Marks & Spencer 13,99 €
Ilu ja mood
14. veebruar 2015, 08:00

Valentinipäevakingid temale ja temakesele

Kui on soov valentinipäeval oma kallimat mõne kingitusega meeles pidada, siis on selleks veel võimalus. Kuid mida viimasel hetkel ja piiratud eelarve korral kinkida?

Kuigi ideaalis unistaks ilmselt iga naine leida valentinipäeval kingikarbist teemantsõrmuse või siis sama väärtuslikud kõrvarõngad või hoopis kaelakee, siis reaalsus on see, et enamasti juhtub selliseid asju vaid Hollywoodi filmides.

Ilusaid kingitusi, mida oma armsamale kinkida on aga teisigi.

KINGID TEMAKESELE

Meestel on valentinipäeval mõnevõrra kergem kui naistel. Ideaalsete kingituste hulka kuulub näiteks seksikas pesu ja kõikvõimalikud vidinad. Viimaste korral võiks aga meeles pidada seda, et kuigi nad ei pea olema kallid, võiksid nad siiski näha välja sellised, et neid ei ostetud 10 minutit enne kokkusaamist mõnest supermarketist.

KINGID TEMALE

Ega mehed valentinipäevast suurt pea, mis tähendab ühtlasi seda, et neile on päevatemaatilist kinki keeruline leida – eriti juhul, kui on soov, et see ka kasutust leiaks. Seetõttu tulekski kallimale kingi leidmisel lähtuda praktilisest vajadusest, mehe huvidest ja hoida huumorisoon erksana.