Ilu ja mood

Aluspüksid kui hinge peegel (9)

LISA KOMMENTAAR

Hingepeege.23. märts 2015, 06:57
Kõige puhtamalt peegeldub hing ikka ilma püksteta kaunitari alakehalt.
oieaaahhhh....22. märts 2015, 22:42
...no selle järgi küll ei saa nalüüsida inimest ,et kas kannab stringe või langevarje(nh need vanaemade pika säärega pool-dressipüksid)?!?!?...stringe ei saa ma kanda sestap,et läbi nende on võimatu kõhutuult lasta...no surub see kummipael krooklõnga nii kokku,et mine või lõhki...ja keset tänavat käega seeliku alla pugeda ja seda kummi rosina eest ära tõmmata ja lasta kõhutuultel lennata....no ma ei tea...eelistaN KLASSIKALISI TRUSSIKUID JA SIS KENASTI KÄITUDA...:P...MITTE KESET UULITSAT lõhki minna...:p ...ja mitte ükski pakutud variant pole õige,sest olen KÕIK läbi proovinud...sportlikust huvist...:p
seega,kellel tervis kannatab,see kandku stringe,ja see ,kes on me eestimaa talvele tundlikumad,kandku pisut tihedamaid trussikuid...:p...aga trussikute mood nüüd küll mingi naiste välimääraja pole...kui mina ikka tahan meest karata ,sis ma ei panegi neid jalga!
corolla22. märts 2015, 15:00
Ma ei teandudki, et aluspükste liigil on nimi nimega "Hipsterid". Lootsin sealt leida hipsterite (need õiged - kes elavad kalamajas jms) kirjelduse, aga leidsin sealt hoopis enda 100 % kirjelduse. Sportlik ja mugav. Töökas ja palju suhtlev. Tegutseja. Tagumik on mul tõesti hea, aga mina ei tea, miks kogu maailm kellegi tagumiku ümber peaks keerlema. Ma ei leia, et ma peaks oma kannist või huultest kuskile pilte toppima, et näe vaadake. Lisaks ei hakka ma pitsist ja mingist nööridest koosnevat üliebamugavat aluspesu jalga ajama, et kellegi ees edvistada.
Tüüp.22. märts 2015, 10:58
Kannab rohust seelikut ja ei karda mitte kedagi.
aga 21. märts 2015, 17:27
millest jutustab kakatriip?
laisast inimesest,21. märts 2015, 17:30
kes ei viitsi tagumikku korralikult puhtaks põhkida. Imelik, mul küll pole seda triipu.
Juku Pupp21. märts 2015, 17:04
Et tegi püksi, siis see tähendab ju, et ...
heh21. märts 2015, 12:31
autoril mingi tõsine kiiks või? nädalapäevad tagasi alles kirjutas samal teemal