Inimesed

200 KALORIT PÄEVAS: teismeline näljutas 32 kiloseks ega suutnud enam kõndida (12)

LISA KOMMENTAAR

Volts25. märts 2015, 16:15
normaalne eit.
anorexia ja puliimia on homode luulud.
Willkommen Sie23. märts 2015, 17:48
konsa19. märts 2015, 23:50
200 KALORIT PÄEVAS: teismeline näljutas 32 kiloseks ega suutnud enam kõndida
<<<<<<<<<<
ka näljatunne võib olla mõnele NAUDING, nagu mõnele laksust punane tagumik.
kui suudetakse pakkuda näljanaudingule asendust, muutub inimese käitumine.
Kirde-Eestlane19. märts 2015, 22:24
Parastada pole siin midagi:(! Kurb teema:(! Ning mina pean süüdlaseks meie meedia poolt peale pressitavat misside/modellide trendi! Välja arenenud egoga inimestele ei avalda see meedia pressing mõju, kuid kui on tegu pubekatega või kompleksidega isikutega - siis on "tulemus" masendav:(!
Hea lihtne...19. märts 2015, 21:19
...on lõugu lõksutada. Mitte enam nii lihtne ei ole ise selles nahas elada.
Räägin, sest tean ning olen võidelnud nii anoreksia kui buliimiaga aastaid ja aastaid. Võitlus sai läbi ja ma olen jälle see sama, õnnelik ja elurõõmus inimene kes ma olin enne toitumishäireid.
Ei käi see nii, et "mis tal peas toimub, lollakas on vä? Kes tahaks selline olla?" ning samuti ei aita kaasa teiesuguste inimeste sapised kommentaarid saledate, kõhnade või suisa kondiste naiste suunas. Ega ka meeste. Selline õel ja pime sõnade ritta ladumine ei too mitte ühtegi toitumishäirega inimest maa peale tagasi vaid tekitab depressiooni ja vimma.
Jah, absoluutselt on selliste probleemide alguspunktiks inimene ise aga olles sellise haiguse sisse üleni mähitud ei mõista ega jaksa enam kannataja sellest välja tulla. Te ei kujuta ettegi, milline võitlus see on... Hommikust-hommikusse ja päevast-päeva on üks järjepidev võitlus iseenda ja välise maailmaga.
Igisemise asemel tuleks tunnustada neid, kes on sellest välja tulnud ja mitte endale otsa peale teinud. Viimane on muuseas täiesti reaalne oht, sest mullatoidul olemine tundub isuäratavam kui "veetoidul" olemine ja ometi puudub kaine kontroll viimase üle, kui sa juba haige oled.
heh19. märts 2015, 20:51
peab ikka inimene loll olema,et endaga nii teeb.
Gerda19. märts 2015, 18:31
Ei tea,kas veganiks olemine ja ainult puuviljadest elamist v6ib paranemiseks kutsuda? Tema instagrami vaadates on ta oma kehaga v2gagi rahul ja mingi eeskuju ta kyll pole.
Kay20. märts 2015, 05:49
Jah, see on paranemine - enne ei söönud midagi ja nüüd toitub peamiselt süsivesikutest. Selle eluviisiga reguleerub kehakaal ise normaalsele tasemele. Aegalselt ja tervislikult nagu peabki. Sinu meelest oleks pidanud siis aastakese Mäkis passima, et juurde võtta või?
no tõesti19. märts 2015, 18:18
Võiks vahet teha kaloril ja kilokaloril. Tuhandekordne vahe ju.
Juss19. märts 2015, 18:05
Vähemalt pool Eestit on selliseid äranälginud kõverikke täis. Ei julge vist sel suvel enam väljagi minna, see kapipedede poolt Eesti naistele pealesunnitud näljutamine on juba igasuguseid piire ületamas. Kapipeded tahaksid poisse panna, aga ei julge oma mainet kahjustada ja siis valivad selle asemel äranälginud vormitu naisterahva, et see võimalikult mehe vorme omaks. Sorry kõverikud, kuid naisel peab olema ikka rinda ja tagumikku ka.
kdr19. märts 2015, 16:54
Jutt vast ikka kilokaloritest?
arvaja19. märts 2015, 16:11
Lihtsalt haige värk ja välimus nõme, hiljem kahetseb nii mis kole, kui jääbki selliseks ja ei saagi naiseks sirguda.