud, ajas imelikku juttu ja käitus totaalse zombina, lisaks ajas meie suhted täiesti sassi, hakkas tegelema kättemaksuga ja muude sigadustega. Olen nüüd hiljem aru saanud, et ka seal kasutati armuloitsu. Päris õudne, mis tulevik ilmselt nii ühel, kui teisel.
To x28. märts 2015, 16:24
Ilmselt ei ole sul arusaama ühisest õnnest. See tuleb sinu isekast ja enesekesksest loomusest.
ülim28. märts 2015, 16:20
lollus on uskuda, et sellel mingid soovitud tagajärjed oleks.
x28. märts 2015, 14:57
Ei ole kõik suhted sellised, mida peaks iga hinna eest elu lõpuni hoidma. Kes sellest aru ei saa, kuulub arvatavasti nende õnnelike traditsiooniliste abielude pooldajate hulka, kelle jaoks on rõhk sõnal "traditsiooniline", mitte "õnnelik".
Mõttetu28. märts 2015, 12:32
Kolmandat korda abielus... Mehe leida suudad, abielluda ka, aga näe suhet hoida ei oska. Olgu nende armuloitsudega, kuidas on, aga sariabielluja pole küll minu jaoks õige inimene suhtenõu andma.