ÕNNELIKUD: Kõik märgid viitavad sellele, et Laura Kõrgemäe on leidnud uue kallima, kelleks on seekord vana klassivend. Foto: Kuvatõmmis
Inimesed
27. märts 2015, 07:00

Laura semmib vana klassivennaga? (29)

Nädal tagasi ilmusid eksmissi ja modelli Laura Kõrgemäe Facebooki kontole pildid, kus ta õrnutseb kunagise klassikaaslase Rain Tuulikuga. Kõrgemäe tõmbas paar kuud tagasi romaanile Erik Karuga kriipsu peale. Kas tal on nüüd uus kallim?

"Mina oma eraelu ei kommenteeri!" on Laura Kõrgemäe (29) Õhtulehe päringu suhtes resoluutne. Küll soovitab ta uurida asja Rain Tuulikult endalt.

Toogi jääb esiti kidakeelseks, paludes hoopis Kõrgemäele helistada. "Tubli tüdruk!" muigab ta selgituse peale, et just Kõrgemäe algatusel temaga ühendust võetigi.

Siiski keeldub kergelt hämmeldunud Tuulik midagi otsesõnu kinnitamast või ümber lükkamast. "Te võite ajalehes ju mõelda, mida tahate," hoiab ta salapära.

Kahtlusi süvendavad pildid Kõrgemäe Facebooki leheküljel. Nendel on nad Tuulikuga kaelakuti koos ja nad naudivad ilmselgelt teineteise seltskonda. Pildiseeria pealkirjaks on Kõrgemäe pannud fraasi "For better or for worse!" ("Nii heas kui ka halvas" – toim), mis on pärit ingliskeelsest abieluvandest. Kõrval ilutseb väike roosa süda.

Armsad fotod on nii mõnegi kommenteerija heldima pannud. "Nunnuuud!" kilkab üks Kõrgemäe tuttav. "Kõige täiuslikumad paarid pidid olema ju need, kes on enne suured sõbrad. Mis te veel ootate?" küsib teine.

"Waiting is over," ("Ootamine on läbi" – toim) vastab Kõrgemäe ja lisab omalt poolt paar naerunägu. Praeguseks on ta pildid maha võtnud.

Tuulik on Kõrgemäe endine koolikaaslane: nad lõpetasid aastal 2006 tollase Tartu Kivilinna gümnaasiumi 12.b klassi. Praegu toimetab mees reisihuvilistele busse rentivas firmas Soolobuss OÜ.

Kõrgemäe kooselu tuntud kasiinoärimehe Armin Karu poja Erik Karuga sai läbi jaanuari lõpus, kui nad mõlemad eemaldasid oma Facebooki kontolt märke "kihlatud". Ühtlasi kõrvaldas Kõrgemäe avalikkuse silme eest ka kõik Karuga koos tehtud pildid. Mis siis, et veel mullu mai lõpus jutustas ta Kroonikale, kuidas nad koos leerikoolis käisid. "See avardab silmaringi ega jookse mööda külgi maha. Samuti soovin oma poja ristida. Seega ei saa öelda, et selle pulmade pärast ette võtsime," tunnistas Kõrgemäe toona.

Sellesse aastasse plaanitud laulatustseremoonia jäigi ära.

See pole esimene kord, kui kaunitaril kihlus katki jäi. Tema kätt palus ka ärimees Veikko Maripuu, kellega tal on laps, 2011. aastal sündinud poeg Karl Marcus. 2012. aastal läks paar lahku.

Veelgi varem on Kõrgemäe kurameerinud korvpallurite Gregor Arbeti ja Andris Biedrinsiga.