Foto: Corbis/Vida Pess
Suhted
25. märts 2015, 12:02

VÕTA VÕI JÄTA: 10 põhjust, miks kurvikad tüdrukud on voodis imelised (66)

Kes tahaks veeta ööd linade vahel naisega, keda voodist isegi üles ei leia.  No ärge tehke nalja – kellele ei meeldiks rinnad ja kurvikas pepu?! 

Metro toob ära 10 põhjust, miks kurvikad naised voodis ka kindlasti paremad kaaslannad on. 

1. See on teaduslik fakt 

Uurimused näitavad, et mehi tõmbab geneetiliselt juba seksuaalselt ligi naine, kellel on kurvid ja volüümikas keha. Meestele meeldib liivakellafiguur. 

2. Enesekindlus 

Lopsakad rinnad ja natuke tselluliiti pepul, kust vajadusel kinni haarata – see ei tee naist veel seksikaks, aga teadmine, kuidas enda võlusid kasutada – see meestele meeldib. Ilul ei ole suurusega mingit pistmist, vaid hoopis enesekindlus ja armastus on olulised. 

3. Normaalne isu 

Midagi pole seksikamat sellest, kui naine teab, mida ta tahab. Ta tahab kooki süüa, siis ta sööb, tahab juua veini, siis joob. Kui kurvikas naine tahab orgasmi, siis valmista end ette – keegi ei lahku toast enne, kui ta ka selle saab. 

4. Elu on dieedi pidamiseks liiga lühike 

Võid ju käia kohtamas naisega, kes keeldub liigsete kalorite söömisest ja loobub magustoidust, kuid lõpuks üritab ta sinu kaisus olemise asemel sulle selgeks teha, et peaksid järgima Paleo-dieeti. 

5. Rinnad 

Kuigi kõik kurvikad naised pole suurte rindadega õnnistatud, kuid lootus on kõvasti suurem. Mis võiks mehe teatud "osakonnale" veel erutavamalt mõjuda... ikka rinnad! 

6. Pepu 

Oxfordi ülikoolis tehtud uurimuse järgi viitab volüümikas pepu tervete järglaste saamise võimalusele, sest neil naistel peaks organismis olema korralik varu Omega3 rasvhappeid. 

7. Olulised asjad... 

Mehi ei huvita ju reaalselt, kas naine mahub teksapükstesse, mis kannavad suurust 6 või 16, sest selle asemel tahavad nad elu nautida: kogeda erinevaid asendeid ja orgasme. 

8. Vähem sinikaid 

Pehme naise kurvid on suurepärased kohad, kus oma väsinud pead puhata. 

9. Kurvikad naised on ühed esimesed supermodellid 

Mine mõnda kunstisaali ja vaata, et juba sajandite eest võrdus ilu ja seksikus kurvide ja volüümikusega. Kas ajalugu saaks eksida?! EI! 

10. Christina Hendricks, Adele, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Kirstie Alley, Kelly Brook... 

Võib kihla ju vedada, et need naised julgevad seksida ka siis, kui tuled veel põlevad...