Foto: Perit Muuga
Ilu ja mood
20. veebruar 2015, 15:00

Perit Muuga vallutab Londoni moelava lummavate lilledega (3)

20.-24. veebruaril toimuva Londoni moenädala raames astub üles kiirelt tuntust koguv andekas Eesti moedisainer Perit Muuga.

Tema uus kollektsioon ''All mine'' jõuab Londoni moegurmaanide ette 21. veebruaril Londoni moenädala showl Westbury Hotellis. Show'd kajastavad Fashion TV ja Arise TV  ning show toimub koostöös MTV Staying Alive Foundationiga.

Perit Muuga loomingust õhkub enesekindlust ja müstilist muinasjutulisust - ürgnaiselikud lõiked, efektsed kangad ja uudsed ideed. Seda kandes tunned end kui peategelane mõnest salapärasest jutustusest.

Perit Muuga uus kollektsioon ''All mine'' räägib loo veetlevast isekusest: "Astu iseenda imede aeda ja leia end ümbritsetuna kõige lummavamatest lilledest ja looduse värvidest. Lase lahti oma mõtetest ja astu uude reaalsusesse.''

Perit Muuga ilmus Eesti moemaastikule Tallinna moenädalal 2014 oma esimese kollektsiooniga ''Army of me'', mis tituleeriti meedias moenädala avapäeva üllatajaks. Samal ajal avas disainer ka Tallinnas oma salongi aadressil Masina 22.

Muuga moeshow toimub Eestis 26. märtsil teatris NO99.